A mi prosim en razlo?i ali imamo tok butaste kontrolorje, da bi se kar nazaj do vrtojbe in razdrtega peljal ali sem jaz naj.......
Danes od Benetk se peljem domov, in kontrola DARS na Vrtojbi in Razdrtem. Na obeh ata z dalnjogledom in se en poleg, na Vrtojbi ?e svetlo, na razdrtem ?e mrak...
Jaz pridem domov in doma nevede ugotovim, da imma ?e modro vinjeto, ta roza pa v predalu....
Ali imajo kontrolorji daljnogled/foto varianto in te poslikajo al so res totalno de......???????????????????
V obeh primerih ni bilo avta pred menoj
Live your dreams, don't dream your life!
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Ufff tole pa ne zgleda dobr. Kje parkira? da ostali vemo
Samo za informacijo. Se take stvari da popraviti ali je bolje novo nabavit in zamenjat komplet? ?e je kasko itak vse zamenja?. Se to kaj ?iva, kaj drugega, pa da ostane prav tako rainproof in podobno?
MX5ke imajo streho iz vinila ali pa iz blaga.
Upam da ?im ceneje skozi pride?, ostalo pa v avto ali pa za roadtrip
LP Bojan
na ebayu imas reparatur kit. V bistvu zaflikas in imas potem kot na blazini fliko iz blaga
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
No o?itno sem nekomu res trn v riti ali pa v peti in mu grem res na ?ivce saj so mi streho ?e drugi? zrezali,sicer ukradli niso ni?esar kakor recimo na zadnje ko je ?la poleg strehe ?e zadnja hauba in desno ogledalo... Dobro da je kasko...
Na zavarovalnici je bilo sicer ocenjeno najve? do 2300?,avto pa ocenjen na 3600? mi je ?lo sicer kar na jok,ampak jaz jo bom pa dobil novo z monta?o za 1700?,upam...
Je kje kaj ceneje???
tako kot so ti svetovali, pa bo? pridobil ?e nekaj dodatnih ?oldov za investirat v avto
le pazi da ko kupi? preveri? letnik in model, pa poglej ?e je kje kar komplet - z okvirjem in tesnili, kurc naj bo novo!!!
Tak komplet ni ve? kot 500?-600?
Ogromno. V ?em je problem? :ne vem: ?e gre preko ebaya itak te tam itak direkt na paypal preusmeri in izda ra?un tako, da je karseda enostavno. ?e gre na privat biznis pa da? pod goods in vpi?e? vsoto za katero si zmenjen s prodajalcem.
itak to je ena najvarnej?ih zadev, ?e zadeva ne pride do tebe, ni taka kot je treba se pritozis in dobis nazaj (z utemeljitvijo seveda)
Naftni derivati bodo opolno?i presegli ceno 1,3 evra za liter, ?e vlada ne bo zni?ala tro?arin. 95-oktanski bencin bi se podra?il za 2,5 centa oziroma za okoli dva odstotka, dizelsko gorivo pa za 3,1 centa.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
A mi prosim en razlo?i ali imamo tok butaste kontrolorje, da bi se kar nazaj do vrtojbe in razdrtega peljal ali sem jaz naj.......
Danes od Benetk se peljem domov, in kontrola DARS na Vrtojbi in Razdrtem. Na obeh ata z dalnjogledom in se en poleg, na Vrtojbi ?e svetlo, na razdrtem ?e mrak...
Jaz pridem domov in doma nevede ugotovim, da imma ?e modro vinjeto, ta roza pa v predalu....
Ali imajo kontrolorji daljnogled/foto varianto in te poslikajo al so res totalno de......???????????????????
V obeh primerih ni bilo avta pred menoj
Povezava za deljenje
Deli na druge strani