Skoči na vsebino
Zanimivi oglasi!
Napisano

Ja zdej kokr se vzame, a je Ford ?vabo al ni, isto Opelica! Re?mo da teli bolj "normalni" modeli Forda, sode? po njih da je Nemc! :P

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Kokr vem ponudba in povpra?evanje nekako dolo?ata prodajno ceno (oz. tr?no ceno), tko da ?e to ne more bit tak kr?, da se neb folk "grebu" zanj! :blush:

Je pa zihr, da je Fauve bolj popularn, pri manj razgledani raji! :harhar::hudicek:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Labi, zdej en dan sm meu zravn 626 kombi (re?mo letnik 2001) parkirano mojo francosko ki?to, na drug stran je bil pa ?e Mondeo karavan (re?mo 2003 letnk), no ker od teh treh karavanom je bil (objektivno) z naskokom najgr?i, si loh kr misli?! :harhar:<_<:P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Labi, vrjetn ma? ful km (kakih 240kkm?), sam 3000kEUR je ?e zmer mal zlo dost pocen! <_<

P.S. - Kak preskok je mazdura nardila iz 626 na 6ko, to je pa res noro, ker una mi je grda k svina! <_<:P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Djte mi sam povedat; mazda6 benz 89KW letnik 2005, ma ketno al jermen - gre dans kolega kupvat, pa da nav totalno tele izpadu? :blush::P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Labi, kokr se jz zastopm v avtomobile, ima Alfa Romeo enga najslab?ih imid?ov nasploh (sej poznate tisto o pregovorni AR pokvarljivosti itd.)! <_<:danzoman:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kilometri
Napisano

Jz bi sugeriru SIGAS firmo, s katero nas ima kar precej uporabnikov tega foruma, pozitivne izku?nje + da so najugodnej?i na SLO trgu, pa u?timajo ti homologacijo! :danzoman::bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kilometri
Napisano

Moje povpre?je je nekje med 30k in 40k. Tak da na bencinskih me imajo radi :blush:

Zamisli si, kok raj bi se na (plinskih) bencinskih ustavlju na tankanju, ?e bi vozu rahlo modificiran voz! <_<:P:harhar:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kilometri
Napisano

Jz pa delam nekje od 30 do 35kkm (pa? aktivno pre?ivljanje ?asa ti dodaja kilometre)! :P:danzoman:

Z Lagunilakom sm pa prefuru v mav ve? kt mescu ?e 4800km! :jupiii:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Kaj pa okol tega slavnega filtra trdih delcev, ko vem da je blo ?e dost napisanga, ?e se ne motm, ma to ?ele po FejsLiftu al kako, da tastara varjanta tega (te?av) ni imela, al se motm? <_<

Vine ?e te prov zastopm, izbira? med tema dvema;

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=3127729&show=1

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=3286370&show=1

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.