Skoči na vsebino

Elektri?arju bom dans "mamujebu" ker bi rad za par uric dela, nekaj ?tekarjev zmontiranih ter par metrov kabla, on od mene ?eli dobit 380 EUR! ?zmeden?:whatever:

Sm mu reku, da mu denar lahko dam, pred tem bova pa izra?unala (naj mi predlo?i ra?une za nabavlen matrjal) plus to kok ostane, da vidma kok je njegova "urna postavka", pa da vidmo kake cifre bojo! Je hitr za?el jeclat, da se bova ?e zmenila! :harhar:

Pizdumast, vsak lolek me pa ne bo na?ponu, banda fu?arska! :ninja::whatever:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

A to ti bo zimski voz? :jezicek::hohoho:

Sem jo parkrat vidu v centru LJ, nism je prov od bliz gledu, ampak tko na ene par metrov, pa se mi je zdela okej, sicer pa ?e je bila lakirane, pol naj bi zadeva ?pilala! :danzoman:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

alfa je itak :rispekt:

npr. 166 V6, sam pol bom skoz pri teb :D

A mi jo bo? ?raufu al kaj? :hohoho::blush:

Sem si pa nekako zamislu, da bi bil letnik vsaj 01, 02 tm nekje, pa jasno benz (LPG inside - itaaak)!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Heh, eni ste res obremenjeni s poreklom vozila! <_<

Men je va?no, da mi je estetsko soliden (Laguna II al pa 607 to vsekakor sta), da se lepo pelje, da ni pretrd (glede na na?e zagamane upizdi ceste), da ne tro?i preve? in da je ugoden glede na razmerje kok dobim avta za kok gnara! :bravo:

Zdej pa mi povejte, npr. v rangu Lagune II (re?mo letnik 2001, pa wagon izvedba), je (?e po prvem kriteriju) konkuren?n kater Japonc? 626 karavan (grda k zmaj), accord karavan (niti slu?ajno), avensis taprvi (lepo vas prosim???), pol je ?e kak?en nissan, ki mi primera tiste generacije tut mal ne "potegne", ostane pa ?e kaj? :harhar::hohoho:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.