Prej je dobro preverit na banki, koliksen je maximalni znesek, ki ga lahko palcas v tujini s kartico ... Vcasih imajo banke kaksne limite... predvsem v tujini... zaradi zmanjsevanja moznosti zlorab ...
Alex: poglej si sprintmonitor, v RL je razlike v porabi 7-8 deci na sto. Na papirju verjetno ve?.
Dvomim, da bi mi CD kurila 4,5 nepo?asne vo?nje.
2.5 T bi sicer bil super motor za 6ko, saj mi je tudi 2.5 AT delovala anemi?no. Ko 2.0 ro?ni pelje? ?like U stole it? in menja? prestave, kot se spodobi, je u?itka v vo?nji ve?. Za vsak dan pa itak AT.
Tisto meni ne pomeni ni?. Tudi za prvo serijo imajo nekateri gor povpre?no 5,20/100. Ne vem, verjetno vozijo vedno 80 na uro magistralke in niti km mesta in avtoceste.Bolj realno je tam nekje 7/100,?e si priden. Po mestu z lahkoto tudi 8 litr?kov.Tako je tudi pri ta novih.
Na italijanskem forumu imajo nekateri povpre?no porabo z 165 benzinarkami tudi 9 l/100.Tako,da je o neki povpre?ni porabi te?ko govoriti.Kot sem napisal, jaz sem probal obe z istim stilom vo?nje in razlika je bila skoraj 2 litra v korist 150 dizelske.175 avtomatik pa je porabila skoraj liter ve? kot 150 ro?ni menjalnik.
Glede na to, da je razlika v porabi minimalna (dejansko manj kot liter) + adblue stro?ek, se ekonomsko gledano skoraj nikomur (razen takim ki delajo 40k in ve? letno) ne izpla?a novega dizla. Cca 2000 EUR je namre? dopla?ila, rabljeni bencinci pa bolje dr?ijo ceno. Zgodba je druga?na pri rabljenih, saj je dizel zaradi bistveno ve?je ponudbe hitro ugodnej?i. Kupiti rabljenega dizla pa je ve?ji riziko, ?eprav nekateri tu pravijo, da to nikakor ne dr?i.
Ta razlika 1 liter je na papirju. V realnem svetu je razlika z isto vo?njo, isti voznik, ista relacija nekje 2 litr?ka.Poglej si moja testiranja!
Da ne govorimo o sami vo?nji.Ko se je Gelipter usedel v mojo samo 136 konsko, po vo?nji z njegovo 165 benzinarko, je rekel, sedaj mi je jasno, zakaj ima? raje dizla.
Ravno v?eraj sem jo videl v ?ivo v salonu... sprednji del je meni absolutno gr?i(kot tudi ?e prej pri novi cx5).Tudi notranjost mi je zaenkrat ?e ?udna, nekam pusta.Drugo pa je itak enako.Pa na maski je sedaj preve? kroma.
Pa je to normalno, da tako rjavi avto ki dejansko sploh ni tako star? Nisem ?e videl tako rjavega podvozja
Sej pravim, fa to ni normalno.Moja 2004 je, kar se ti?e rje kot nova, nikoli menjal zadnjih blatnikov, nikjer rje, nikoli je nisem spodaj za??itil. Mo?no, da je res odvisno, za kateri trg so bile delane.
Samo to ne mote bit od normalne uporabe. Lahko, da je avto stal v kak?ni mlaki kako leto. Ker to mi izgleda kot iz kakega odpada, ko avto stoji tam enih 30 let.
Pripeljem v kri?i??e in nasproti mi pripelje Audi. Na moji poti sekam njegovo. Opazim, da mo?akar ne zavira in zahodim zavoro na polno. Takrat se tudi on zave, da se zadeva ne bo iz?la in za?ne zavirat. Ustaviva na nekaj centimetrov. Mo?akar stopi iz Audija ven in za?ne kri?at in tulit, oblal kot zverina, ni nehal in ni nehal. Ko se je kon?no umiril in ?tartal proti svojemu Audiju, ga povsem mirno pokli?em:
- "Gospod."
- "Ja."
- "Prevozili ste stop - znak."
- "Kak?en stop znak? Kje ti vidi? stop znak?" Se obrne okoli, ga opazi, se obrne k meni:
- "Ma spel se mi, ti sploh ?e ne ve?, kdo sem jast!"
Ker res nisem vedel kdo je in ker me to niti najmanj ni zanimalo, sem resni?no upo?teval nasvet in speljal...
... Ti pa bi moral:"model,a ve? ti kdo sem ?ele jaz"? On:"ne"??
Potem si pa skupaj s potnimi stroski ze zelo blizu tiste cene ... OK... se vedno je okoli jurja drazje... ampak sem prperican, da se da tudi pri tisti ceni se kaj narediti ...
Sicer pa ce dam sedajl v mobile.de pogoje iskanja take, kot jih ima ta v Skofji Loki ... so cene kar primerljive ... Iskalnik najde 4 ponudbe s temi parametri (mazda6, CD150, AWD,...)
Tako, da ce ze, moras cakati res dobro ponudbo... in takoj zagrabiti... ker ce je res vse tiptop in po kriterijih, ponavadi hitro najde novega lastnika ...
Meni recimo veliko pomeni, da poznam zgodovino ali se bolje lastnika ... in raje za to dam malo vec, kot pa da bi zaradi par 100? nizje cene vzel nekaj bolj rizicnega ...
Kot ze prej omenil Shrek... sem tudi jaz sedaj ze drugo sestico prodal istemu, kot ze prejsnjo sestico ...
Jaz sem gledal na uradnem mazda servisu in prodajalec ima 5 zvezdic
To je samo strosek za pot oz, transport... kaj pa dajatve (DMV,...)?
Nateguni so povsod... In kontra... pri nas niso vsi nateguni...
Dmv pride za mazdo, ki je euro 6 in stane recimo 22000?- 327?.
Za ta denar dobi? konec 2016 letnik in prevo?enih cca 20000km.Oprema pa nakama intense(175,ro?ni menjalnik, ogrevan volan, ?iberdah... Cena nove pride v Nem?iji okoli 40000 jur?kov.
Nadalje COC(dokument o skladnosti cca 90?.
Za?asne tablice za 9 dni 125 ? in ?e nek davek 25?.To je to.
?e je treba it nekam fajn gor v Nem?ijo (npr. skoraj do Danske), potem je to ?e res konkreten stro?ek, ker tam gor so malo druga?ne dimenzije kot iz KP do LJ it avto gledat.
Ni nujno. Sem gledal enega 1100 km dale? od Kopra v Nem?ijo. . In sem izra?unal, da je najhitreje in skoraj najceneje it z avionom. Ena stran pride 200?/osebo,pa spanje najde? za 50?na dan. Recimo gorivo za nazaj pride 100?,pa avstrijska vinjeta 15,pa slovenska tedenska 15.Pa recimo,da gre? v dveh, da ti ni dolg?as.
Pride okoli 600?.Pa hrana ?e 50?.
?e vedno je ceneje kot, da ti katera od firm pripelje avto v Slo. Pa ?e avto si lahko na licu mesta ogleda?.
?ist slu?ajno sem ?el mimo in si pogledal tole Mazdico. Povr?en pogled ni opazil ni?esar, avto je super ohranjen, nikjer ni videti, da bi bil zaleten. Ni? ni spraskano, ne feltne ne barva. Notri ga ?al nisem pogledal razen skozi ?ipo ampak izgleda, da so kilometri realni saj so tudi gume temu primerno obrabljene in so originalne.
Je pa o?itno to ve? ali manj uvoz saj so na parkiri??u sami nem?ki avti (Predvsem VW in Audi ter BMW, pa ?e kak?en Opel se najde) vse v rangiu nekej 10 jurjev in navzgor.
?e pa koga zanima je ta prodaja na istem naslovu, kot je lociran Tri Krone.
Cena je malo previsoka. V Nem?iji se ga da dobiti z enako opremo in podobnimi kilometri za tudi 19900?.
In ravno visok izkoristek skyactiv benz motorjev je razlog za to, da se dizlom zelo pribli?ajo pri porabi. Svojo ?e 7.000 kilometrov vozim s povpre?no porabo 6,5 l/100 km, prera?unano na roke. Dizel porabi samo dobrih 0,5l manj. Primerjava med D150 in G145 , oboje ro?ni menjalnik:
Edini ve?ji minus je navor in seveda posledi?no ni bum efekta, se pa zato nad 4k obratov zelo lepo zavrti. Prehitevanje pa? izgledatako: 2,3 ali 4 prestave dol in akcija! V 4. gre ?ez 200 km/h, v 5. malenkost ve?, v 6. pa te?ko vzdr?uje? top speed. Pri 130km/h je posledi?no obratov cca. 2.700, 6. prestava pa bi ?la teoreti?no do 320 km/h.
Ne more? gledati porabo drugih. Recimo jaz sem imel prej?nji tank povpre?no 8.2/100 -ve?inoma mesto, sedaj pa zadnji tank 6.3 pa tempomat skozi na 135-140, vse avtocesta.
In katero vrednost bi ti vzel? Odvisno od vo?nje in kje. Jaz benzinarke nisem spravil pod 8/100.Moj stil vo?nje
Konec kratkih vo?enj, zato bo? mel bicikel al pa si omislit elektri?nega. Preberi si nabijanje Bojana ?lendra kaj se nam obeta potem pa se da ?isto enostavno razumet kam zakonodajni psi in psice molijo grde umazane tace.
Veseli me, da smo ?iveli vsaj v tej dobi, ko je avto bil avto z glasnim motorjem in ne neko ?udo, ki gre po cesti, oddaja sme?ne zvoke, da bi ga pe?ci sli?ali in v katerem voznik prera?unava, kolikokrat se mora ustaviti na dalj?i poti oz. kdaj mora vzeti dva dni dopusta za pot od Kopra do Milana.
Resno, zadnji?, ko sem hotel pre?kati cesto, sem sli?al sme?en zvok. In je mimo pri?la Tesla. Ali vedno oddaja tak zvok?
Kaj, da ne, dve novi bom moral kupit pa 16 EUR (136 proti 151 EUR) so dra?je po kosu kot za bencinarja.
OK, OK bom nehal trolat, ker ni ve? sme?no.
Problem pri tem je da vse preve?krat je vzrok za te?ave z DPF ?isto nekaj drugega. ?al pa servisi in serviserji v ve?ini ne znajo diagostnicirat napake v prvo brez metode try and error. ?al pa tudi sam nisem hotel pametovati na servisu, ?eprav se je na koncu izkazalo, da imam celo prav in da niso krive ?obe, ne turbina, ne egr in tudi ne DPF. Kriv je bil Luftmesser, ki pa se je zapacal po moji krivdi saj sem verjel forumu, da pridobi? z uporabo k&n filtra in da je zaradi trajnosti filtra to ceneje - ja res je na koncu ceneje
Druga?eje pa res, da na bencinarju nikoli ne bo te?av z DPF, bodo pa po novem z GPF.
A je ta GPF ene vrste DPF za benzinarje? Ker nekje sem zasledil, da bodo v kratkem tudi benzinarjem vgrajevali to sranje.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Za dvig je limit za pla?ilo pa ga ni.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani