Ponavljam, z nobenim avtom do sedaj nisem imel problema z rjo, ?e z yugotom ne. In ?e vedno imam teotijo-?e ima? ti avto rad bo imel tudi on tebe..
Spet si bom sposodil kitarsko sceno. Nekdo da na kitaro nove strune. Po dveh tednih so ruzne.
Meni zdr?ijo tudi par mesecev in jih menjam, ker izgubijo zvok.
Zakaj je tako? Ker jih vedno po igranju obri?em z navadno suho krpo. In je podobna zgodba kot pri avtu-slani pot, kisla ko?a in grejo. In potem se prito?ujejo prodajalcem kaj so jim prodali. Isto je z avtom.
No nenazadnje si iz primorske.....
Live your dreams, don't dream your life!
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
se podpi?em pod tole in dodajam, da so na avto mojega brata za novo leto padale iskre od novoletnih raket. In tam, kjer je padlo se je za?el lu??iti lak in to konkretno. Streha, havba - aja pa ni Mazda ampak Fiat.
In rakete v Monzi
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Dvomim, takrat je bil x ?e dale? od homologacije...
samo 30% prihranek pa je lahko baziral na tem.....
Nekako pa se X pomika v 2020.......oz sele konec 2019
Additionally, the company spokesperson confirmed that Skyactiv-X will not be an engine available at launch for the car, with the 2.5-liter Skyactiv-G powering early production models, but no timeline for when the Skyactiv-X will become an option. Even if Mazda decides to build the Mazda3 with Skyactiv-X, AWD, and a manual, it'll be some time before such vehicles roll from the production line.
Sam res Jures, A ima Citroen ?e kak?en normalen avto al samo te bebaste SUV-e. ?e celo C5 oznako so zlorabili za SUV
Citroen je ?e ena znamka, ki se je ?ist povampirila in po novem izdelujejo samo ?e ?katle - ?koda, pa vedno so mi bili v?e?. No vsaj Peugeot se ni tolk pokvaril, ?e ?e ostanemo pri Francozih.
To je trend.....kaj ?e?, tudi meni ni v?e?. ?eprav mi je pa tale model v?e?....kupil verjetno ne bi, mal spremljam kaj bo s tole mazdo 3, pa zaenkrat ni ni?...
Naslednji mesec naj bi za?eli s prodajo pa taka ignoranca. Namesto, da bi hypal zadevo so tiho kot mi?i - izgleda nekako tako, kot da jih je rahlo sram oziroma se celo bojijo, da bodo celo kaj prodali.
Vse ostale znamke stopnjujejo predprodajno mrzlico in jo spodbujajo pred prihodom novega modela, Mazda pa ne, ampak celo nasprotno, vse skupaj dobesedno ohlajajo in najbolj sme?no je to, da jim mi tukaj na forumu, kjer nimamo finan?no ni? od tega, delamo najve? reklame za njihove modele. Lahko bi nas zaposlili za njihov PR oziroma marketing.
Jaz pa mislim da je problem ravno obraten. Ni problem v avtu ampak v tem da so tako samozavestno napovedovali revolucijo z skyactive X, realnost je pa povsem drugacna oz realna....innkako sedaj se soo?iti s tem....
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Boss verjamem da ti odstopas od povprecja, ko pride do skrbi za avto.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani