TO,JE MOJA REALNOST.PO?ASNA VO?NJA,ZAENKRAT ?E NI ZA MENE!!! DOKLER NE NALETIM NA MINO? LEP DAN.... bOM PA PROBAL UPO?ASNITI..
ne se razburjat no -sj vem da flancamo vsak na svoje in pa? mislimo in primerjamo s svojim stilu vo?ne in bla bla bla
O?itno si potem zadovoljen s porabo ?e res vozi? s takim tempom no?e? pa zman?at (da bi vidu rezultat)hitrost/in tudi noben ti ni reku da mora? vozit umirjeno samo probaj in dovol bo ?e gre? na pumpo tanka? polnega se vozi? 100km lepo s5 natanka?,in kolikor natanka? tok je tvoja poraba,da vsaj vidi? a je res v tvoji nogi tok velka poraba.
Zarad mene se pa lahka tud 300km/h samo ne potem jamrat nad porabo pa spra?evat ?e se nam zdi ?udno.
20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!
FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
za moje pojme je ?e vedno prepo?re?en,in tudi prej?na BA ki sm jo imel sm imel max porabo 9.5 ampak to je blo res limit AC cca 170, nekaj po mestu in pa vsak dan ti?anje v klanec proti Rakitni. normalno porabo pa sem imel med 7.5 in 8 litri.
so pa res bila odstopanja,saj kolega pa ?e keri s foruma je imel enak motor 1.5 pa so meli normalno porabo okoli 9l :ne vem: tako da verjetno je vseskup res odvisno tudi od samega motorja.
Pravi? na servisu nobene napake najdu ??
Daj se en tank ugrizni v nogo in imej lepo vo?no,pa tudi ko speljuje? speljuj po?asi in ne sunkovito
To o?itno ti je edini test kjer bo? ugotovil vzrok.
probaj-pa? bo? en tank trpel po?a?nejso vo?no
20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!
jaoo ko gledam tele porebe mi kar mal slabo rata Sicer imam sam M3 150hp bencinarja in imam porabo konstantno okoli 8.7l Poraba pa nikoli ?e ni bila vi?ja od 10.5 litra (te?ka noga)zato mi je poraba teh podhranjenih motorjov sme?na, mislim pa da bi uporabnica bluray znala povedat ka?no porabo ima ona na svoji mazdi 1.6 motorjom mislim pa da okoli 8.5litra max(po?li ji zs)
Gledal sem na poraba.com kjer ima ve?ina voznikov porabo okoli 7.6 litrov tako da ne vem ne vem ?e vse skupaj tole dela pravilno
Moja biv?a z istim motorjem kot ga ima? ti.... je konstantno pila med 9,5 in 10,5... res pa je da nikoli nisem imel preve? lahke noge.... Vo?nja uglavnem dinami?na.
LP D
pozabil si povedat da si imel 17col kolesa
polek zgoraj napisanega pa nebi blo slabo se oglasit na servisu in preverit na avto na ra?unalniku,ker velika verjetnost keri od senzorjev ne dela pravilno in tako po?ilja napa?ne podatke ra?unalniku ta pa dela bogatej?o me?anico
imam ob?utek kot bi ti avto skoz delal pod zavgom zato tok velika poraba :ne vem:
Kaj avto dela normalno in tud segreje se na del.temp.
Treba bo 2 bicikl?ka na morje peljat s CX-7 od ?ene. Kaj drugega kot kolesa se ne bo preva?alo nikoli. Kaj naj zmontiram? Jures, ma? kaj za bregom na to temo?
HVALA za vse predloge in nasvete!!! Uro?
Jaz bi dal prtla?nik za kolesa na zadnja vrata,ker ?e ga da? na streho(stre?nega) mislim da lahka kak nadvoz zadane? potem pa ?e ne vem kako se bo? stegoval na streho
hehe...to je tudi meni ?udno...po letu 2006 tako da moja je tudi ?e malo prej, ampak kak?na je razlika pa ne vem. Pi?e pa da se lahko pojavi problem ob dalj?i dinami?ni vo?nji..hehe .Vsaj sliko so zadeli od stare trojke, a tisto na desni strani prestavne ro?ice je pa od navigacije verjetno?? Ve? je gumbkov bol? je hehe
tako zgleda pa tempomat ma tud.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
evo ti pameten nasvet!
Pretapiciraj armaturko v ka?no microfibro (kot imajo to opelice) al pa kako ov?ko gor kot to imajo v tuniziji taxisti
Povezava za deljenje
Deli na druge strani