Skoči na vsebino
Zanimivi oglasi!
Napisano

Ko kdaj kdo uporabi besedo: Avto s karakterjem mi je tole prvi stroj ki mi pade na pamet, tale herbie! :ljubezen:

Drga? so pa zame avti s karakterjem ?e npr. Fi?ak, katra, diana oz. spa?k in pa bouhca! :danzoman:

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba!
Napisano

Se se, samo se pa kr pozna ?e ni skoz gas do podna, pa bremza do podna, pa da se le-ta dva pol med sabo stalno izmenjujeta! :blink::D

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba!
Napisano

Men pa kadar voz ne gori, se je kr morala z njim vozt! :hohoho:

Ker zdej sm ?e 6. tank pokuru in spet je poraba ?e manj?a kot prej, sicer za nianso, ampak vseen, je pa res da je vmes voz vsaj 2 uro post-po?arno na mestu laufu, da vidmo kaj bi se loh u?galo! :blink:

1. 11.1

2. 9,65

3. 9,2

4. 8,98

5. 8,82

in zadnji 8,79! :danzoman:

Iz tega sledi, da ?e ga voz manj, pa loh lastnik k?nga :mi pijemoo: ve?! :D

Sicer sm u?eri nameru samo ?e 8,68, ampak useen pa ni morala ko od zdej naprej bo mn litrov kokr bo evrov ?lo iz to?la na kasi! B)

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

kako je z motorji
Napisano

No pa smo spet pr relaciji Mazda - olje! <_<:D

Res je verjetn od hudi?a mal mazd ki ga ne pijejo, z izjemo novej?ih, pa Ajvarjeve in Maretove (odjavljene), pa tut moj mehanik mi je reku, da mazde so itak znane po pitju ola, kar pomen da ima sicer dec kr neki izku?n in ve o ?em govori! <_<

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zeeelo poceni olje
Napisano

Jah sej to je zanimiv, da je tale ole presenetlivo dobr, pa tut voz ga pol manj govta kot kak?nga kastrola formulo, k sm ga ?e pred leti pla?u 4 litre = blo 20 jur?kov! <_<:danzoman:

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zeeelo poceni olje
Napisano

No u Lekleru majo spet akcijo 5 + 2 za ceno 16 pa neki Ojrov, se prav 3999 SIT! :D

U?er sm nabavu 14 litrov tega ola za male pare, pa ?e prej?n voz se je z njim fino obnesu, ta se bo pa tut! :ouje:

Tok ola use mazde na forumu ne uspejo po?rt u enmu intervalu! <_<:hohoho:

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.