Rusi imajo en pregovor: "Ne glede na to, kaj nevesta govori, na poročno noč bo fukala." In glede na to, da v EU velja prepoved ICE vozil od leta 2030, ja, slej ko prej bomo vozili EVje. Pa čeprav nam ne bodo všeč.
Razlika je samo v tem, da bomo nekateri odkrito povedali, da nam niso všeč, drugi se boste pa pretvarjali, da so vam všeč...
Saj nam bodo všeč, cenej morjo bit pa 1000km z enim tankom pa neuničljiva baterija pa....😉
Jaz sem se pa najbolj nasmejal, ko sem prebral, da je na prvem mestu Toyota, a nekatere najnovejše Toyote imajo motorje, menjalnike in ostalo tehnologijo od "Stellantisa"...
Sodobne premium Mazde s tehnološko najrazvitejšimi motorji in vesoljsko tehnologijo, a z ne-dizelskim motorjem imajo na taki razdalji porabo vsaj 7, razen mogoče kakšen hibrid, če bi si delal sitnosti in ga vztrajno polnil...
Jaz pa sem 99,99%, da moraš plačati slovenski 22% DDV. Za vse avte do 6.000 prevoženih km ali mlajše od 6 mesecev, ki se davčno obravnavajo kot da so novi.
Kar se tiče prostornosti notri jo je v 3ki hb, lim in cx-30 enako z razliko, da lepše in višje sediš v cx30. Zadaj je pa v 3ki hb žalost v lim.in cx-30 pa je 430 lit.prostora.
Zadnji diski ( Textar ) so zdržali 60 000km od leta 2019.. in so primerni za menjavo pri naslednjem servisu.
Ista zgodba pri bivši moji, 3ki mislim.... 😊
1 Mesec nazaj menjane pr.ploščice pri 70kkm(100€ komplet) ,izrabljene do 3/4, za zadnje diske pa bo menjava, ko ne bodo več zadovoljivo zavirali. So pa enaki kot na sliki le leto starejši. Cena pa je 400€ na pooblaščenem servisu..... 🥴
Sem poskusil in je pri meni isto le, da tega sploh nisem opazil ker mi zvečer, ko se prižgejo luči zatemni zaslon in me sploh ne moti. Lahko da imaš zaslon na najsvetleje in se ti zato zdi presvetlo.... 😉
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Vzemi preverjeno Mazdino 5w-30 in si brez skrbi. Notri gre pa cca 4.3 litra 👍
"Molj1" olja glej na netu!
Povezava za deljenje
Deli na druge strani