Moje so notri 130k km pa niti malo ne cuka. Sem sedaj kupil aftermarket denso k isto zdrzijo 120km. Moram samo se cas mnajti, da jih zamenjam :). Sem hotel vzeti od NGK, ampak nikjer nisem dobil taksne s 120k km intervalom.
Kako pa veš da so denso za 120000km. jaz imam podatek s servisa da so prvovgradnja NGK 😕
Evo po iskanju testov, primerjav, in skoraj doktoratu sem prisel so zakljucka da je najboljsa guma 225 45 r19 glede na zmogljivosti/cena hankook ventus s1 evo 3. Prvovgradnjo jo ima tudi bmw 3 in 5 bencinar, audi a6 sline, vw 2,0tsi. Vsaka ima neke pomankljivosti in prednosti, zdaj ce je v suhem ful dobra je v mokrem bolj tako tako al pa obraba izstopa, tako da ta guma je nad sredino povsod in se mi zdi zelo dobra izbira.
Evo je, še moja makina 😎. Vožnja je fenomenalna, veliko tišja kot v Mazdi 3 ter udobnejša. Notranjost pa je tak vsaj stopnjo ali dve višje in sploh ni primerjave, TOP👍
Bravo. Čudovita mazda, naj ti služi in uživaj v vsakem kilometru vožnje 🙂
Bridgestone turanza t005, te imam jaz v ožjem izboru, ko bom menjal, in naj bi bile boljše od originalno namontiranih t001.
Ali pa Michelin ps4, če se bom odločil za premium.
Kaj pa bridgestone potenza sport? Ni neke razlike v ceni, ima boljše ocene je pa malenkost glasnejsa 72dB v primerjavi z t005 69dB. Jaz sem imel original na mazdi t001 in gledam t005 je kar boljsa in na liderpnevmatik ima t005 oznako mazda kao mazda priporoca.
Will the Falken Azenis FK510 suit your car? Find...
Pri 19" so hrupne in kar hitro se obrabljajo. Jaoo nwm kaj naj vzamem za naslesnje poleteje iz nexena sem priao do falkena. Good year, michelin, continental nebom kupoval kee so drage in niso nic kaj boljse kot srednji zgornji razred. Dunlop max se mi je zanimiv, al pa enake briedgeston kot jih imam sedaj original gor, ceprav so v dezju na morju bolj drsalke (4leta stare)
Zdaj gledam falken azenis fk510 gune. Odlične na testu pa še cena na liderpnevmatik ene 127€ druge 145€ ampak ne opazim razlike med njima 🤣🤣🤣. Je imel kdo Falken? Po amzs testu so na prvem mestu. Aja dimenzije so 225/45r19.
Se ze ve kaksne bojo kaj cene teh e-vinjet? Ziher najdrazje v evropi, pol cez vikend se pa vozis od vranskega to blagovice in nazaj po stari cesti ker skoz delajo v tunelih
To tudi nameravam, časa je še dovolj in predlogi so še vedno dobrodošli! Mogoče pa dobim še kako dobro idejo za zimsko gumo... 👍
Za letne vem, da so ok, ker so tudi na testih odlične. Zimske pa so tako, tako in jih nebi imel 😟
Opa sorry 😕 spregledal sem da isces zimske. Kaj pa nokian? Jaz imam savo in meni ni slaba cisto normalna guma, ne zganjam zimskih olimpijskih iger z avtom, za normalno voznjo je super sem bil z njo v Berlinu, Innsbrucku, Bratislava... in nikoli težav.
Evo glede nexen gum, prvovgradnja je na toyotah (corrola hybrid), vw (golf, passat) bwm (3-ka). Tak da pod črto za normalno uporabo nemore bit slaba guma, po moje glih realna vrednost gume, ne pa kot pri nekaterih primerljivih na testih s 80€ drazjo ceno.
Danes sem gledal na selmarju dve novi mazdi 3 z nexen nfera su4 gumami, pa me malo bega kaj niso nove mazde (od 2017 dalje) prišle z toyo ali bridgeston gumami?
Evo zgleda bo počasi čas, da tudi sam grem v akcijo . Ogrevam se seveda za CX-30 ampak imam še določene pomisleke glede motorja...namen imam vzeti ali X186 GT plus ali pa G150 Plus, Style Sound. Avtomobil imam namen imeti kar nekaj časa, tako da me glede na to, da je X čisto novi motor bolj vleče v nakup G motorja, po drugi strani pa...🙄 . Recimo za mojih "planiranih" 8 let in v tem času cca. 160.000-20.000 km kateri motor bi vzeli 🤔? Za barvo sem že nekako odločen da bi vzel DEEP crystal blue, moram jo še v živo videt, pa malo jih je s to barvo pa mi ustreza 😀
Super, veliko srečnih kilometrov z mrcino 😀
Koliko sem govoril s servisi je x186 zaenkrat brez tezav x180 jih je imel nekaj. Jaz osebno sem bolj ziheras, bi vzel g150 🙂
Lahko odpreva profi urejanje-poliranje avtov. 🤗 Kot sem ti že omenil, bi nama obema prav prišla majhna strojna polirka. Bi nam prikrajšala veliko truda in bolečih rok. 😄
To pa ja. Rok pa ne čutim 🤣🤣🤣 v ponedeljek sem očetovega mercedesa resil, včeraj toyoto od moje in danes mazdo. Kot da bi gvihtal 🤣🤣🤣
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Kako pa veš da so denso za 120000km. jaz imam podatek s servisa da so prvovgradnja NGK 😕
Povezava za deljenje
Deli na druge strani