Skoči na vsebino
Zanimivi oglasi!
Napisano

Boss verjamem da ti odstopas od povprecja, ko pride do skrbi za avto. :)

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Ponavljam, z nobenim avtom do sedaj nisem imel problema z rjo, ?e z yugotom ne. In ?e vedno imam teotijo-?e ima? ti avto rad bo imel tudi on tebe..

Spet si bom sposodil kitarsko sceno. Nekdo da na kitaro nove strune. Po dveh tednih so ruzne.

Meni zdr?ijo tudi par mesecev in jih menjam, ker izgubijo zvok.

Zakaj je tako? Ker jih vedno po igranju obri?em z navadno suho krpo. In je podobna zgodba kot pri avtu-slani pot, kisla ko?a in grejo. In potem se prito?ujejo prodajalcem kaj so jim prodali. Isto je z avtom.

No nenazadnje si iz primorske.....

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

NOVA MAZDA 3 (2019)
Napisano

In evo, Ford nadaljuje tradicijo

https://www.rtvslo.si/zivljenjski-slog/avtomobilnost/se-mocnejsi-ford-focus-st/480468

Pa ne more recti da ta razred ni zanimiv

https://www.google.com/amp/s/www.motoringresearch.com/car-news/europes-best-selling-cars-2018/amp/

C3, golf, focus.....top prodajni modeli overall.

Mazdi se pa ne mudi :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

NOVA MAZDA 3 (2019)
Napisano

Kot sem se bal je tablica name??ena visoko kot pri obstoje?i

Mazda3_HB_SoulRedCrystal_Action-4.jpg

po mojem mnenju bi bilo bolje, da bi bila malo ni?je (a so EU direktive tak?ne, da ne sme biti)

Mazda3_HB_SoulRedCrystal_Action-4 spodaj.jpg

Pa ne vpliva na hlajenje? Direkt pokriva.....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

se podpi?em pod tole in dodajam, da so na avto mojega brata za novo leto padale iskre od novoletnih raket. In tam, kjer je padlo se je za?el lu??iti lak in to konkretno. Streha, havba - aja pa ni Mazda ampak Fiat.

In rakete v Monzi

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

NOVA MAZDA 3 (2019)
Napisano

Sam da v takle futuristicen avto das eno orng masino, po moznosti s turbino.....ST killer

Mps pa to....samo mazda je ciato opustila sportni program

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

NAKUP mazde 6...pomoč
Napisano

Kako le, mazalnih lastnosti ni vec.

Ti samo menjaj in furaj relacije

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

NAKUP mazde 6...pomoč
Napisano

Menjaj, olje je razredceno ler je ocitno prejsnji lastnik delal zelo kratke razdalje

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

NOVA MAZDA 3 (2019)
Napisano

Kupimo ne prekonspleta, se pa sigurno 90% prej s pomocjo neta odlocis. Iti v salon pomeninsamo se pima na i.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

NOVA MAZDA 3 (2019)
Napisano

No narocilo bi vseeno lahko sprejemali

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

NOVA MAZDA 3 (2019)
Napisano

Lahko pa da je Slovenija sele nekje na koncu liste....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

A preko mazda aplikacije pa ne more? dobivati obvestila? Tako jih na primer jaz pri nemazdi - posebej za FW, posebej za mape. 

Verjetno se da kje registrirati / naro?iti za obvestila.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Prigode v prometu
Napisano

Res je ce poznas uvoz, ampak marsikdonpa pricakuje da je pospesevalni in vkljucevalni pa ga ni.

Se pa res vozijo kot da so na glavni.....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

NOVA MAZDA 3 (2019)
Napisano

Dvomim, takrat je bil x ?e dale? od homologacije...

samo 30% prihranek pa je lahko baziral na tem.....

Nekako pa se X pomika v 2020.......oz sele konec 2019

Additionally, the company spokesperson confirmed that Skyactiv-X will not be an engine available at launch for the car, with the 2.5-liter Skyactiv-G powering early production models, but no timeline for when the Skyactiv-X will become an option. Even if Mazda decides to build the Mazda3 with Skyactiv-X, AWD, and a manual, it'll be some time before such vehicles roll from the production line.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Prigode v prometu
Napisano

Tale priklop iz SKL je obup. Vkljucevalni pas je kar nekaj, glavna pa na 90km/h

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

NOVA MAZDA 3 (2019)
Napisano

Malo se jim je zalomilo....o?itno. Kaj pa ?e je zadeva povezana s tem, ko so jih dobili pri goljufanju meritev o porabi.... :ne vem:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

NOVA MAZDA 3 (2019)
Napisano

Samo sem gledal druge znamke suvjev, vecji pa gredo zlahka tudi do 80 na uro....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

NOVA MAZDA 3 (2019)
Napisano

O hudo, ?e moj enoprostorec ma bolj?i rezultat (vi?jo hitrost ob best attemptu)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Kar je dobrih 20L/100 bo kar drzalo

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

NOVA MAZDA 3 (2019)
Napisano

Sam res Jures, A ima Citroen ?e kak?en normalen avto al samo te bebaste SUV-e. ?e celo C5 oznako so zlorabili za SUV :o

Citroen je ?e ena znamka, ki se je ?ist povampirila in po novem izdelujejo samo ?e ?katle - ?koda, pa vedno so mi bili v?e?. No vsaj Peugeot se ni tolk pokvaril, ?e ?e ostanemo pri Francozih.

To je trend.....kaj ?e?, tudi meni ni v?e?. ?eprav mi je pa tale model v?e?....kupil verjetno ne bi, mal spremljam kaj bo s tole mazdo 3, pa zaenkrat ni ni?...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

NOVA MAZDA 3 (2019)
Napisano

Vem da me boste sku....ampak novi C5 airceoss 180KM avtomatik je 30k moj point je primerjava cene in razredov.

Ce je m3 30k je logicno vzeti m6 ali kaj drugega

https://www.avto.net/Ads/details.asp?id=13895817

Naslednji mesec naj bi za?eli s prodajo pa taka ignoranca. Namesto, da bi hypal zadevo so tiho kot mi?i - izgleda nekako tako, kot da jih je rahlo sram oziroma se celo bojijo, da bodo celo kaj prodali.

Vse ostale znamke stopnjujejo predprodajno mrzlico in jo spodbujajo pred prihodom novega modela, Mazda pa ne, ampak celo nasprotno, vse skupaj dobesedno ohlajajo in najbolj sme?no je to, da jim mi tukaj na forumu, kjer nimamo finan?no ni? od tega, delamo najve? reklame za njihove modele. Lahko bi nas zaposlili za njihov PR oziroma marketing.

Jaz pa mislim da je problem ravno obraten. Ni problem v avtu ampak v tem da so tako samozavestno napovedovali revolucijo z skyactive X, realnost je pa povsem drugacna oz realna....innkako sedaj se soo?iti s tem....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

NOVA MAZDA 3 (2019)
Napisano

A res je osnova se vedno brez klime?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.