ma ne... tale fka ko se peljes tako ene kulturnih 170km/h po AC rohni ze pri kar lepih 5500rpm. 6 ji res ne bi skodla, ce majo 150hp passati 6 prestav.
?e je to kit za ta avto dobi? vse potrebno zraven. Ponavadi so v big brake kompletu novi diski, plo??ice, ?eljusti in distan?nik, ki dr?i novo ?eljust na original vpetju. Sam je res ugodna RX-8, ?koda samo, da ti avti toliko pijejo. Wankla ?e nisem imel.
Tale ?rna Mazda 6 2.3 GT rabi samo druge feltne.
se strinjam res so grde...
nevem zakaj rx8 ne pride serijsko z brembo kompletom (proti doplacilo vsaj)
kako je pa pri original avtih to namontirano, verjetno ne z distancnikom?
kak drawback ce mas distancnik al ne?
ma kurc pijejo, das si plin nardit pa je
je ugodna ja, malo KM ma, nov motor (s se manj KM!), lepo notranjost in lepo zunanjost. dobre bremze ( malo mi je BV da so serijsko na tem avtu 1batne celjusti jebo jih...
hjao ce bi mel kje staknit kes ne bi 2x pomislil bi letel po njo...
2.0 GTA ma ene par foruma?ev pa so kar zadovoljni ?e se ne motim (Grega_ in klopko) 3MPS pa ?e ni pod 10.000 he he.
6ki menda 2.3 motor kar prija, poznam nekoga ki jo ima in je blazno zadovoljn, prav tako z LPG instalacijo.
mimogrede, ?e bi takrat ta bila na voljo ko sem jaz kupil tole mojo koreto (sem mel priliko si sposodit neki dnarja) bi verjetno to GTAjko vzel... ker ta Fka je kakorkoli obrnes stara kanta
Kako je nasplo?no z temi motorji in mazdami 6? ?e ve kdo za kak?no drugo varijanto, lahko priporo?i, v po?tev pride tudi mazda 3, vendar ne najdem nobene z kakim pametnim motorjem. I??em bencinarja, kateri ni preve? podhranjen. Dizla ne maram, prav tako ne maram karavana
ravno zamudil eno 6MPS in eno 3MPS (271hp obe, 6mps 4WD. )
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
lepo bi blo menjalnik od x9 imet v tem avtoncku.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani