Stari tole kupi http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?id=584193
Sej vem, italjanska jajca bo? reku, sam tale jtd ma?ina je drga? biser. Med drugim jo najde? tudi v corsi
Poraba je majhna, vozil se bo? skoraj zastonj, rezervni deli so poceni.....razmisli
1. kat.-samo mat. ?koda---Ni treba klicat pol.
2. kat.-lahke telesne po?kodbe
3. kat.-hude telesne po?kodbe
4.kat.-smrt
Razbit avto se pa da tudi tako popraviti da bo? te?ko videl ?e je bil razbit.
Ni ?ans da nebi ugotovil, ?e je avto enkrat razbit, se ne da tega prikrit.
Po slu?beni poti vem, da ima npr. vsak avto koncerna VW, audi, bmw, merc. itd. na vsakem tudi najmanj?em delu (npr. pokrov?ek od posode za ?istilo za stekla itd.) odtisnjen datum priozvodnje, in ?e se ne ujema z letnikom avta je to to
Pomojem to velja tudi za ostale znamke, vsaj novej?e letnike, ?e ?e ne tudi za starej?e.
Pol ma? pa ?e ful drugih for, sam pozoren more? bit, pa cajt si more? vzet ko gleda? avto.
Pi**a fantje ne komplicirat po nepotrebnem, ?e ni v PN nih?e po?kodovan jih sploh ni treba klicat, ?e pa ?e (al pa jih je kdo drug), pa re?e? da ne ?eli? obravnave in da se bosta sama zmenla, pa je re?eno! Pa ?e njim pri?para? nepotrebno delo!
mene pa neki zanima mogo?e se vam zdi butast sam ne vemin namre?: polcaj ti neki napi?e neko kazn ti je ne prizna?. ?e se ho?? prto?t ti podpi?? al ne podpi?? kazni?
na?eloma prizna? da si o?itani prekr?ek storil, vedno pa ima? pravico do prito?be!
Danes sem izvedu da ?e povzro?i? nesre?o z manj?o materialno ?kodo pla?a? kazen 100.000SIT pike in ?e izpit gre za en mesec, to je v primeru da pokli?e? policiste.
?e si s to nesre?o povzro?il splo?no ogro?anje itd., pa nevem to?no kako je s tem ampak po mojem more biti ?e kej alkota prisotnega?!
?e ma? mo?nost kupit Pirelli kupi! Po mojem jim ne praujo zastonj; doktorji za gume.
V vseh primerjalnih testih so v top 3 (ponavadi celo no.1)
?e nima? vsaj 200k mese?nega prihodka je brez veze take avte gledat, ker ko bi pokril vse stro?ke (zavarovanje, benz, morebitna popravila, gume..) nebi mel niti za burek. Nevem ?e je glih smiselno delat za avto. Avto mora delat zate!
Kaj pravite na tole improvizacijo; enkrat mi je pri ?e prej omenjenem Unotu crknla elektrika (vsaj tako mislim) v vratih potrebna za dvigovanje in spu??anje ?ipe (?ipa je bila seveda v spu??enem polo?aju), pol pa jst "majstr" za?nem to razdirat pa "popraulat", in ko kon?am dam kontakt probam dvignit ?ipo, neki se pokadi, ?ipa se ne premakne! No fino, zdej sem pa stvar zjebal do konca. Kaj zdej, ?ipa nemore tako ostat spu??ena. Tito je reku, snađi se! Pa sem se, najdem eno desko, dvignem ?ipo in desko nabijem spodi, oblogo nazaj gor, in jebiga se vozim z desko v vratih naprej.Kolk ste bli pa v primeru "defekta" kej maherji improvizacije?
?ez kak?na dva tedna sem avto prodal! Z desko v vratih seveda!
Si lahko predstavljate fris tipa, ko se je on lotil popravljat ?ipo
Dobi? PM, mora? pa vedet da je ?e se bo? prto?u v kon?ni fazi pol vse odvisno od sodnika, ?e bo mel slab dan si ga naj..., lahko pride? ?e slab?e skozi!
Davek pa je baje odvisen od vrednosti avtomobila (nekje 5-10%)
npr.: avto 3000evrov=10%=300evrov=72000+30000+27000+stro?ki prvoza(benz, cestnine...)20000=149000 sit
Mislim da nisem dosti falil. Sorry
vem da sem malce pozen, a bolje pozno kot nikoli. Verjami mi da se ti nebi izpla?alo uvoziti mazde iz nem?ije, saj bi imel cca. 150-200k stro?kov ?e bi jo hotel registrirati pri nas (ekolo?ka taksa, homologacija, davek, stro?ki prevoza).V ?em ej fora da so gor tooolk ni?je cene, a je tolk ogromno tega pleha pr njih al se folku pri nas trga do amena?? Ker ok, sej da je 50-100 jurjev pr nas dra?ja je ?e sprejemljivo ampak da so 1 let starej?je z manj oprema tudi po 200k dra?je mi pa ni glih ?ist jasno.

Sej ve? kako praujo; dobra roba ni bila ?e nikoli poceni (poki ?oldi, poka roba )
Glih zadnji? sem se o tem pogovarjal z mojim mehanikom (dela na AMZS), pa sem bil kr mal presene?en ko mi je rekel da zadnje ?ase ful na cestah stojijo VW poloti (tanov model).
Me pa zanima, katerih avtov se vam zdi, da je najve? "pikiranih" ob cestah zaradi defektov?
Sicer pa vem to iz lastnih izku?enj, saj je od moje punce mati kupla dve leti nazaj novga polota 1.4, pa je mela v prvem letu avto 6krat na servisu (zamenjali so ji celo prvo osovino, diske, komplet vse ?tevce na armaturi-crknli, pa ?e neki v zvezi z vbrizgom goriva, pa verjetno sem ?e kej pozabu).
Pa ?e vsake toliko kak?na malenkost crkne. Aja pa avto ima 30.000 km.
Uglavnem sranje od sranja.
Poleg tega pa pomojem stojijo dosti ?e kak?ni korejci, pa baje tudi renoji niso glih redki (ampak to je razumljivo glede na ?tevilo ki se jih vozi po cestah pri nas).
Enkrat smo se s frendi odpraulali na morje, ker smo bili ?tudenti nismo imeli kej dosti dnarja (eni ga ?e zdej nimamo) in smo seveda ?li kampirat (lucija). Ko smo zve?er po kaki uri zajebavanja nekako le zlo?ili v unota in od frenda katro smo vsi zadovoljni od?li zgodaj spat, da nebi bila zgoooodaj zjutraj preve? kriza ustat.
In zdej predstavljajte si to: ob 5.30 zjutraj ?tirje tipi se koooomaj nagnetejo v bogega unota, jaz obrnem klju?, avto kooomaj u?ge, cukne in crkne. Probam spet no?e u?gat in no?e in no?e. Je...m ti....! Folk okrog mene crkuje od smeha !
uglavnem, na koncu smo ?li na morje z vlakom.
Hodm jst u?eri neki okrog pa sre?am po dolgem ?asu kolega. Pogovor seveda ?ez ?as nanese na kaj kdo vozi in kaj mi je model prjavu; Ja, zdej pa vozim avto, ki je verjetno unikat v slo.
Hondo Legend coupe 2,7 V6 l.1989 na plinski pogon
Glede na to da se je zaposlil v firmi ki vgrajuje plinski pogon v avte je dal samo za material kar ga je pri?lo cca. 1000 evrov, kar se mu bo povrnilo zelo hitro saj je liter plina od 125 do130 sit, ima 60l posodo s katero naredi okoli 500km poraba 11-12l, kar je za tak avto super, in povem vam da se na voznih lastnostih ne pozna prav ni? (preverjeno).
Ko mi je odprl havbo, mi ni blo ?isto ni? jasno, hvalabogu za foto na mobitelu da sem to zadevo slikal, zgleda pa takole:
How about that?
Pa ste opazili da pri tovrstnih podvigih predvsem prevladujejo ?enske ter starej?i, ?oferji ki tudi druga?e naredijo najve? piz.... na cestah.
Napisano
Poglejte ta oglas http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?id=654309#
Tip ima o?itno pokopali??e za sesute mazde
Povezava za deljenje
Deli na druge strani