Skoči na vsebino
Zanimivi oglasi!
Napisano

Tist, ko zna cenit vlozen trud ;)(ceprav je tole bolj riz) ampak dober :)

Ma tuki ni nobenega truda ker se vidi da je na hitr spacano. ?e H znakec na volanu ni naravnost, stikalo tam na armaturi ni v vinkl, mre?ice tut ne izgledajo neki lepo vpete... Da ne bom sam kritiziral, volan sicer izgleda kul.

Tule je pa huda odlo?itev :P

Turbo japonc z zadnjim pogonom

Al turbo quattro

:punk:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

BP ma?ina
Napisano

Dr?i, celo od NSUja je bil motor! Fora je, da, ko je Wankel predstavil svoj rotacijski motor je bilo te nekaj bolj?ega in je kar dosti proizvajalcev delalo rotacijski motor. Med drugim neke Ruske znamke izklju?no za policijske avtomobile. Problem sodobnega wankla je pa mislim da v tem, da ima Mazda par patentov, ki so izbolj?ali dizajn (porabo olja, bencina, dalj?o delovno dobo bla bla bla) in se drugim to niti ne spla?a ampak razvijajo klasi?ne motorje.

V letala so motorje vgrajevali zaradi tega ker ponavadi, ko kaj crkne naj ne bi crknilo kot klasi?ni motor ampak postopoma izgublja mo?. Samo ne vem pa, ?e je ?e kaj proizvajalcev, ki to delajo. Sem pa zadnji? na

"It is the first 4-rotor since the 787b to use triple spark plugs per rotor. It is also the first since the 787 to feature telescoping intake manifold. Custom made slide throttle body system. A world first however is the use of a center main bearing and 4-piece eccentric shaft." od tele firme.

In kar je ?e bolj zanimivo sem zasledil nekje 700ccm cestni motor z wankel motorjem, 200HP @ 11,000RPM, 135 Nm @ 9,500RPM, 136kg. :notworth:

Objavljena slika

Skratka, va?ki vseved o?itno malo ve o tem. Za kaj ve? mu pa lahko omeni?, da si videl tale motor, mogo?e mu odpre? nova obzorja. :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

No ja... vseeno pa ni dost dale? od resnice s tem da z MPS-ko dobi? zraven ?e udobje in vsakodnevno uporabnost. Je pa res da to pomeni ve? kil in posledi?no slab?e performance. ?e bi imel tedva na izbiro bi vzel MPS-ko, ker so mi bolj v?e? sleeper look cars kot pa neke na?i?kane s spojlerji opremljene kit car look zadeve. Ampak to sem jaz - za dirkali??e je pa definitivno Impreza bolj?a izbira.

Saj to sem napisal. Je udobnej?a ampak je pa hecno pisati, da je avto konkuren?en omenjenim dirkalcem ker gre v resnici za ?isto drug tip avta in ciljno publiko, ?e se ?lovek le malo poglobi v te zadeve.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Ma MPSjka je usaj vredna 10000? (napram drugim kistam), no vredna :ne vem: , pac tle dobis velik avta (udobnost, sportnost, uporabnost), sam folk je brez dnarja in ne kupuje vec tako zmoglive avtomobile,...

To?no tako. ?eprav z vsem spo?tovanjem do zelo dobrega avta in prodajalca, je pa ?isto maj?keno presamozavesten glede tega, katerim avtom je konkuren?na MPSka. sramezljiv Je pa zih bolj udobna, pa vseeno hitrej?a kot skoraj vse na cesti to pa. :notworth:
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

V ravni ?rti ali kje? Na progi je na tesno verjetno ampak v osnovi so pa vsi trije (Fiesta, Clio in 208) bistveno uporabnej?i in var?nej?i to pa definitivno. Na progi gre pa za relativno majhno razliko, ampak razlika v medpospe?kih je brutalna. ?zmeden? Iz nule v obratih gre RX8 pa? bolje, ko pride do pospe?evanja v prestavah je pa 1,6t konkretno v prednosti pa?, da ne omenjam da imajo ?e nekaj rezerve se jih da hitro narediti ?e hitrej?e. V glavnem so vsi hitri, vsak na svojem teritoriju. :)

Evo primerjavo vseh vs RX8

Pa mogo?e sem ?e omenil ampak kar se mene ti?e v tej selekciji je v vseh testih Fiesta najbolj?a izbira. Ja je malenkost po?asnej?a ampak ?e ?isto na vseh testi re?ejo da je v njej najbolj?i ob?utek (bolj?i kot v Peugeotu in 208) potem ?e more biti tako. Pa najcenej?a (pa? najmanj luksuza, ?minke, high-end elektronike ker so se osredoto?ili na bistvo v tem segmentu). :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Po mojem skromnem mnenju (lahko se seveda motim): Prakti?nost, kak deci manj?a poraba, la?je parkiranje, ve?inoma so manj?i avti ?ibkej?i kar pomeni cenej?e zavarovanje. Za tiste 2x letno za na dopust se pa? malo bolj organizira? pa je. Malo je naprimer takih kot je Jures, ki dejansko izkoristi svojega karavana skoraj vsak vikend do fula. Ve?ina se jih vozi 95% vo?enj brez kakega tovora, pa ?e v ostalih 5% sem skoraj prepri?an, da bi lahko spravili vse v trojko in mogo?e trugo na strehi.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

ebay
Napisano

Glede na to da je fuuuul prodajalcev... Od razli?nih. Itak pa? pregleda? kak rating ima, preko ?esa po?ilja itd.. Ponavadi probam dobiti iz UK pa preko royal mail (pride v enem tednu max). Preko kakih ?udnih vez (kurirske slu?be, ki so samo v UK) potuje pa ful dolgo, se je ?e zgodilo, da sem ?akal na bedarijo iz UK skor en mesec. :vskalo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Pri 7500 obratih olje nekam mora zbutat. Se ti ne zdi?

Ne!

Kaj pa vem, za Hondo da popije 5 deci na 6000 km se mi zdi ?e zelo zdravo. Izmed vseh avtov ki sem jih mel je najve? pila ravno Mazda, Z5 motor je ?ejen olja ko pijanec alkota. :hohoho:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba!
Napisano

Realnost novih marketinskih mlinckov:

http://www.rtvslo.si/zabava/avtomobilizem/...ove-dobe/313350

Na papirju 5,2. V testu 7-8, pa se nekdo je lepo napisal spodaj da ga niti obremenili niso kot family car.

+ kako me nasmejijo izjave butastih "testnih voznikov"

Avtorji oddaje tako ?e ugotavljajo, da se za?ne dru?inski c-max vesti skoraj kot kak?en majhen dirkalnik, ?e voznik odlo?neje pohodi stopalko za plin.

Isti kot moj bratranec, vsak avto ki ga je peljal je bilo "to je tooolk ?lo, to je res ?lo k svinja, ne more? mislit kolk" vozil je pa Clia 1,4, Civica 1,4, VW Toruan 1,9 tdi in podobna jajca. Potem mu kar re?em, da si res ne predstavljam koliko ti avti grejo. :hohoho:
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Letne gume 2013
Napisano

ti mas 40000+ prevozenih s super sportno potenzo re050a, kaj si pricakoval

To je guma, ki pride serijsko z Meganom RS Trophy (FWD rekorder na ringu!) pol ?e ne more biti slaba.

@uklopko: Bridgestone RE002 so zelo pohvaljene iz strani parih kredibilnih Renaultovcev. 215 so pa 13? po komadu dra?je.

Mislim pa, da ti ne bo ?al, ?e jih kupi?.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

1.) Kaj jamra?, saj je brezhiben, da eno leto garancije! :P

2.) Lahko mu re?e? da ga bo? prijavil ?e ti ne proda za 3500??

3.) Prodaja? naprej za 4 jurje.

4.) Zih ima avto.net kak arhiv, da bi dokazal tole in se ga prijavi? Boss?

5.) Da? identi?en oglas, isto ceno, iste slike in napi?e? pod opombe, da ima avto prevrtene kilometre. To sem ?e videl enkrat en tak oglas.

6.) Prve tri to?ke so napisane kot hec, da me ne bo kdo obto?il ?esa.

EDIT: Popravil ?tevilke. :harhar:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba!
Napisano

Ne vem kdaj si zresetiral potovalni ra?unalnik ampak do sobote zve?er nisem mogel dvigniti porabe nad prej?njih 6,2. Potem sem natankal, resetiral, ?el po AC domov, v nedeljo sestrojeba?a peljal malo hitreje, in kasneje vrnil avto in smeh spet je bilo 6,2 popolnoma me?anega cikla (AC, mestna vo?nja, regionalka in ovinkasta regionalka malo hitreje sramezljiv ). To me je najbolj presenetilo, nasploh med normalno vo?njo ko gleda? trenutno porabo ne pride sploh do 7. :aaaaa:

Na ringu pa nisem resetiral ampak, ko sem vrnil je bila nekaj ?ez 13 poraba. Itak je to avto, ki je vo?en do ringa in poln gas gor tako, da je to zelo ugodna poraba.

Cliota naprimer nisem na ringu resetiral (sem meril od doma do tja in nazaj porabo) ampak na RLju in Grobniku je bila povpre?na poraba ?ez 20.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba!
Napisano

Ah kje, ?e mi je Clio pil poleti maksimalno 9 (ob klimi in cincanju, pozimo pa pod 8) bi pri tvojem avtu imel porabo 8,47. :hudicek:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba!
Napisano

Bingec tokrat pil 6,85, prej?nji? pa 7,2. Motor pa 3,3.

Bo treba kupiti nekaj 2.0, tako majhnih porab nisem ve? navajen. :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Ja to je od tega prijatelja s katerim smo ?li na ring biv?i avto. On ga je zrihtal v tako stanje ?e nekaj let nazaj, ga prodal avgusta 2009 za mislim da ene toliko denarja. Potem ga je kupil zegler (vem ker sem mu prodal par delov), kupil nove gume pa fedre, nato pa ?e trenuten lastnik Funkl (vem, ker sem mu prodal par delov :P ), ki ga je vmes malo butnil (prebil IC, sicer ni? huj?ega, ni panike), pa menjalnik je tudi zrihtal (dobra investicija, itak zdr?i stage 3 serijski BP ampak vseeno). Koliko je zdaj konkretno rjav pa ne vem (bolezen teh avtov). Bi pa absolutno rabil po?asi 300ZX big brake kit vsaj, pa ?e bolj?e podvozje. Je pa stage 3 tako, da kdorkoli ga bo nabavil upam, da bo znal uporabljati glavo. Nasploh, ?e je ?e pleh porihtan bi mogel biti OK avto.

Glede na ceno bolj kot ne tipa teren. ?e koga ?e kaj ve? zanima lohk tut na ZS vpra?a.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

so pa dobra podlaga ;)

Kaj pa vem, tule se ne pustim prodati, ni samo motor, nasploh mi avto ni v?e?. Za plus jim dam, da so se odlo?ili avte testirati na polno na Nurburgringu s pravimi dirka?i (postavili so svoj center), se bojo mogo?e kon?no dobro peljali. No pa plus je tudi zanesljivost in cena ampak tu se ?e spreminja.

Kolega ima coupeja 2.0 navdnega s 136KM, V6 ima pa samo 30KM ve?... upo?tevat treba tut da je V6 tudi kak kg te?ji :)

Tako da tale hayundai je o?itno tako faljen kot 323f 2.0 V6. Eni pravijo da jo nese navdna 1.8. Tako da canyon, ke si da se pomeriva?! Zna bit kar zanimivo 323f 1.8 vs. 323f 1.8 V6 :D

Tole bi znalo biti zanimivo ampak pomoje je njegov avto kak kg la?ji? ?e prav razumem bi se pomerila 2.0 Coupe vs 1.8 323F in 323f 1,8 v6? V teoriji sta vsaj mx3 v6 in coupe 2.0 identi?na 323f pa ne vem koliko je te?ja od MX3?

Quercus bi rekel: poro?ajte!! :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

prej?nji generaciji je sedaj cena na dostopno padla za tako petardo

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=7218550&show=1

in pa prvi rabljeni na voljo

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=7371615&show=1

Se borim, da ga dobim za magistralo do Splita drug teden ?e ne bo ?lo z motorjem :wub:

Update: Tile avti so zakon! ?zmeden?:jupiii:

Ja pa bi blo. :harhar: 2,7 pa sam tolk konjev? Sori ampak korejci naj proceede delajo pa i30 ?e neki ?asa, njihovih "?portnih" avtov pa zaenkrat ?e ni za kupovati. Ne morem da ne bi ampak 2.0 ga pelje scat brez te?av. (pa glej medpospe?ek min, ne v prestavah ker un ima 6 prestav, ne more? primerjati direkt prestave.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

tole mislim, da je ?e delal brez ve?jih problemov :)

Lih premakne se ne ful hitro ampak ja, tile stari bencinarji so kar OK, pa ?e ima? ?eljo po cabriu je to res poceni nakup.

Boss njegova Laguna je bila ravno najbolj pokvarljiva generacija, je imel pa ?e sre?o da ni mel dizla. :hohoho:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.