Edino, če so tako vgrajeni, igrajo prav, oziroma ne pride do popačenja zvoka do potnikovih glav zadaj. Če bi jih vgradil v obstoječo luknjo, bi se zvok odbijal od strehe in deformirano (popačeno) prišel do zadnjih sedežev. Enako je spredaj. Obstoječi tweeterji in srednjetonci so vgrajeni v armaturko, a se zvok odbija od sprednje šipe in pod pravim kotom proti vozniku in sovozniku. Zvok s tem "pridobi" neželene, moteče visoke frekvence. Zvok je s tem tudi preveč razpršen. Tudi spredaj sem vgradil visokotonce, ki "gledajo" proti vozniku in potniku.
@g.Wankel jp to mislim. No sj je pa mogoče vsaj za vidljivost boljše, vsaj nekaj Tele dolge svetleče linije ... še meglenk ne bo več treba, tolk bo svetl
Res je, sam žal bodo pa avtomobili izgubili identiteto. Že prednje luči je bilo par Mercedesov in Peugeot 308 podobnih, da ponoči nisi lih ločeval
Drugač velik gledam TheSketchMonkey na youtubu, pa ogromno pove na temo dizajna
Kako se zdej s temi kvazi povezanimi lučmi navalili ... mene to spominja na 90 ko so to eni avti že mel takrat kot odsevnike (pa se ne spomnem a je biu golf al audi). u glavnem bruh, bom rabu par let da se navadim na te "futuristične" fore
A misliš zadnje luči?
To je trend in žal bomo počasi to gledali pri vseh.
Če Mazda pravi najmanj 95 oktanov, potem je 95 dovolj in enako dobro kot 100 oktanov. To pomeni, da bo bencin eksplodiral (če je 95 ali več oktanov) šele ob iskri in ne prej. To je tudi edina fora oktanskega števila glede delovanja motorja.
Je pa na srečo prodajalcev goriv veliko ljudi, ki tega ne razume in s tega naslova ustvarjajo dodatne dobičke. 😃
Jaz imam tudi gor Bosch in sem na začetku mislil, da so zanič, ker so puščali lise pa tudi škripali so. Odkar pa sem dobro očistil šipo delujejo fenomenalno. Kdor vozi avto v avtopralnico ima verjetno podoben problem. Veliko avtopralnic namreč dodaja tekoči vosek v zadnje spiranje. Posledično pristane vosek tudi na šipah. Jaz sem tudi uporabljal prej avtošampon z dodanim voskom za pranje celega avta. Sedaj pa z njim perem le, kar je od šip dol. Ostalo pa z navadnim. In problem je rešen. 😊
Od kar je vse prosto po Prešernu je občutek ko prideš na pumpo in šele zveš ceno ko začneš točit, kot kinder jajček al pa tista izjava Foresta Gumpa: "Life is like a box of chocolates, you never know what you're gonna get"
Dejansko sem bil v jeseni že parkrat ''uff a že al kaj, jah kaj čem, zdej že tankam...''
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
To da so italijani poštenjaki je itak zgodba cela zase
Ampak @Alex ima prav, da se zelo bojijo finančnikov in majo glede tega kar uredu pošlihtano.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani