Dones fotr dobi iz Zagreba, datum prekr?ka 05/2013. Pa modeli niso resni. Sme?no je to, da ga je slikal, ko je bil fotr pri parkomatu, mati ga je videla kak ga slika in ?e teta je bla zraven, ki ?ivi tam in je ravno pri?la iz stanovanja. In so mu kazal fotra, ki je pri parkomatu.
A kdo kaj ve kaj je zdaj glede tega. Nekaj sem gledal po TV-ju nekaj ?asa nazaj, sam sem pozabil kaj so naumili. Po?ta ni pri?la priporo?eno, datum pla?ila pa jutri.
Proklete gnide umazane.
Ne placaj. To je nateg.
Jest sm dubu pred parimi mesci kazen iz Zagreba za neplacano parkirnino iz leta 2012. Uglavnem, zadeva je v tem casu ze zapdla, plus posta more pridt priporoceno, ni vazno ce je kazen iz Hrvaske, zadevo ti morjo vrocit/poslat po slovenskih zakonih.
Plus ce bos pogledal kam je to treba placatt bos vidu da mors dnar nakazat v eno firmo v angliji al pa nemciji, zj se ne spomnem kam je men pisalo.
Vsak turbo motor bolj?e pospe?uje pri ni?jih vrtljajih, ker ima v tistem obmo?ju a voljo ve? navora, kot atmosferski. Zaradi tega je vo?nja "udobnej?a" - zahteva manj prestavljanja. Oziroma - ni treba ravno za vsako pospe?evanje prestaviti navzdol.
Pri ostrih pospe?evanjih, ko se motor vrti do rde?ega polja, bo pa teoreti?no(!) razlike to?no 5% - toliko, kot je razlika v mo?i - prakti?no pa je precej odvisno od prestavnih razmerij v menjalniku.
Hvala
Sj umes sm se odlocu, bom kr 120 konjsko mazdo uzev, bo zihr, pa se glede na to da bo avto vec al mnj po avtocestah se vozu, je pomoje bols
Torej, sem se odlocu da uzamem Mazdo 3, samo me zanima, ce bi slucajno kdo znou narest primerjavo, kolk je mazda s 100km poskocna v primerjavi s 105km TSI?
Me nekej zanima, ce ma kdo kaksno informacijo glede tega.
V glavnem, trenutno delam in zivim na Ceskem. Se pravi ce kupim avto na moje ime, more biti avto tudi registriran na Ceskem. Kaj pa ce avto vzamem na lizing? Ma kdo kaksne iskusnje s tem?
Avta pa ne planiram registrirat na Ceskem, ker ne planiram ostat tukaj vec kot 2 leti. Ker na lizing pa realno avto pol ni moj, ga jst samo "najamem".
Kot omenjeno se oziram po novem avtomobilu in mazde so na vrhu pri izbirne skupine. Po narejeni testni vo?nji s trojko in gledanja ostalih mo?nosti mi je padla v o?i tale rabljena 6ica karavan. Glede na opremo se mi zdi cena razumna, bi lahko vi bolj izku?eni mazda?i podali ?e va?e mnenje?
Ima kdo izku?nje s tem agregatom oz. pozna obna?anje le teh, vo?nja, hibe in pokvarljivost ... ?
Pi?e letnik 2013 vendar je notranjost(sode? po slikah na medmre?ju) 2012 ... ima magi?nih ~85kkm.
Zdravo,
ves da sem jst tud gledov tole mazdo, samo se mi je cudn zdel, super avto, super cena pa noben ni kupu. No po komentarjih pa vidim zakaj noben ni kupu.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Sej me je samo tako zanimal, itak kombiniram waze in google maps, pa v drzavah kjer nimam podatkov lahko google maps uporabljam pa je.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani