Skoči na vsebino
mazda 3
Napisano

Boss - ?e majo res tak "neumn" zakon, pol me pa zanima, kdo tam ?e ?aka, da te oglobi, ?e ma? npr. pol minute koreto pr?gano preden spele?! To bi pomenil, da nekdo prov ?aka - aha Boss se je v avto vsedu, pa ni u momentu spelju, to bo 300 ? :hohoho:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

AVTOPLIN
Napisano

Ja Ajvar, al pa kok se folk ustra?, ko za?ne ma?inerija "nabijat" plin pod pritistkom, pa je to fajn ropot - zadnji? se je ena ?enska, ko je u bli?in Klijota tankala, skor podelala u gate! <_<:hohoho:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

mazda 3
Napisano

Niti ne vem v ?em je problem, ?e je avto iz Italije, Nem?ije, Belgije, itd. Jaz osebno bi raj?i vzel avto iz Nem?ije s 300Kkm, kot pa enga "doma?ga", ki jih ima za sabo 100Kkm, pa ima same mestne vo?nje, po mo?nosti, da ga kak seljo ?e mrzlega stiska, pa takoj pol ugasne, medtem ko se un po Nem?iji vsak dan pelje na ?iht 100 km po avtobanu. Mislm halo, katera od teh opcij je torej bol?a? <_<:whatever:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Elektri?arju bom dans "mamujebu" ker bi rad za par uric dela, nekaj ?tekarjev zmontiranih ter par metrov kabla, on od mene ?eli dobit 380 EUR! ?zmeden?:whatever:

Sm mu reku, da mu denar lahko dam, pred tem bova pa izra?unala (naj mi predlo?i ra?une za nabavlen matrjal) plus to kok ostane, da vidma kok je njegova "urna postavka", pa da vidmo kake cifre bojo! Je hitr za?el jeclat, da se bova ?e zmenila! :harhar:

Pizdumast, vsak lolek me pa ne bo na?ponu, banda fu?arska! :ninja::whatever:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.