Po moje pa to montira mazda europe. Ker da bi na servisu montiral povsod nakrivo, pa se po moznosti na isto stran krivo, ne vrjamem. Dejstvo je da ze mi zdi butast da ne znajo naravnost prsraufat... na servisu me bojo pa itq gledal k tele nove vrate...
Poravnal okvir tablice na novi M6, ker frajerji niti osnovnega nosilca ne namontirajo ravno. Nosilca se pa ne da ?telat, ker so ni pr?raufan ampak zanetan na odbija? ... grrr
@Alex no nevem ce si glih neupajo kupovat rdece ... po mojem se noben velik ne ukvarja pa pac kupijo kar je na zalogi oz jim recejo prodajalci (tole sm dozivel sam, stal v vrsti pa je on pred mano narocal, pa nas spraseval kako barvo nej ma o.O)
haha sam to z okvirjem je pa serijsko ja, tut js sm dons reseval problem, ampak niam cina kljuca, da bi tist tritockovni nosilc presraufu, sm zaenkrat sam okvir popravu xD
fino da nimas kamenckov, sm jih js namest tebe pokasiru :-P
kar se pa tice centriranja, js nekih problemov niam, je pa res, da sm vidu velik utezi naleplenih ... tk da ocitno made in china.
Meni pa tile full digitalni ne potegnejo. Mogo?e mi bojo ?ez par let. Zdi se mi, da ho?jo ra?unalni?ke igrce notr tla?it z vsemi temi animacijami in nekateri ?e navigacijo ... ne vem, to mi ne spada tja.
Nova M3 in CX-30 mata za mene to vrhunsk re?en, obodi nakazani fizikalno potem pa notri enostavna digitalna izvedba, z ravno dovolj informacijami.
Pa tole scrollanje v X in Y smer se mi zdi preve? mote?e/kompliciran za med vo?njo, dejmo ?e mal na cesto gledat, shall we?
Ja oboje je problem, imho je pa tranzitni promet ve?ji problem. Kakorkoli pa, js mislim, da nam tudi tretji pas ne bo pomagal, eni se bojo ?e 110 furali po tretjem ... mentaliteta nam fali, te pa po videnem, ne pri?akujem ?e vsaj 30 let
Itak se pa nimamo kaj sekirat, kmalu se bomo do LJ vsi furali 80 km/h, pa bo mir
Js sem nedavno ?e na prej?nji, sedel v avtu ... "nekdo" zraven mene parkira, na testno, kljub temu da je ?e na drugi strani bilo ve? kot dovolj prostora, odpre vrata gre vn in s torbico na polno v moje vrate ... v tistem trenutku, ko je "nekdo" ?e spoznal, da bo butnalo, je ?e gledal skozi okno: "samo pas torbice je biu ... ".
Js pa, ja pas torbice, ki ma na sebi ?nolo ... Ne razumem, zakaj je na parkiri??ih tak te?ko pazit.
Joj danes ... grem pred eno trgovino, je "nekdo" ti??al vrate v ogledalo drugega avta in probaval zakaj se bolj ne odpre ....
?al smo zgubljeni v tem ... js delam kot @boss. Najdlje od trgovine pa po mo?nosti, da je ena stran fraj :D ... sj mal sprehoda nam pa tut ne ?kodi a ne
ja to pa je eko, sam eko-katastrofa ne eko-varcevanje. meni ni jasno kam rijejo s temi e avti ce vec kot ocutno nimamo osnovnih pogjev za varno in varcno delovanje, nimamo ne elektricne infrastrukture ki bi zdrzala polnjenje za vse prebivalce, nimqamo ne uredbe kaj v primeru samovziga... nic, ampak ne, mi skacemo notri z glavo naprej xD
Tako tudi pri vrnitvi domov se poraba ni bistveno spremenila 6.9 l/100km tokrat za 600km dolgo relacijo AC in regionalke. Sem pa na ?tevec ?e spravil prvih 2000km
no to me je zanimal ja, al mislis konstruktorja al voznika.
ja hyundai se je letos ekipno fajn obnesu, nobenih vecjih tezav z avtom samim ni blo. sm mislu it probat i30N sam se mi je zdel da za 600 km douge voznje pac ne bo dost komfortn.
Tudi js sem izvedu prvo pranje, in ?e na?el 5 kamen?kov aka odkru?eno barve (oba prednja blatnika ?ist spodi pri pragu in eden na haubi) ... po prevo?enih 700 kilometrih bo treba pa res potgnt za??itno folijo, vsaj na blatnike pri kolesih xD
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Sam res ma kdo navodila za montazo tega nosilca za m6 2018-19? mogoc bom pa od tam zvedu ka zaeni fake dibli so notr.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani