@Alex - nisem zihr da ?e ima? dovolj velko razdaljo (na ravni cesti, brez hrib?kov) vidi? preko sprednjih vozil. Govorim npr. na prakti?nem primeru moje nekdane MX5, iz katere po nobeni teoriji ne vidi? ?ez prav nikogar, ni ?ans!
Hm tudi to sta si nekako precej razli?ni vozili! Predlagam testno vo?njo (vaju obeh v avtu in za volanom) omenjenih 5ke in 6ke, potem pa se bosta hitro odlo?ila kaj bi bilo bolje!
Hja, vinjeto se da tut dol potegnt, kokr je kolega Peri?nik nekomu ponudu, ko mu je ful ceno zbiju, pa sta si bla hitro v laseh!
Kar se pa menjave ti?e, pa da ho?e ve? za avto pa zastopim v smislu, da ?e dobi npr. Puntota, se mora potem spet nekako tega Puntota odkri?at, kar pomen da ga da za male pare in takoj pri transakciji spet neki pu?ne!
@Kalman, kako da avto nima ve? klime, je bil kej udarjem v zadnjem ?asu al kaj?
Lahko ti povem iz prve roke (pa ?e kdo bo na forumu to potrdil), da vsekakor je zelo neugodna ZM, medtem ko ostale AS, Triglav, kak?na Tilia in morda tudi Generali so pa okej!
Me zanima kok bi to pol na uro porabe (da voz stoji na miru) naneslo? Ker avtomobili naj bi imeli od 0,5 pa do kak?en 1,5 litra porabe na uro, lohk pa da se motim!
Morav?ki Ma?ek, iz prve roke ti lahko povem, da ne rabi? dopusta pisat, ?e si vabljen na sodno obravnavo oz. narok, pa? pa le poka?e? delodajalcu sodno vabilo (z glavo sodi??a gor), dobi? pa tudi potrdilo za vra?ilo potnih stro?kov, prav tako pa ima delodajalec pravico zahtevati od sodi??a izgubo, katera je nastala zaradi tvoje neprisotnosti na delovnem mestu.
Kot drugo, pa ima? pravico zahtevat, da tvoji osebni podatki niso objavljeni (v tem primeru v zapisniku), npr. od policistov se nikoli ne pobira naslova bivanja, pa? pa le da je policist, npr. PP LJ - Center!
P.S. - kar pa se bivali??a obdol?enca (oz. osumljenca ali obsojenca) ti?e, pa ?e bi pri tem izvedel da je njegov naslov POV?ETOVA 5, LJ, pa s tem tako ali tako ne bi ni? izvedel, kdor ve katera ustanova se tam nahaja!
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Tudi jaz bi se prej za 6ko kot 5ko - pa? nisem fen "enoprostorcev", medtem ko 6ka mi je eden lep?ih avtov svojga razreda!
Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Povezava za deljenje
Deli na druge strani