Kaj smo pol ugotovili, da so + in - na vsaki strani? 😄
To sm slišu ja, mislu sem tko po kaki poti, cesti. Sori... 😉
Razširi
Lepa....prodaja zaradi nakupa večjega avta 🤔 kaki smo a, nikol nam ni dost placa 😁
Vidim, da ste nekateri že kr sprobal 60-tko 👍
RazširiKako se obnese 2,0 bencinar v tako velikem avtu pa še awd?
Si bolj nepremičnina na cesti? Lepa pa je
![]()
Mazda CX-5 G160 AWD Revolution - 1.LASTNIK - SLO - KLJUKA, letnik:2015,18990 EUR :: Avtonet ::
WWW.AVTO.NET
Mazda CX-5 G160 AWD Revolution - 1.LASTNIK - SLO - KLJUKA, letnik:2015,18990 EUR ::...
Če ta ne bo mal prešvoh.... ne vem, mislim da je že bila debata tle o tem. Bodo pa povedali tisti, ki vozijo eno ali drugo varjanto (močnejšo 194KM) 😉
Razširi
Ja. In to z velikim veseljem. Zakaj vprašaš?
Čist tko, da vidim kake so vaše izkušnje, ker kogarkoli vprašam, ki vozi AT pravi, da ne gre več nazaj na ročnega
Kaj pa vem, zase lahko tudi rečem, da sedaj ko imam AT, bo naslednji avto po vsej verjetnosti zopet z avtomatskim menjalnikom. 😊
Kaj pa ko ste enkrat vozili avtomatika, je kdo šel pol nazaj na ročnega? 🙂
Ja lej, je pa le BMW 😛
RazširiŽe 3. cenik letos 🙃 Sicer pa to potegne za sabo tudi dražje servise in zavarovanja. 😔
https://www.mazda-si.net/topic/17000-nov-mazda-cenik/
Če do konc leta ne bo več novega cenika z višjimi cenami, lahko pa s 1.1.2023 ziher pričakujemo nove višje cene a?🤔
Razširi6ka še vedno best buy
npr. G194/AT/Revolution ☺️ 😛
RazširiNa autoscout.de jih imaš kar nekaj.
Kaj praviš na omenjeno ?
Mazda RX-8 Coupe in Black used in Moenchengladbach for € 10,000.-
WWW.AUTOSCOUT24.COM
Find your Mazda € 10,000.- – At AutoScout24: a European automotive classifieds leader.
Automatic, to pa je redkost
dne 3. 8. 2022 ob 8:09 je Jest napisal:Verjetno 12 mesecev ... Se mi zdi, da jo je lani takle cas prevzel ...
Kaj gre hitro cajt, se obrne leto kot bi mignil

Sent from my iPhone using Tapatalk
Mazda CX-7 CD173 Revolution Luxury XENON NAVI , letnik:2011,11990 EUR :: Avtonet ::
Pozna kdo ta avto? Cena se mi zdi mal visoka. Kaj pa ta trgovec, ima kdo morda kake izkušnje z njim? Sprašujem za enga kolega, se malo zanima za nakup in cx-7 je tud v njegovem izboru.
Sej to se lahko obnovi volan a ne. Drgač pa dobra cena a ni, če je vse ok z avtom.
Napisano
Točn tak 👍
Povezava za deljenje
Deli na druge strani