?e nekaj informativnih cen, ki so bile poslane s strani podjetja Bartog d.o.o.
Na te cene je ?e dokaj lep popust, katerega lahko javim le privat..
Upam, da pride seznam komu prav, nikakor pa ne mislit da ima kdo od nas kak?ne % od prometa, ?e se kupijo gume pri kak?nem od na?ih ponudnikov ugodnosti. Komur uspe dobiti ?e kje drugje ugodneje, pa toliko bolje
"It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
Pravijo, da je ?lahta ali prijatelj najdra?ji (zlatarji ali provizije). V Ljubljani Continental premium 5 195 65 15 dobrih 60e brez ?lanstva raznih klubov.
zakon
Sicer ?e v?eraj, ko je bil zakon vreme.. sem jo pa kon?no zbudil iz zimskega spanja in odpelu en krog od verov?kove do zbilja pa nazaj Topless, da ne bo pomote
Ulalala (v stilu ali?i?a) , tole zna bit pa kr zanimiva zadeva, sploh glede na to da mam skor vse dele ?e doma Za pogajalca cene gre pa Zmaj z mano in mi zmaga ne uide
Kdor ima ?e kak?no dimenzijo in/ali firmo,model ?e ogledan, naj mal preveri po seznamu ugodnosti ali po?lje meni zs, da se ne prepla?uje gume po nepotrebnem
Je pa res da danes v celem dnevu (cca. ene 100 km prevo?enih) nisem niti enkrat presegu 3.000 obratov.
Ti se pa po?as v Lojza spreminja? ajga
Da ?e js mal poupdejtam.. Poleg preobuvanja nazaj v ?olnarske ?evle, mi kon?no uspel popravt stikala za stekla, tko da bo spet veter v laseh polnopomensko
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Neki za bordona
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=7075055&show=1
Povezava za deljenje
Deli na druge strani