Pa ?e nekaj, ne izbrati ponujene jutub mo?nosti, da ti odpravljajo tresenje - a ti v VLCju tudi zvija sliko? Meni je prvi posnetek, pol pa ne ve?, pa ne vem ?e ni bilo to
?e ne dam odpravljanja tresenja je popolnoma negledljivo
Cusno...a mas na 1080? Tam je meni enkrat malo zvijal sliko na 720p pa ne. Za foro probaj nosilcek prestaviti malo nizje ( ti ga mas cisto pod stropom). Sicer pa za kak posnetek letece marele proti avtu bo.
U naucil si se prehitevat....
Ne na 720 je nastavljeno... bom probal postaviti ?isto ob armaturo spodaj, ?e bo kej druga?e.
Ja sem se - Lojz me je vsega nau?il, res je pravi car.
Sem naredu en posnetek a brez funkcije odpravljanja tresenja ne gre, ker to je nenormalno kolk zadevo trese druga? in to po AC, kjer na?eloma ne bi smelo biti nekih hudih neravnin. V kotu, kjer je ura in datum se vidi kolk zadevo druga?e ?ejka.
?koda Jures, da si svoj posnetek odstranil, da bi lahko ?e enkrat primerjal.
Druga? pa Jures ?e enkrat hvala, da si mi ekran?ek zrihtal. Deluje, me pa mal razo?ara baterija, ki ne zdr?i niti dveh ur snemanja. Bo res treba napajanje napeljat.
Samo pogovarjaj se na kulturnem nivoju brez te?enja - zmeni se za fiksen datum za kak mesec dva naprej - tam ne bodo imeli nobenih izgovorov, da je gu?va pa si zmagal na celi ?rti. Ok bo? moral kak mesec ali dva ve? vedet, da je rja gor, druge razlike pa ne bo nobene.
Tudi to je res.. vendar me bolj zanima ali tudi tu na nek nacin velja 45 dnevni rok kot pri ostalih garancijah... v garancijski knjigi tga podatka nisem zasledil...
Ne vem, ?e to spada pod isto ... v tem primeru ne gre za nedelovanje ali okrnjeno funkcionalnost kar omenja zakon o varstvu potro?nikov. :ne vem:
poglej mojo sliko (?al so kapljice motile focus), zvok (?e posebej moj woofer!!)...?? ?e pozorno poslu?a? sli?i? tudi smernike, radio in pa seveda hupanje - jebemti ?e ne gleda v ?pegu, pred njo pa 30m lufta
Sem zamenjal kartico za 32GB in deluje - oziroma je delovalo potem je pa nenadoma crknil display. O?itno zadeva ne zdr?i tresljajev al je pa ?e od za?etka precej "fucked up"
Zanimivo, da sploh nisem niti tolk presene?en ker sem kr s?util, da tale veselje pa? ne bo trajal.
V glavnem jeba ... no vsaj spat bom ?el ob primerni uri.
Ne ne, nisem ni? mislil glede odgovornosti - probaj zvok na PCju, mogo?e ti tle ne ?pila - na PCju mi dela bp. nisem pa nikoli probal na kameri.
Samo e razumem te kaki fejk posnetki? Moji so lepi?
Slabo bere? kaj sem napisal - na PC-ju lahko sli?im le ?e oreng poja?am zvok na zvo?nikih.
Posnetki so slabi, tud od Viperja, ki ga je nalimal je bil bolj ?voh... tresenje in ?ejkanje slike (ok, verjetno zani? nosilec) ampak, ?e bi imela zadeva vsaj stabilizator slike tud v videu bi blo precej bolje. Moti me tud to, da ne morem spremenit kako naj kamera stoji, ko snemam saj se slika ne obrne paravilno oziroma tudi nima funkcije. Original to ima v nekem meniju za izbrat. Ampak dobr tole bi se dalo v kakem movimajkerju po?timat, je pa spet dodatno delo.
Sej vem, da to ni nek GoPro oziroma niti senca tega ampak vseeno film?ki niso na takem nivoju kot so bli predstavljeni na youtubu, kjer so seveda narejeni z original kamercami.
Pri moji je zvok tako tiho, da se ga pri playbacku iz kamere na zvo?niku od kamere sploh ne sli?i oziroma komaj, ?e si jo natakne? na uho. V pravi ima? v meniju tudi za nastavljat mo? zvoka tukaj pa te opcije sploh ni.
jeba je k se je ne da tud fle?at z novim firmwareom, da bi lako karkoli zbolj?al. Sliko mi pa tolk ?ejka, da je veselje, sploh ?e je cesta malo bolj razdrapana.
Jures nisi ti ni? kriv za to, ker kljub temu, da je natega je vsaj poceni natega in pa? tistih 36? je vseeno vredna - je pa to res dale? od nekega topshita. pa? mene je malo zavedlo to, da so posnetki na netu bili zelo lepi sam kaj k so bli narejeni z originalom. ?e bi videl kvaliteto videa teh fejkanih je verjetno ne bi vzel.
Ampak sej lepo pravi slovenski pregovor "malo denarja malo muzike" bom pa vseeno vzel ?e eno 32GB SD artico (hehe skoraj tolk denarja kot cela kamera ), da vsaj pove?am uporabnost. S 4GB je zaradi nekompresiranih datotek malodane neuporabna.
Sem ?el ?e malo raziskovat, ker mi tele performance nekako niso sedle v glavo in na ?alost imamo neke pocen fake prave DOD F900LHD kamere, ki ima tudi precej bolj?i ?ip, ki omogo?a kompresijo, kvaliteto slike, cel kup drugih mo?nosti: flip screen, image stabilizator, precej ve? razli?nih resolucij videa, slowmotion pri 120FPS.
V glavnem ve? o fakih v primerjavi s pravo verzijo je na strani
kako izgleda prava in ktere funkcije ima je v tem videu
prave specifikacije so na tej strani, kjer se lepo vidi kolk ima prava izbolj?ano kompresijo, ki omogo?a za 2,5x dalj?i film?ek na isto velikost datoteke z videom.
Zdej mi je jasno od kod razlika v videjih, med pravo in temi fejki
prava
fake
razlika je opazna in tud razlika je opazna v ceni saj je prava preko 110-120 dolarjev. Tako, da se je treba tud unim na?im preprodajalcem na bolhi opravi?it, ker ?e je original je pa? tolk vredna in niso kej dost nategnili cene.
Kr nekam je tale tema potihnila - v glavnem ?e moja opa?anja.
Tudi ?e da? na najmanj?o lo?ljivost je 10 minut film?ka 1,3GB kar je too much - to je davek poceni robe saj notri nima procesorja, ki bi zmogel kompresirat film v realtime-u v Dvix ali Xvid, da o Mkv-jih sploh ne govorim.
Re?itev bi verjetno bila v uporabi 32GB kartice (upam da dela tako velika - je ?e kdo slu?ajno sprobal?), kar bi za ve?ino zadostovalo saj je pol to za ene tri ure materjala.
Ravno tako ker je procesor?ek o?itno bistveno pre?voh in v video na?inu tudi ni image stabilizatorja in v kombinaciji z vigel vagel nosil?kom zadeva ruka sliko na playbacku kot nora - ok to se da v postprodukciji tud malo po?timat tako, da ni tak hud minus.
Kartice se ne da zamenjat brez uporabe kak?nega ?pi?astega predmeta (kuli recimo).
Zvok je pri moji izredno ?ibek in ?e ga ni? ne obdelam je treba kr precej zvo?nike poja?at, da se kej sli?i. Ne vem a je to napaka sam pri meni ali imate tud ostali tako ?ibek zvok?
Dodatni minus je barva vakumskega priseska, ki se ?e na dale? vidi, da je nekaj na ?ipi prisesano saj, ?e bi bila ?rna bi bilo precej manj vidno - ?koda tudi, da ohi?je kamere ni ?rno saj kr malo preve? bode v o?i tako, da verjetno jo bo kr potrebno snemat in zapirat v predal, da ne bi kdo do?ivel kak trenutek slabosti in hotel zadevo od bli?je pogledat.
Plus je pa ekstra nizka cena, ki nekako odtehta vse na?tete minuse bom pa vseeno rekel, da tole ni najbolj?a re?itev za stalno jo imet v avtu - bo treba kej druzga pogruntat... predvsem manj opaznega in z bolj?o avtonomijo (kompresija slike).
Hvala za odgovore. Zanima me samo ?e nekaj, kako je z obrabo notranjosti (prestavna ro?ka, volan)...?
Tako, da si bom pribli?no znal predstavljati ali so kilometri realni, ker imam trenutno Seat Leon Nitro pa sta volan in prestavna ro?ka pri 90k ?e tako boga da bi rekel da jih ima proti 200k
To je pa tolk odvisno od drugih dejavnikov predvsem tudi kak?en ?vic ima posameznik. Nekateri imajo tako agresiven, da je volan uni?en prej kot pri 100kkm. Pri meni je OK - pa? se vidi, da ni nov sam po tem ocenjevat kilometre bo bolj te?ka.
Od kod pa si? ?e si kje v Lj ali bli?ini se lahko med tednom zmeniva pa lahko pride? pogledat kako zgleda ohranjenost na moji pri 120kkm.
- vodila voznikovega sede?a so se rahlo razrahljala in je v ovinkih pod ritjo rahlo po?ilo. Zadeva urejena v garanciji
- crknila parkirna lu?ka spredaj levo
Osebno sem zelo zadovoljen in sem z serijo II veliko bolj kot pa s prej?njo, ki pa tudi ni bila slaba.
Ima pa tale ?estka eno zelo veliko napako... zaradi nje sem izgubil tisto neko ?eljo, da bi menjal avto in poskusil kaj drugega. Nekako ti priraste k srcu in ?e ne bo kakega nepredvidenega dogodka se bova z mojo ?estko dru?ila ?e kar vrsto let.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Povezava za deljenje
Deli na druge strani