Skoči na vsebino
Zanimivi oglasi!
Napisano

Mam eno vpra?anje in sicer kolega (Golf SDI majstr) je resno zainteresiran za tole ma?inco, kaj si mislite o avtu? Med drugim vidm da dajo pisno garancijo za kilometre, se prav jih lohk za?ije? k zmaje, ?e se ugotovi, da je nateeeg! <_<

Sem mu pa svetoval, da je tale motor 100 KW ful u redu in bolj?i kokr potem od Fejslifta 89 KW (?e se ne motim se potem za?nejo te?ave z DPF, medtem ko do FL tega ni blo)? :danzoman:

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=3480443&show=1

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Se strinjam, vsaka gajba ma svoje hibe, pa tud pluse! :P

Ampak ?e zmer me fascinira, da se doskat zgodi, da najve? o Renoju vedo povedat, ljudje, ki ga nkol niso imel v svoj lasti, niti ga fural kako konkretno obdobje! <_<

P.S. - s tem postom sem mel v mislih predvsem dva kolega, ki sta oba zaprise?ena Foksvagnovca in pametna, da zna ta njuna pamet ?e vnukom ?kodvat (dvomim sicer da jih bota kdaj mela, ker preve? glancata svoje "?ipirane" Passate)! <_<:jupiii::harhar:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Fajn je k se vsako jutro sre?am z Jo?oGuliko?o na jutranjem servisu preden sploh avto v?ge k je tak WC. :jezicek: ?e pa povem po pravici pa Clio bolje dela kot biv?a Macda. :blink:

Ninja: Nima avto ni? za potegnt, lahko pa to stori sopotnica ali kak?na prostovoljka. :harhar:

?e je volan preve? ne moti! :harhar::bravo:

P.S. - mam pa raj Renoja kokr kerga kol Fiata npr.! <_<

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Dobr, jebe? Celico, ampak nikakor ne ?tekam kje si ?lovk, lih Renoja najdu? <_<:harhar:

P.S. - Baje se kvarjo k sto hudi?ov, pa nasploh je to totaln skret od avta! :whatever:;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

mazda mx5
Napisano

Ja Simon, sploh pa ima tale na? kolega 1.8 - 140 KM, tko da ima ?e v ?tartu bol? izhodi??e (30 dodatnih konji?kov)! :danzoman::bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

mazda mx5
Napisano

Glede "?ipirianja" ne bo? pridobu ve? kot par konjev (baje - nisem expert za te zadeve), v primeru da bi pa mel turbinco, pa lahko pove?a? tut za 50KM (primer Xsara HDI, iz 90 na 135KM) :bravo:

Za ostalo "nabiranje mi?i?ne mase" pa ima? tukaj na forumu uporabnika, ki se prav s tem ukvarja, pa ti z veseljem spravi avto, za za?etek na kakih 200KM, potem pa po potrebi dalje! :hudicek::blush:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Men je pa v obeh izvedbah oblika, bl k ne - ?alost! <_<

Npr. ?e Hjundaj Kupe, zadnje verzije, mi je noro v?e? in ?ist neki druzga k tole (ma jebote Honda)! :harhar:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.