...avtoradio nebi smel biti kriv, men se je problem pojavil pri oja?evalcu...potem sem pa ornk kabl, fajn ?mirglal pleh nekje zadaj, luknjo smo zvrtal, za??itil zadevo in to je blo to...pa? AudioX klub je naredil svoje v mojmu life-u..hahahaha. Morm poslikat kaj mi doma na omari le?i....take sladke TIP TOP stvari ala Magnat wufy, Steg oja?evalc, pa ?e cel prednji sistem z oja?evalcem mislim da GroundZero ipd., bi prav montiral v avto da bi vse ropotalo spet
?E piska samo na zvo?nikih oja?evalca je garant oja?evalec - ?e nekaj ali ima? input na high gain? (direkt iz zvo?nikov?)
Live your dreams, don't dream your life!
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Hehe,sem jest 1x v preteklosti podoben problem in to pri jugotu, k je kar naenkrat po zvo?nikih za?el ?pilat motor...je blo sli?at k motorji na prvem soundblasterju
Al pa je tok kul radio, da lovi tut frekvenco motorja
kaj ve? ti pa ne morem pomgat, k nism tak avdiofil
na rednjih valovih ma? ?e vedno 'turbo' efekt
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Eh zmeden sem tok, da blj neb mogu bit - ja k zmaj!
Obstaja trojna dilema in sicer so opcije;
- kupt koreto v okviru svojih finan?nih zmo?nosti brez izposojanja, to bi blo re?mo 5000 denarcev
za 5000 ne dobi? kurete danes dobi? kar orng avto
- kupt neki bl orng, minimalno staro (vzet par jur?kov krede) - zelo nerad, jebe? pleh dost bolj mi je va?na kvaliteta bivanja (nepremi?nina) oz. streha nad glavo (star?i mi v kratkem kupujejo zazidljivo parcelo, oujea)
ene 2000? ti ne bo naredilo razlike po moje - prej ?e + 5.000?
- kupt en majhn skret (s klimo) za mejhn gnar, npr. rang Pola, Klija, Twinga itd., par mescev al pa ?e prek zime 11/12 tisto vozit, tacajt re?mo da se kej Penezov nakaplja in potem kupim neki - financam primerno.
Skratka - te?ko je ?ivljenje nas Proletarcev!
Pa te bo ta skret pri?el s kakim servisom ve?...
Zgleda si zelo povr?no pre?ital kar sem napisu, napisu sm da ko homologira?, igra vlogo samo dimenzija gum, ne pa znamka in model plati??a!
Sem kar dobro prebral - na xedoski ko sem dal 17 je kar lepo pisalo ENZO H....
Samo dobiti mora? OZ T?V za tvojo dimenzijo felten in gum in je to to. Sicer pa pomoje bi temu avtu bolj pasale kak?ne 15ke ?eprav tele 16ke sploh ne izgledajo ogromne.
To pa ja - TUV originalnih felten - vendar v njemu mora pisati Mazda MX5...(kar ni noben problem) - tako kot sem jaz Slivki pripopal TUV za Hondo Jazz
Sem delal v Kranju pa je blo treba tako - so veliko bolj ?love?ki
Ubistvu ti je vseeno kater model so tele OZjke - ker ?e ?eli? homologirat se itak v karton?ek vpi?e samo dimenzijo gum, nikjer pa ne bo pisal al ma? plati??a Momo, BBS al OZ al kej ?ist X, skratka podatek na ni? ne vpliva!
ni res - će ni Mazda je neoriginal.....treba homologo - po vseh pravilih seveda
Zgleda zunaj ?isto lepa, kaj pa je za po?timat? Odli?en nakup - ne pozabi da se poizku?amo organizirat za MX-5 trip tukaj
Tole se ti spla?a pogledati. Itak je mo?nost menjave, za razliko v ceni pa vgradi? plin in pla?a? zavarovanje. Ki ne bo drago:
"AKCIJSKA UGODNOST
VSI NA?I KUPCI DOBIJO 55 % POPUSTA PRI OSNOVNEM IN KASKO ZAVAROVANJU. Ne glede na na?in pla?ila oz. financiranja- tudi pri menjavi vozila."
Moj predlog? Pojdi peljati in, ?e ti bo koli?kaj v?e? vzemi in ne kompliciraj ve?. Res je avtomatik, res nima zadnjih vrat ampak ima pa zato ful opreme in se bo? peljal kot gospod.
To je ?e vzame? leasing, zato sem jaz vzel MX5 na minimalen leasing da imam na drugem avtu 55% bonusa ki gre s tabo naprej
1.2 TSI je definitivno premalo za take avte kot to dela VW! ?eprav fani VW trdijo da je super motor in da pije 6 litrov! ma ne seri!!
mazdin 1.6 je pa kr dobr motor, pa ?e 116 konjev ma! medtem ko ma VW 1.6. 105 . in se ?ist ok pelje! ampak kot sem napisal! obvezno rabi M5 tut 2.2 motor
Povpre?na poraba M6 116 CD je bla 6.9, ampak je bila kombinacija zelo hitre vo?nje po AC , in nato nazaj normalna ( Zagorje - LJ - Zagorje), kar nit ni slabo! ?e bi jo vozil po omejitvah, bi bila sigurno liter manj!
1.2 TSI je v mal?kih, 1.4TSI v velikih sem testiral in povsem dovolj.
Govoroim do srednjega razreda potem je pa to 1.8TSI/ na velikih pa je 2.0 TSI ne najde? drugega
tu je govora o Mazdi3/5 1.6 ?e da? notri 1.4 TSI je ?ez glavo dovolj
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Povezava za deljenje
Deli na druge strani