posebej po pomembno, da vsakih 5000km naredis rotacijo, ker imajo smreka profil in je se posebej pri federalu lahko narest stopnjicasto obrabo, kar se rezultira kot hrup...
vprasi davida, kaj si milsli glede hrupa in federala
smreko obvezno ne glede na firmo. ?e posebej ?e ma? fi?ota, ki ima gume pod kotom 60....
Live your dreams, don't dream your life!
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Guma za to dimenzijo in to ceno je res dober nakup in me ne skrbi da bo kdo pameten, ja ?e nima? firme bo? letel s ceste....malo morgen, s ceste leti? ve?inoma zarad sebe.
Original gume Bridgestone sem zvozil v prvem letu od maja do Novembra - 25.000km pa je bilo samo ?e pol profila. Pol raje vsako leto kupim nove take pa sem na bolj?em :=)
za Simona en komentar za Federal S595
Had these tyres on my 200sx and that didn't really notice the noise - maybe due to the exhaust and what not, but I must say they weren't that bad...
In terms of performance, grip and handling was great in the 200sx
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Ne vem, nisem imel tazga ob?utka, vejamem pa da so druge gume ?e bolj?e oziroma dajo ?e tisto piko na i.
Me pa ?e vedno matra, ?e bi ruknu gor gume 225/40/R18... kle je izbire kolikor ho?e? in so gume v pobvpre?ju za 40-50? cenej?e po kosu. To je na koncu 160-200? razlike pri kompletu pa ?e izbere? lohk gumo k ti je v?e? ne pa samo tiste dva tri modele.
to je 'na?a' dimenzija - ?e ?aka sezono
Ne vem ampak meni osebno tudi tak podatek ni zanemarljiv, ker ?e je avto rizi?en je na ve?ini zavarovalnic tudi zavarovanje dra?je ampak to je ?e najmanj, ker ?e ti ga ukradejo ima? precej jebe in izgubljenega ?asa, da dobi? zavarovalnino pa ?e to vemo, da je ni?ja od realne vrednosti avta.
BMW X3 je bil runner up C4 v tekmovanju najlep?i avto leta 2011 :ne vem:
In kdo je tukaj "zmagovalec" ?? Vsi ti testi od CX7 so ali s Finske, Rusije ... Le enega nem?kega sem na?el, seveda so staro X3 razglasili za zmagovalca
Lp
Ok, samo a se bo? fural po takem
Cene na ceniku so ene, v salonu pa je ?isto vse nekaj drugega . Posebno, ?e pride? do trgovca lepo oble?en mogo?e v srajci in reklcu in potem so cene kar hitro ene 4.000? ni?je pa veliko drugih todatkov ti ?e ponujajo (zimske gume, plati??a, senzorje,...). No, take izku?nje sem imel jaz v razli?nih salonih od mazde. In to res v?ge Toda nisem se ?e odlo?il, ker zdaj imam druge nujne investicije pri hi?i...
lp
Amper
?e pride? tak v bMW je cena + 4000?
Ja sevesa tud 2 osebka nimata enakih emocij glede avta.
Ker sem imel SUVja CX7 vem da je to 1A avto ampak sem racionalen clovk, avto kupujem tud zarad upoirabe, pol leta je CXa vozila tud zena v mesto - obup, neuporabno....
Tako da samo zaradi izgleda me je ze minilo - leta pac
Za v sneg, prikolco in podobno pol vzamem nekaj dobrega ne sminkerskega, kar je bil tudi pri meni vzrok za cx7 pac pade v oci takoj.
Razocarala me pa je na zabavnem nivoju pozimi ker se z avtom ne da nic narediti, nic izklopiti....je samo in izkljucno za na cesto..
Sem v Franciji imel res dobro predavanje o samo kontroli in je navedel primer o avtomobilih. Avto kupujemo izkljucno na podlagi emocijskih custev - 80%. Ostalo je nekaj drobiza opreme, cene....
V 90% primerih ze vemo kaj bomo kupili preden gremo od doma
Off topic, ampak ce grem jaz se na SUV nazaj, vzamem takoj Santa Fe, nov skorajda pravi terenec z 4WD lock opcijo, 775L prtljaznikom, 200KM dizel za 30.000......in manj
Za zadnjih 20 let bi predlagal fiat cinquecento, ta gajba od fotra VEDNO kresne, zre 4, in je neuni?ljiva, vle?e prikolice, vozi omare na prtljaziku, pride tja, kamor noben SUV ne pride, gre ?ez o?ine kot motor, skratka skorajda no?e crknt
pomoje tisti daljnogledi ne znajo slikat tk oda ne skrbi. ?e vedno lahko re?e?, da nisi ti vozu a nede?
ah to je ze BS, glede na s.p. je itak moje...po moje itak ne bo ni?, sej mogo?e da me je totalno usran avto res re?il, vinjeta ni v podro?ju brisalcev (zadaj je namre? ?e ?ist...)
Prekleto prav pride ko razbeljen avto pokrije? s platneno streho v de?ju....druga?e meeeeegla!!
Kliknu na firmo JDM in ves v pri?akovanju dobu tole
Ampak ga pa ceni kot da bi bil iz zlata.. 9 let star moped pa bi kar 4 jurje in pol mel rad zanjga - joj kolk bi blo fino, ?e bi bili ljudje vedno taki optimisti
a to ma 5KM kot 5 kilometrov ali 5 konjev :ne vem:
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Lexus LFA (cabrio)
Povezava za deljenje
Deli na druge strani