No model je 190 visok, zic je nastavil zase kot da vozi in se potem zadaj parkiral...mislim da ne sedi tako slabo ko to upoštevaš...bi reku da bi v najinih 6kah sedel slabše..
Bencinski bo tud premium tehnologija 3.0 X
V limuzini lažje kot karavanu... kar se tiče sedenja zadaj v šesticah.
No, kar se športne vožnje po predpisih tiče...ne vem, no. Daj uporabi drajv in vozi športno... Pelji avtobus poln potnikov športno. Pelji tovornjaka športno.
Za moje pojme je to divjanje. Pa brez zamere. Ko gume cvilijo, je divjanje. Ko se ti stvari po prtljažniku vozijo sem ter tja je divjanje. Lahko je to vožnja, ko si SAM na cesti. Pa da te policaji ne dobijo...
Ko berem tu, kaj vse se dela med vožnjo, je še malo prometnih nesreč. Sam bil po par dni v tovornjaku, pa nikoli šaral po armaturki in radiju. Poznal tipko za iskanje frakvence v tujini in da sem jo shranil, v SLO pa spustil CD. Prevozil na tisoče kilometrov brez potrebe po tej novi tehnologiji. Noro, s čem vse se ukvarjate med vožnjo. Kaj je pomembno na cesti? Tehnologija v avtu poneumlja ljudi. Noro.
To je to. Tipkanje po monitorju med vožnjo je samomor. Sicer ne vem, kaj je to android avto, mislim pa, da ni življenjskega pomena med vožnjo. Kar se MENE tiče, so vsi ti bonbončki brez veze. Osnovne stvari na armaturi, kot so bili v avtih 80ih let so zadosti...
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Ampak...ne vem, no. Kaj je to? Dixi na kolesih...
Povezava za deljenje
Deli na druge strani