Skoči na vsebino
Kaj ste pa danes naredili na svoji mazdi
Napisano
pred 10 urami je Boss napisal:

Kdaj si pa ti nazadnje kupil nov avto? Jaz sem še vsakega dobil s praznim tankom in iz salona je bilo vedno treba direkt na pumpo. Men je blo to vedno smešno za popizdit. Ma daj tistih 15 litrov not, če že ne polnega. Kupi človek avto za 30k€ in več a oni pri benzu šparajo. Mislim, men kot prodajalcu bi bilo nerodno za popizdit, tukaj je pa očitno primer dobre prakse.

@Jest Čestitke, kdaj bomo tole nazdravili? BTC pa te fore, mislim, da je bilo zadnje tako srečanje enkrat decembra 2019.

Na srečo nikoli in ga nikoli ne bom. 

So pa naši nazadnje dva.

Se je fotr zmeraj zmenil in za poln tank, zimske gume in še kake malenkosti. Je pa res, da ko je on prišel v salon so se kar poskrili pod mize 🤣

N7rRRL1.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume
Napisano
pred 42 minutami je NevLado napisal:

Moja je praktično ista, pa je 2017 letnik... najbolj me boli ta zglob, ker zgleda srhljivo rjav pri meni. Kako je pa lonec od avspuha, ti tudi kaj rjavi spodaj? Pri meni se dela lisa :D 

null

image.png

Še mal pa bo treba flike švasat spodaj :D

N7rRRL1.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume
Napisano
pred 32 minutami je TiEn napisal:

Lonec pomoje vredu, cev pa taka rjavkasta. Ma za 2014 letnik vredu 😄

20230329_130316.jpg

Zanimiv, da nima nič aluminijastih komponent zadaj podvozje.

N7rRRL1.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume
Napisano
pred 5 minutami je asddas napisal:

Eno vprašanje za domače vulkanizerje. Ko doma menjate gume, dvigujete avto ob vsakem kolesu posebej ali dvignete toliko, da lahko menjate obe kolesi na vsaki strani?

Jaz dvigujem na mestu za dvigalko ob prvi osi in dvignem celo stran avta, zamenjam obe kolesi in potem še enako na drugi strani.

Jaz podobno. Razlika edino, da dvignem avto komplet prvi konc (npr. saaba) na sprednjem mostu (kjer je mesto za dvigalko tudi). Zadaj pa ima tudi mesto za dvignit. 

-ao78Ahx0jUYP8yIncXpDcQuM1oWGxG8WGR3KVGQ3Os.webp

N7rRRL1.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume
Napisano
pred 1 uro je MazdaBoy napisal:

Jaz pa ugotavljam, da čist prehitro zamenjam gume 🤔 Max. 3 sezone in menjava za nove.

Ali imaš optiko podrto ali pa prehitro voziš:bravo:

N7rRRL1.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume
Napisano
pred 25 minutami je amatej napisal:

Neke normalne gume, za normalen denar. Nekih športnih ekstremov ne rabim, prav tako ne bi imel goodride kitajskih. Ni mi pa problem 10€ več, če je guma boljša.

Gre za edino stvar, ki avto drži na cesti :) Ponavadi sem pogledal top 3 review-e in kupil eno izmed teh.

Edit: Tudi ne delam toliko kilometrov letno, da bi se ukvarjal s pretirano obrabo gume... Bo prej guma trda predno jo bom zvozil.

Sava je potem dovolj:prstgor:

N7rRRL1.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kaj ste pa danes naredili na svoji mazdi
Napisano
pred 50 minutami je godlike napisal:

Ma ti so mel enkratni primer.

Če bi bilo to redno, ne bi toliko prometa delali.

------------

Pa M2 sem na namestil letne radirke. 2" se kr pozna 🙂

Jaz pa bom tudi počasi menjal. Sedaj mesec dni nobene obvezne vožnje me ne čaka.

N7rRRL1.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume
Napisano
pred 1 uro je Marty napisal:

Tudi jaz imam trojkico in bo tole verjetno skrajni čas za menjavo, čeprav po profilu bi še mogoče šlo... Sem kupila rabljeno M3 lani in sem takšne že dobila v last. 

IMG20230312163728.jpg

IMG20230312164045.jpg

IMG20230312164210.jpg

IMG20230312163853.jpg

Vožene po robnikih, al?:blink:

N7rRRL1.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.