Ravno danes sem bral o teh napravah, medion izgublja trzi??e iz 18% na 6% in temu posledi?no imajo za celo evropo le ?e 3 zaposlene = mrtvi
Navigon hara ko neumen, pravtako so na treh Nem?kih testih pometli s konkurenco, tako na mobilnih napravah na telefonih itd - skratka user in pro review je bil izklesan v diamante
Garmina pa so skurcali ker je vedno bolj nenatan?en in Garmin to priznava s tem da 'luta' v temi, saj s Teleatlasovimi mapami ne dela kot je treba, in je Garmin za?el z vsako dr?avo posebej najemati lokalne providerje - (Monolit v Sloveniji).
Skratka tudi sam poznam vedno ve? ljudi ki pravijo da so razo?arani nad Garminom, ker je POShi....zmrzuje, vodi po neobstoje?ih poteh...itd...
Sam imam IGO8 in dela super. NAjbolj mi je v?e? ?etrta opcija poleg - economy, fastest in recommended - to je enostavna 'pot', ki kombinira po potrebi in te pelje po pravi poti tudi ?e bo zato potrebno 3 minute ve?.
Garmin gleda izklju?no ?as.
Live your dreams, don't dream your life!
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Bluetooth sam po sebi dela, ampak ko je priklopljen (kateri koli) GSM se vsakih 60 sekund resetira. Potem pa telefon misli da je ?e povezan, bluetooth v avtu pa ga prekine povezavo... skratka, zadeva je trenutno neuporabna.
kar se pa ti?e park-senzorjev, ko pri?gem avto dajejo ful signal (kot da sem v parkiran v steni) ca 5-10 sekund, potem pa sledi glasen opozorilen zvok (hre??anje) in vse crkne - tako spredaj kot zadaj.
si probal preko glasovnih (nem?kih) ukazov zbrisati vse telefone notri v spominu in dati samo svojega??
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Pa se to kdaj zgodi, da se pregreje? Fantje imajo na SXih tudi serijsko hlajenje diffa, ki ga ob dolo?eni temperaturi za?ene elektromotor?ek ampak se prakti?no nikoli niti ne zalaufa ker se ne segreje razen, ?e se gre? res dolgo driftersko seanso.
on je divjak s hribov.....
jaz tudi na 7,5 s tem da vsako jutro kurim skor urco webasto + domov, ?eprav je pot kratka raje pokurim pol litra kot pa da mrzlega 2x vzgem (vrtec) pa ugasnem
'moja' xedoska pri 250.000 ?e vedno lavfa brez da bi ?rla karkoli drugega kot bencin, tudi mraz ji ne pride do zivega....1 x letno servisira? in to je to
Ajvar, glede na to da od takrat ko sem jo kupil 02/2009 so bili samo redni servisi in kmji pri 250, kaj je treba bit pozoren spomladi?
neuni?ljivo druga?e
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Povezava za deljenje
Deli na druge strani