Skoči na vsebino
astronomske cene
Napisano

Evo deli nabavljeni stro?ek za vse potrebne dele 580 eurov. Sem pa takoj preveril kako pa?e oz. ali je kak?na razlika od originala. Po zagotovilu kleparja bistvene razlike NI. :jupiii:

:jupiii: poceni si skozi pri?el :mi pijemoo:

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

astronomske cene
Napisano

KAALman hvala za link nabavljeno sam res mi pa ni ?ist jasno zakaj take razloe v cenah pri nas. :whatever:

a je original? :ne vem: ker ?e sta oba originala pol je mal hecn :blink:

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Oprema:

PODVOZJE:

- zavorni sistem ABS

VARNOST:

- 4x Airbag (voznik+sovoznik+bo?ni blazini)

- 3. zavorna lu?

UDOBJE:

- klimatska naprava

- elektri?ni pomik prednjih stekel

- el. nastavljiva zunanja ogledala

- centralno zaklepanje

- centralno zaklepanje z dalj. upravljanjem

- elektri?ni paket

- nastavljiv volan po vi?ini

- servo volan

Opombe:

Zelo dobro ohranjen avto.

:hohoho::hohoho: razbit a zelo ohranjen :blink::P:hohoho:

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

mazda 3
Napisano

David a ni facliftana 3 z 110 KM?

maj?ken bom OT:

ka je to facelift :D ?e en cajt opazujem va?e poste pa ne vem ka je to pa nism tut ne spra?val da neb budalo izpado :danzoman::P zdej bom pa res :hohoho:

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda ro?na ura
Napisano

?tudiram za nakup nekaj takega :bravo:

zdej mam enga ?vicarja na roki z barometrom, vi?inometrom, kompasom, 100m water resistant,... bomba sam ni mazda :hohoho:

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Promet, nesre?e in ZVCP
Napisano

Mali, ko bo? izpit naredu bo? povedu kok te mika da ti za vsak prekr?ek kej napi?ejo! :ne vem: <_<

svet je krut :hohoho: sam ra?unaj kolk manj nesre? bi blo :bravo: sem proti temu drga? ker bi tut jest rad kdaj pa kdaj mal gas do podna stisno :jupiii:

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

UDOBJE:

- klimatska naprava

- centralno zaklepanje

- avtoradio / CD

- nastavljiv volan po vi?ini

- servo volan

- paket za kadilce

OSTALO:

to dvoje je men mal hecn da ma :blink::D

edit: ?ele zdej opazo da me je redevil prehito :P

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

drag race
Napisano

Yeah, you can NOT compare a Mercedes to a Japanese built Mazda MX5. The Mazda is far superior. The Mercedes may beat the Mazda in a drag race, but 20 miles down the road, the Mercedes would be broken down! The Mazda driver would blow past him at about 135 mph. That's Japanese technology! Oh yeah, and you could buy 3 Mazda MX5s for that 1 German unreliable boat anchor that just "tries" to represent a true sports car!

To je beseda :jupiii::danzoman:

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Promet, nesre?e in ZVCP
Napisano

Te?ka bo tole, dokler se ne spremeni zakon. Dokazi pridobljeni na tak na?in na sodi??u en kurc veljajo. To sme po?eti edino policija saj imajo ustrezna dovoljenja za nadzor in snemanje dogajanja na cestah. ?e s kamerami recimo od DARS-a ali PA DRSC-ja si ne morejo pomagati pri izrekanju kazni (recimo prehitevanje kamionov v tunelih).

Bila bi pa zanimiva zadeva recimo ?rna skrinjica za v vsa vozila, ki bi v primeru nesre?, prekr?kov neizpodbitno dokazovala kaj se je dogajalo v trenutkih pred nesre?o/prekr?kom.

pa ne sam motorji, v ameriki so to uvedli kot obvezno na vseh novej?ih MOTORIZIRANIH prevoznih sredstvih!!! :danzoman: ?katlica velika 6x10x3cm priklju?ena na elektroniko, shranjuje vse od hitrosti, obratov, airbage, sam kaj ko je samo za 5min spomina :( uporabijo podatke ko se zgodi nesre?a in sicer s tem postavijo vzrok nesre?e,.... :D to bi mogl mese?no pregledvat pa za vsak prekr?ek kazni pisat :jupiii: sicer se ne strnjam s tem :hohoho: sam ka ?mo :D

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Voznisko dovoljenje
Napisano

Na Balkanu?

Saj, ?e en dokaz kako zategnjena je na?a dr?ava. b?asno smo bolj pape?ki od pape?a, po drugi strani se nekaterih stvari lotevajo ?isto iz napa?nega konca. <_<

moj podpis :bravo::ph34r:

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.