To ni ?ala, ?e te zanima eno leto star TDI karavan, dobesedno nov povej. Moj stoji (govora je o plehu) in sem dal oglas ne zaradi denarja ampak ker res stoji ga je pa ?koda prepolen opreme....?re 6-7, ?e se potrudi? tudi 5,0, sam to pa? ne gre s 170km
MX5 je prevzela njegovo mesto v polni meri, ?ena pa swifta fura...
Live your dreams, don't dream your life!
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Na forum sem se prijavil z namenom da dobim kake koristne informacije. Odlo?am se o nakupu Mazde 6 CD 140 l.05/2008. prevozenih pa ima 90k. A mi lahko kdo pove koliko so kaj zanesljivi ti avtomobili, ?e imajo kake te?ave in ?e ga je sploh pametno kupit?? zelo bom hvale?en za informacije.
LP
?E bo? avto vozil - ne samo na primer bajta - vrtec - bajta, je to super avto, tudi ta motor se mi zdi da vsaj tisti ki ga imajo nima problemov
P.S. pa na 170KM se ga da dvigniti relativno poceni
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Pa ne more? mu to predlagat, ?e i??e nekaj ve?jega (?e ne ne bi napisal 6-ke :ne vem: ). Pa tud ne ve? kaki dedec je - ?e ima 190 ali ve? cm lahko na roadsterja takoj pozabi.
Pristavc, dobro bi bilo, da bi napisal kak?en bud?et ma?, kak?en tip avta i??e? in kaj bo? z njim po?el (kolk km bi prevozil dnevno, relacije, mestne vo?nje ipd) in a bo? sam z njim se vozil al bo? bil "taksist"
kdor za prvi avto isce mazdo6 ma odprte vse moznosti.
Jaz sem meter 80 pa mi je avto cool. 2 sva sla camping varianta s plinskim tankom tako da avto je vsestranski + smekerski
Sam da sem jaz 3x on pa 18. Sploh ne bi razmisljal ce mam sanso.
Mi smo imeli na izbiro campus, katrca, yugo, 101, uno...pa se to poverbano od fotra al pa kanta za 300 mark.....
Mogoce ma pa v planu da se pol fotr ogreje za M6 pa mu pol NC pristavc zmakne
Samo meni osebno je Nb orngi lepsa in pristna kot NC
Lep pozdrav.Ker bom ?ez par mesecev 18, me zanima,katero mazdo bi vi vzeli za prvi avto..Gre se predvsem zato da ima dokaj normalno porabo,ni prestar,nima preve? prevo?enih,da ne bomo rabl generalke takoj delat..Gledal sem nekaj M6-ko,1,8i,kaj pravite na to?
kaj pa mx5 nb?
Ampak miata jo res rabi. Spodnji del avta je cela toplotna kletka, zrak pa ne mesa pod visino pasu. Podenj je tik nad menjalnikom in auspuhom, to se cuti zelo. Nama po franciji klima ni sfolgala tega vrocega zraka odvest tud z odprto streho zato sem na novo nafilal klimo.
Labi mi je tudi dal link mx foruma kjer so probal vse zivo tud toplotno izolirat cel podenj.
Ko pa sopara stisne se uscije se pa brez klime rosi ko prasica....
Je gor ?e en mesec , ?e se kdo najde za to ceno naj odpelje, pod 18.000 ne spustim, ker ga ne dam.... ?al pa stoji....
No konec koncev bo verjetno ostal doma
dodatek k temule...v 3 pizde m*********, dokaz da avto res preve? stoji, debata z ajvarjem o pumpah, me je spomnila, da moram res pregledat motor, ker je nekaj di?alo...
Piz*** gnezdo, mi?ji dreki, nabrani pasji briketi....direkt pod pokrovom med benz vodi , gazdarco sem pa verjetno na ro?tilj dal....sedajle kurim webasto da vidim da ni spet kje luknja in ostalo
Pri mazdi ima? stro?ke v intervalih, pri francozih so manj?a nihanja-bolj konstantni stro?ki.
?vaba pa je itaq zakon.
Ma kukr narajma?, jaz moram re?i za Seate TOK TOK, 10 avtov, niti 1? izrednega stro?ka razen nekaj ?arnic, to je neuni?ljivo, enako pravi hazard za njihove v familiji.
In tukaj pomislim spet na moj sistem finan?ni lizing na 3-5 let novega vozila kolikor je garancija - moj sistem. se spla?a, ob koncu ga proda? in vzame? razliko, ima? garancijo in novo vozilo...
suma sumarum izgubi? veliko manj kot rabljen, ker ko ga proda? po lizingu dobi? 1/3 nazaj.
Seveda velja to da ne kupuje? kake premium znamke ki ti ?e ob registraciji zgubi 30.000e
Postal sem lastnik Mazde 5, 2.0 diesel GT, lenik 2006. Imam jo samo 2 dni tako, da ne morem ?e podajat nobenih izjav kar se ti?e vo?nje a za enkrat ka?e kar dobro
Moram se predvsem navadit vi?jega avta saj sem pre?altal iz Preludke tako da...drga? pa sem zelo presene?en nad tihim delovanjem tega diesel motorja...!!
GT al GTA? Ker Gt se mi zdi ni slovenski...i could be wrong
Na ravni cesti je izredno to?en a takoj, ko gre cesta v ovinek ka?e premalo oziroma bolj kot je oster ovinek bolj se zla?e.
Hitrost meri namre? na intervale in na odseku loka ovinka med eno in drugo meritvijo vzame samo tetivo se pravi le hitrost, ki jo izra?una po najkraj?i poti med dvema to?kama na kro?nici namesto obodne hitrosti (tangencialna hitrost), kot bi bilo normalno za pri?akovat.
Z drugimi besedami avto po ovinku v istem ?asu prevozi ve? poti, kot ?e bi ovinek sekal in s tem skraj?al pot in GPS meri kot da bi avto ovinek sekal ne pa da ga lepo zvozi. Se pravi ve? prevo?ene poti po kro?nici ovinka v istem ?asu pomeni vi?jo oziroma resni?no hitrost napram tisti, ki jo zra?una GPS zgolj s prera?unom najkraj?e razdalje med dvema meritvama ulomljeno s ?asom, ki jo porabi.
Na, pa sem zakompliciral tako lepo temo
v pragi laze povsod....ker se vozis pod mrezo kablov za trolebuse.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Povezava za deljenje
Deli na druge strani