js se tukaj ne bi strinjal z parimi..recimo v Makedonij kjer je 99 procentov ceste smrtno nevarnih lahko trdim da se zgodi veliko manj nesrec kot pa tukaj v slo..recimo ce primerjamo ceste tukaj in dol bi js reku da so tukaj neverjetno dobre ceste..sam problem je v samih voznikih in njihovo samozavest in trmo..
Ze veliko krat se mi je zgodilo da sem bil v kaksne meni neznan kraj in pac sem se lovil po cesti,ni bilo cloveka da ne bi trobil medtem ko pa recimo v avstriji ce vidijo da si tujec in da se ne znajdes oni ti bojo dali prednost pa ceprav ima on prednost itd..
tok o temu, o "nevarnih" cestah in "varnih" voznikih..
js sem zadovoljen z njimi,z sefom Marjanom sem v dobrih odnosih sefica mi je nekej nazadnje tezila zaradi nadomestneg avto da je treba placat..pa sem jim reku da niti pod razno jim ne placam ker se mi je zdelo neumno, glede na to da pri njih sem kupu avto in pri njih servisiram skoraj 3x na let..pa sem na koncu js zmagal,aja pa se spredej sem dal zavesice in so mi racunal sam to montaza gratis...
peljal na servis in so mi resli zadevo..tko da gremo naprej..ja cel teden sem imel bolj kratke voznje..in pomojem je bla ta napaka..problem je v tem da imam do kranja cca 18 km avto rabi vsaj 10km da se fajn ogreje in glih ko se zacne regeneracija js sem ze na cilj...
ja visino pa glej da bos imel nastavljeno ozirom meni so na tehnicnem nastavljal..no trudil so se da mi nastavljo sam imel sem pokvarjen mehanizem za nastavitev luci in so obupal,so mi rekli da tudi tsko kot je bo vredu
js sem na 323f presnji avto imel ksenon gor,pa nisem imel nobene nivelizacije, niti prsnje zarometov pa mi niso nc tezil...niti policaji, niti na tehnicem..tko da ja..
ja gospod pravi da so rabljene ampak cisto malo ker ubistvo jih je kupil ze 3 leta nazaj ampak jih je samo lansko leto uporabil..tako da sklepam da so mal rabljene.
a mi lahko kdo pove kje bi dobil kaksne ugodne feltne in zimske gume gor 16 col, po moznosti gorenjska in okolica,prebral sem da je kao lasic ugoden ampak ne da se mi do tam se vozit..pa prosim kaksne konkretne primere na tisto glej po internetu..
js ce bi blendal in recimo nekoga spravil ob zivce, potem niti pod razno mu ne bi ustavil sploh pa sipo odpru ..tako da mal si je sam kriv tvoj kolega ane..
meni vedno operejo avto,nazadnje sem zahteval nadomestne in nazalost ga niso imeli zato so mi ponudili prevoz do doma in so me prisli iskat,ce ppa imajo tam kaksnega nadomestne potem mi nudijo na izbiro kerga hocem.aja pa nazadnje sem z nadomestnim naredu 400km v 2 dneh pa je v pogodbi pisalo da za en dan lahko naredim 100km,kar je vec se placa pa mi niso nc zaracunali..tako da sem kr zadovoljen..
Ja mal sigun je odstopanja, sam ve? kolk gre kao po testih uradno tvoj avto baje da 217km/h, tak da pol ti je jasn kolk so ti testi zanesljivi, pa kao naj bi se to merilo na ravni cesti, brez klan?ka.
moja po uradnih testih naj bi sla 207 km/h in ne 217km/h..
js sem zadnjic naredu redni servis na 20tisoc in potem takoj po servisu voznja iz kr do celja in nazaj,pa se tukaj po gorenjski sem se vozu pa z istim rezimom voznje je poraba 6,1..nevem kaj je vplivalo na to pa zakaj..res pa je da so mi na servisu naredili upgrejd..mogoce ima kj s temu...
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
js se tukaj ne bi strinjal z parimi..recimo v Makedonij kjer je 99 procentov ceste smrtno nevarnih lahko trdim da se zgodi veliko manj nesrec kot pa tukaj v slo..recimo ce primerjamo ceste tukaj in dol bi js reku da so tukaj neverjetno dobre ceste..sam problem je v samih voznikih in njihovo samozavest in trmo..
Ze veliko krat se mi je zgodilo da sem bil v kaksne meni neznan kraj in pac sem se lovil po cesti,ni bilo cloveka da ne bi trobil medtem ko pa recimo v avstriji ce vidijo da si tujec in da se ne znajdes oni ti bojo dali prednost pa ceprav ima on prednost itd..
tok o temu, o "nevarnih" cestah in "varnih" voznikih..
www.trziskisladoled.si
Povezava za deljenje
Deli na druge strani