Sem jo parkrat vidu v centru LJ, nism je prov od bliz gledu, ampak tko na ene par metrov, pa se mi je zdela okej, sicer pa ?e je bila lakirane, pol naj bi zadeva ?pilala!
Men je va?no, da mi je estetsko soliden (Laguna II al pa 607 to vsekakor sta), da se lepo pelje, da ni pretrd (glede na na?e zagamane upizdi ceste), da ne tro?i preve? in da je ugoden glede na razmerje kok dobim avta za kok gnara!
Zdej pa mi povejte, npr. v rangu Lagune II (re?mo letnik 2001, pa wagon izvedba), je (?e po prvem kriteriju) konkuren?n kater Japonc? 626 karavan (grda k zmaj), accord karavan (niti slu?ajno), avensis taprvi (lepo vas prosim???), pol je ?e kak?en nissan, ki mi primera tiste generacije tut mal ne "potegne", ostane pa ?e kaj?
Na razli?nih benzah ko tankamo LPG, pa to se tako razli?ne koli?ine notr tanka, da kar ni res. Npr. ko je tank ?ist prazen (zapiska ob izpraznjenju), pa gre lahko noter preko 43 (najve? 43,49L), medtem ko drugi? pa nabijemo noter zgolj 35L. V ?em je zdej trik?
Sem pa enkrat pri dobrih 43L raj?i kar ustavil, ker bi verjetno ?e ?lo, ampak mi nikakor ni bilo jasno, kam ga naj ?e fila, ?e je 100% kapacitete tega kestla natanko 44L, torej ve? kot tolko ne vem kaj naj bi ?lo!
Mah Simon, sej pozna? zgodbo, da so ga v osnovni ?oli vsi mikastli, pol pa je kupu Hondo al pa Bend?olo, pa je zdej "prvi" na vasi (beri glavni seljak)
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Matr za pogledat carski avtomobil?ek;
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=3214030&show=1
Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Povezava za deljenje
Deli na druge strani