CX-5 G160 AT AWD 2012 77.000km. Maja letos je odpovedal poslu?nost senzor koli?ine vstopnega zraka (Luftmassenmesser). Ostalo samo redni servisi. Poraba 7,8 do 8,0 po BC, po izra?unih pa ?e 0,2 litra ve?. Ve?inoma ( ca. 70%) imam mestne vo?nje.
No, to se mi zdi realna poraba za tak avto.
Ravno v nedeljo sem bil v Celju, pa se je en model z mazdo 3 vozil po avtocesti 120 ali ?e manj.In potem tak napi?e, da mu pije 6 l/100 ali ?e manj. Seveda, ?e ga pa ?e kamioni prehitevajo in vozijo pol v zavetrju kamionov.
Ceno ni?ajo mo?no v primeru njihovega financiranja, ki je drago napram Mazdinemu EOM 0,0%
Sodelavec je v?eraj dobil predra?un za ceed 1,4 motor, benzinar, res dosti opreme,pri Jerebu 22400, pri Ben?i?u pa 21600.WTF?...za eno navadno ceed benzinarko, res, da je naro?il specialno rde?o barvo, pa vendar.Mogo?e je pa sedaj to premium znamka?
Dobrih 5 let je ?lo mimo in je akumulator ?e malo bogi. Pomojem ga prav ta i-stop jebe akumulator. Pa zdaj kratke vo?nje.Aja pa ?e opozorilo za premajhno napetost se mi je ?e prikazalo.
Pa to je dolgo vzdr?al... meni na mazdi 1.gen. ni nikoli zdr?al ve? kot 4 leta.
KIA in Hyundai ?e kar nekaj ?asa nista ve? poceni oziroma sta celo v rangu VW-ja s ceno. ?e dobro, da so ?li tudi s kvaliteto v tej smeri ampak vseeno je cena pretirana. Se pa da kar nekaj izpogajat pri nakupu tako da :ne vem:
Cena je pretirana.Ko ga pa prodaja? ne dobi? ni?.Pa? avto za rajo in ni(?e) uveljavljen.
Pa redni servisi dragi kot ?afran... in to polnih sedem let.
Na za?etku bo malo rizi?no kupit te nove motorje... spomnite se na za?etke skyactiv dizel-okvare gredi, problemi z dpf... Bo verjetno mpral priti facelift, da odpravijo vse te?ave.
Bojda bo X celo blagi hibrid, verjetno kot opcija?
99 % dr?i, edino sedaj ?e predzadnji A6 avant meni osebno super izgleda. Zelo verjetno bi ga nazadnje nabavil namesto M6, ?e ne bi bili v 99 % samo dizli ali pa premo?ni bencinarji...
Danes je dobila nove prve brisalce Boshc twin.razlika je o?itna..zdaj je super.za menjavo zimskih gum bo treba ?e malo po?akat vsaj pri nas na obali..he he ...danes 20C..lp
Jap...,ko je sonce, mora? skoraj klimo laufat v avtu.
Bemti?, na obali ?e montirajo zimske gume, mi vrh hriba pa sploh ?e ne razmi?ljamo o tem... Saj pred februarjem tako ne bo kak?nega resnega sne?enja...
Nikoli ne ve?, kdaj se lahko obrne vreme. Zve?er gre? spat in je 20 zjutraj pa sne?i... mora? imet zimske gume. Veliko primorcev ima zaradi tega celo leto zimske gume...
Saj zao... danes so pa 4je mehaniki skakali okoli mojega avta... In je bilo zelo hitro premontirano... Ne sicer tako hitro kot pri formuli... ampak meni se tudi ni tako mudilo kot dirkacem
Jaz jih montiram takoj, ko jih dobim. Lahko da bo to ?e jutri... nikoli ne ve?, kdaj lahko zapade sneg pri nas ma obali.
Zdravo jaz jih imam na m6 in zaenkrat je vse ok. Drugace pa sava je zmeraj bila za zimo ql.
Baje, da so za sneg super. Drugo je pa bolj povpre?no proti ostalim top znamkam.Vsaj na testih je tako. Velikokrat pa save sploh ni na testih. Ne vem zakaj je tako.
Jaz sem naro?il Vredestein wintrac pro xl.Bomo videli, kako se obnesejo.
Zanimivo kako se cene xenon ?arnic padle padle, 10 let nazaj je bilo govora o 200-300 EUR/?arnica, danes pa za 50 EUR ali manj dobi? original osram ?arnico z ra?unom, npr. Amazon (vklju?no z dvoletno garancijo, pa ?e K lahko izbira?, ?e se ?eli? LED look - torej night breaker unlimited): https://www.amazon.de/dp/B01NA9H6PN/ref=twister_B01N4C4A6F?_encoding=UTF8&psc=1
En ?as se jih je sicer bojda ugodno dobilo na bolhi... siva ekonomija verjetno.
Ja. Sej te ?arnice se spla?a dat noter. Namesto, da sveti kot deset sve? ti sveti kot dvajset.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Ja, obakrat.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani