Jaz če nekaj obljubim se tega tudi držim. In mislim, da je še kar nekaj mazdašev tu gor, ki so resni. Ko bomo ugotavljali kdo pride in se vpisovali, se bomo vpisali tisti, ki bomo prišli.
Ne pa :"ne morem, pa bi prišel pa moram k tašči na obisk, pa imam pedikerja, žena mi ne da ključev od avta... Napiši se in potem tudi pridi.
Js rajsi zadnji trenutek potrdim, da pridem, kot pa da neki obljubim pa me pol ni 🙂
Tudi meni. Je pa včasih pri vzvratni vožnji tudi fajn uporabiti samo desne/leve smernike, da okolici sporočiš kam se umikas. Če okolica to dojame seveda...
Poleg tega... Obvezno vklopiti vse 4zmigavce ko se močneje zavira ali ko si zadnji v koloni. Nekateri avti iz PSA so imeli svoj čas (mogoče še sedaj in verjetno še kakšen drug?) malo čudno narejeno, da so se avtomatično vklopili ob nenadnem zaviranju in tudi potem izklopili ko se je avto zopet začel premikati... Zoprno. Če se začnes premikati z 5kmh, še ni rečeno da je nevarnost naleta mimo. Pa tudi manj nenadno zaviranje kot tisto z abs je zadosten razlog za vklop vseh 4ih smerokazov.
Tale nenadni vklop vseh 4ih v nenadnem zaviranju sm opazu tut pri moji sestici in sicer parkrat full na hitro utripnejo
se mi dogaja na AC, ko je cesta speljana v ovinek, tovornjak je na voznem pasu, js pa na prehitevalnem, pa mi učasih zaznava kot da sem za njim in mi bremza
Pa se to od asistence si odvisen, lahko kar nekaj ur, mogoce dan ali dva, ker ti ne bodo prisli menjat gume ampak te bodo odslepali na servis - v nedeljo ali pa v tujini....?
Pa u bistvu ni čist tak. Sem mel primer, ko sem se vraču iz Prage mi je v Avstriji odpovedu altenator. Lahk sm si sam zbral kam mi odpeljejo avto, tak da so mi ga dostavli lepo na dom. 🙂
s takole zadevo sma se pred leti ganjala po primorski avtocesti od Kopra proti Portorožu js pa s 323F 2.5 V6 in mi ni blo jasn kok lahk ena Insignia tolk leti... pa grem za foro gledat na net pa vidim tole zver
Tut sam sm se najprej obrnu nanjga, pol se je pa slučajno pojvla na netu 6ka, ki si jo zdej lastim od zanesljivega prodajalca v Sloveniji, ki isto uvaža avte iz tujine
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Mal sm jo peljal na teren, da nebo pozabla zakaj se awd uporablja 😁
Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂)
Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Povezava za deljenje
Deli na druge strani