Skoči na vsebino
Zanimivi oglasi!
Napisano

Kar pa zna bit kar ?edna vsota, ?e gre? celotno notranjost na uradn servis kupvat! :blush:

A ste normalni? To gre samo ?e za dele.....

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

za bazen?ek doma :) - oziroma letni vrt, ker ma tendo :P

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Sam Labi.....ti si vzel osnovno - in sedaj ho?e? nadgrajevati Xenon, usnje...

A ne bi raj mal ve? dal - in to celo na leasing kjer bo 40? na mesec ve????

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=4646264&show=1 ....prevzem Leasinga a ne? Ker se mi zdi malo prepoceni...ali pa??

Hja al pa ne, ker po 3h letih ima mogo?e samo ?e toliko za pla?at, pa bi se ga rad znebil.....verjetno ne sfolga benz ali bo pa novega vzel naprej....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Izvoz vozila v R Srbijo
Napisano

Pozdrav!

Zanima me, kaj moram bit pozoren oz. - kak?na je procedura, ?e ?elim izvozit (prodat) vozilo v R Srbijo? Labi al pa Gazi in morda ?e kdo, mi zihr vesta kaj svetovat! :bravo:

Se prav - mam nek na?elni dogovor preko mojga mehankarja Simona, ki ima dol neke veze, da bi ?la rde?a makina na ju?ni trg!

Vem da mora avto izpolnjevat EURO 3, kar vsekakor ga, pa starost tok in tok, se prav stara je 9 let trenutno!

Potem pa kako naprej; dol se peljem itak s temi tablami in pa mojo polico in zeleno karto, naprej pa sem mal v negotovosti kako poteka procedura - verjetno isto prepis, overjen pri kakem notarju ob?ini, al kako se tem re?em tam stre?e???

Na koncu mi je jasno da moje reg. table moram pobrat in odjavit vozilo pri nas, ter pokasirat preostanek zavarovalnine, kokr jo je ?e preostal do konca iztega zavarovalnega obdobja, v mojem primeru je to februar leta 12!

Torej, katere faze so pa ?e vmes, bi prosil za kak?en nasvet! :rispekt::vesel:

po moje kupoprodajna in obvezna odjava iz pormeta...s tem si ti adakta...kakor pa je prometna na tvoje ime ?e - z besedo, saj bomo to uredili...je pa loh srajne

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba!
Napisano

Eni smo skoz na 18. Tko da moje povprecje je se vedno ok.

Pa dela? ti dnevno ene 10 fur po 1km? :):)

Ni panike sploh glede porabe - je pa razlika o?itna od prej?njih 16, to ho?em povedat

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba!
Napisano

Tudi z 18kami mi bo ratalo pod 6, res pa da se je treba ?e pomatrat, prej je bilo to normalno...seveda relacija, cel tank bo okoli 7, ki je moja stalnica z vrtci in kratkimi razdaljami poleg relacij.

:D

post-2637-1301648139_thumb.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

o kak?ni strehi vi to na miati????

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Kolikor sem videl ima udrtine v strehi, ki jih je treba ven potegniti ali pa pokitati in novo ?trihniti streho. :P Sicer pa lepa. :bravo:

za nekoga ki se znajde ugodno!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba!
Napisano

Zakaj pa ne na?tela? BC-ja,da ti vsaj pribli?no poka?e prav. :P

Spet smo tam.To je vse relativno in statisti?no gledano (ne maram statistike sploh).

Realno in objektivno-isti ?ofer,ista relacija,prazna cesta,enake dimenzije gum in znamka.

Potem bi bila nekje realna primerjava.

to sem pa ze rekel da na primer poraba.com ni merodajna ker vsak po svoje vozi, za moj avto ima nekdo v povprecju 2L manj....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba!
Napisano

Verjemi da je HDI veliko pred vsemi, ne vem zakaj ma? toliko proti a HDI je pionir na tem podro?ju.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba!
Napisano

Sedaj se vozim ?e nekaj dni z Mazdo 6 CD129, karavan. Sam se mi pa ne zdi da je motor ful nek potro?nik dizla. Nekako je na nivoju VWja in Fiata. Vsekakor ni TOP. Jaz imam trenutno porabo 6,8 l/100km Ustalila se bo med 7 in 8 l. Isto na Passatu Karava. Te?ek avto, te?ka noga, zani? aerodinamika.

Glede porabe me presene?a Pe?o v ?eninim 5008. In seveda moja stara Honda Accord. Za Renault dizel pa ne vem.

Hdi je verjetno referenca vsem za porabo (zato se tudi prodaja v veliko tujih avtih) tudi mazdi (mazda 3).

Ampak vse ostalo okoli Hdi ja (elektronka, podvozje, dizajn ) je bolj za k...

jaz sem vozil P307 hdi - 2 x crknila turbina, P407SW - ma?ina res malo porabi z mojo voznjo 6L, sedaj TDI 7-7,5L povpre?no (pa res ne pazim ampak uzivam v voznji, ker ?e ho?em TDI ?re manj kot 6 :) ))

Samo koliko problemov pa sta imela oba pugija da je za pop....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Letne gume_2011
Napisano

Pa sej H je do 210 :) Kar se mene ti?e je to ?ez glavo :D

Homologo ga verjetno skrbi

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Letne gume_2011
Napisano

Imel prej turanza er300

+ mala poraba

+ malo tisja

- zdrsavala v speljevanju v klanec (pri meni vsak dan to vazno) se posebej ker tako skacem na glavno cesto

- hitro obrabila

Federalka sedaj je ravno nasprotje zaradi col in profila, a mi bolj ustreza stilu voznje, upam da obraba ne bo hitra.

Skratka turanza er300 je verjetno najboljsa guma za kruzerje ki gledajo porabo, ni pa za kako sportno voznjo.

Vceraj do varazdina in nazaj z avtocesto do ptuja poraba 6,3....s turanzo vem da zlahka pod 6

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup Mazda5
Napisano

DPF ja, po?ipa? in ima? 400 NM in 150 KM.

Ha ha ha ha si me nasmejal

CD110 lahko NAJVE? na CD136 in 320nM

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MAZDA 6 ali
Napisano

v ljubljani se ne trudijo obdr?at stranke (ne bom navajal kje)

druga?e pa servis v ljubljani za accord 2.2 cdti --- 350 ? (olje + 2 filtra). sem rekel hvala lepa in smo ?li na ?tajersko ---- 190?

mazda naj bi sicer imela po vsej sloveniji enotne cene rednih servisov.

malo morgen

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Letne gume_2011
Napisano

To pravim tudi jaz, me pa zanima kako bo naslednje leto oziroma 2 sezono uporabe.

Prej sem uporabljal vse ?ivo, Toyo obvezno skurit v 1 sezoni, Dunlop do 2 sezoni pol v kanto, Goodyear isto, Michelin pa bom ?e vidu. Pol ko ?rto potegne? si na istem, oziroma pri?para? 1 monta?o 1 letanje in 1 leto skrbi. :ne vem:

To je na mojo uporabo, pri drugih je ziher druga?e.

Turanza E300 sem zgonil v prvem letu.....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Letne gume_2011
Napisano

To mi deli ?paranje pri gumah in bremzah. :blush:

Kdo pravi da ?para, jaz samo pravim (?e od nekdaj) da ime ni vse

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Letne gume_2011
Napisano

Sam so res pocen ko sto mater. 50% cenej od premium znamk. :) ...Jures pa jih kdaj tudi pretera??ali izku?nje zgolj na podlagi upo?tevanja prometnih predpisov :)

Prvih 1500 sem peljal lepo, po tem sem jih pa steral ?ez ovinke, ter v de?ju testiral speljevanje, dolge hitre ovinke in bremzanje + manever (z absom)

Vse ok - dr?ijo, najbolj me je skrbel de?, ker edina slaba to?ka vseh testov je bila ta, ampak profil dela svoje v vodi :)

P.S. ?e bolj me pa je skrbel kur?ev pesek ki ga nih?e ne pospravi, tega je toliko na cesti da je samo hre??alo izpod gum, na ovinkih v malo bolj hribovitem delu ga je toliko ob strani da bi lahko doma ?karpo zbetoniral....motoristi zo ?e zunaj in ?e koga odnese na pesku v ovinku bo itak neprilagojena hitrost

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MAZDA 6 ali
Napisano

Leasing so odobrili.

Tako da pride predstavitev naslendji teden, ko prevzamem vozilo :)

Zanima me pa nekaj: A ima Mazda 6 dnevne lu?i, kar pomeni ?e se pri?gejo in ugasnejo ko za?ene? in ugasne? motor?

Oz ?e ti to lahko u?timajo na servisu.

ima ze ko da? kontakt, v glavnem skoz so ON, tako da tudi AUTO ne dela - ker so skoz ON, kar pa ni dobro ker vziga? z xenonkami (verjetno)

baje se da sedaj to preprogramirat - v 'na?ih' ?asih so hoteli 300? za menjavo modula :hudicek:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Letne gume_2011
Napisano

Po 1500km lahko re?em, da sem dobro kupil, avto je seveda tr?i, gre povsem naravnost, dr?i se ceste 1A, in tudi prej?nji moker teden je ?lo po ovinkih brez problema tr?e.

Good buy!!!

Sedaj bo vpra?anje kaj bo po kilometrih, ampak tudi ?e se znucajo staneta 2 kompleta 4-ih toliko kot 1 komplet novih bridgestonk...:)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MAZDA 6 ali
Napisano

Sva?ta no - a tud premium znamke s zdaj oreng skonto prodajajo za to?ke :hudicek:

http://www.petrol.si/izdelek/avtomobil-bmw...ficientdynamics

Tole je ugodno sam po moje je ?e vse ?lo... heh... premium znamka :hohoho:

Vse za prodajo.....nafte in pleha....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.