Skoči na vsebino
Prehitra vo?nja
Napisano

Ne vem kje to?no (pr nar al HR) so imeli polcaji ?e radarje na?timane, da ?e ?e je v hi?o ali drevo pomeril, je kazalo npr. 5 km/h, tako da je posledi?no potem bila ve?ja brzina izmerjena tudi prometnim udele?encem! <_<

je ?e kdo kej sli?u o tem? :angry2:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

@Dejan - drugi? tebe najamem! :P

Matr Simobilsko, ko sm dopounu 31.leto, nism smel ve? imeti ORTO U NULO, pa so mi napisal dopis, da so mi preklopli na najugodnej?i paket, razen omenjenega seveda. No in jz v dobri veri ?akam polo?nico, nakar dobim namest prej?njih (20 do 25 EUR) zdej 89, pa si mislim - mamujimjebm! No pa se pol ve? kt mesc odpravljam spremenit paket, pa dobim nasledni mesec ra?una lepih 122 EUR. Mam pa sicer trajnik, tko da niti nisem kej hitr porajtu, itak pa se ne bi mel prito?evat, ker sem si pa? sam kriv, ?e nism vedu ker paket mam in kak?ni so stro?ki posamezne storitve. Zdej sem kon?no spremenu paket, pa da vidmo kako bo odslej!

So me pa sicer sms-i ubil, ker jih po?ljem po ve? 100 komadov na mesec, prej sem jih meu zastojn, zdej na paketu (mislm da je) Smart, pa so bli po 8 centov, klice pa tut prej sem meu zastojn, zdej pa so mi jih mastno zakasiral, skratka totalna beda.

Ko pa sem potem ob spremembi paketa "zate?il" uslu?benki na okencu Simobila, da kak?en je bil to najugodnej?i paket (zame al zanje?????!!!) mi je rekla da je bil najugodnej?i glede na naro?nine, hehe, kak?en nateg! Ampak verjetno dobr slu?jo na tak?nih ovcah, kakr?na sem bil tudi sam do pred kratkim, v dobri veri! :blush:<_<

Bemumast, dans te ?ist vsak sku?a na?ponat, ?e se le izide! :whatever::ninja:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

60% slovenskih cest smrtno nevarnih
Napisano

Jz bi kamjonarje anga?iru, pa nej se najbolj kriti?ne ceste blokira (kokr proti tankovske ovire 91-ega), pa da vidmo kok hitr bojo popravil. S tem bi pa nardil samo plus, ker dokler bi bla cesta blokirana (do popravila) ne bi noben poginu na njej! :angry2:<_<:danzoman:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Sa?o - se popolnoma strinjam, ker da ti pol vsa golazn cajt krade in modruje (kaj je ta vdrtina tle, kaj pa tale praska, pa da ti sad ja ovo popravljam?, itd.) <_<

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

60% slovenskih cest smrtno nevarnih
Napisano

Te ceste mamo res CARSKE - vse ?estitke "vzdr?evalcem" :danzoman::rispekt::rozico:

Bemumast, skoraj vsakodnevno se vozim po AC do Vodic, potem pa od Vodic do Komende, od tam pa do Kamnka. ?e kdo ve kaka je cesta mimo IOC Zapolje, sploh v de?ju, pol ve, nad ?im (predvsem varnostjo) sem najbolj impresioniran! :ninja::whatever:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

AVTOPLIN
Napisano

Jure, ma? prov, bemumatr, a se je tok te?ko 3m naprej sparkirat (eni pa? ne vidjo dlje od svojga nosu)! :whatever::ninja:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.