Skoči na vsebino
Vinjeta
Napisano

Kupljena.

A ni blo rečeno, da se na spletni ne vidi kdaj poteče? Pod nadzorno ploščo vse lepo piše,..sem slučajno preveril.

image.jpeg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume
Napisano
pred 8 urami je Bini napisal:

Tudi jaz sem se peljal danes(včeraj) v hribe po rahlo zasneženi ☃️ cesti in občutek pri vožnji je bil kot bi vozil po tirnicah.... 😉👍 Zaenkrat bp.:notworth:

Gume so pa Kleber. 👌

Avto pa cx-30 PREMIUM :bravo:

Hvala ker si stestiral gume še zame 😄

image.jpeg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume
Napisano

The biggest issue with this tyre is the wear, very very bad, did like 6-7k km this season and they are already at 5.5 mm tread depth

Sicer pa zgleda kot dobra pnevmatika

image.jpeg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-30
Napisano (urejeno)
pred 1 uro je NevLado napisal:

Nima veze, če greš do podna bo downshift.

Žal te moram razočarat, da si.se motil. Testiral 4, 5, 6, marčo nanročni način z pedalko do podna(na šus) in nič ne downshifta.

Sm pa pol razmišlu če je to mogoče samo pri novejših modelih?🤔

Popravljeno od TiEn

image.jpeg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-30
Napisano (urejeno)

Ma ne v ročnem načinu na obvolanske komande... ne bi smelo no(se mi še ni zgodilo) Za 100% testiram ko grem z dela.

Popravljeno od TiEn

image.jpeg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-30
Napisano (urejeno)

130km/h na začetku klanca (bil sem sam) potem pa počasi enakomerno pospeševanje v šesti do 175km/h na vrhu,.. nisem hotel zabiti gasa do konca ,da ni avtomatika dala marče dol,..mogoče bo moral naslednjič dat v ročni način in zabit pedalko do konca,..

Popravljeno od TiEn

image.jpeg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-30
Napisano (urejeno)

Jaz sem včeraj z mojim usrančkom testiru ta famozni vrhniški klanec(smer proti kopru)

Popravljeno od TiEn

image.jpeg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.