Ej...Alex jaz bi ?e malo po?akal pregledal ostale Mazdurine..ta ima precej km...res delani servisi ..samo.??? Materjali so ?e rahlo utrujeni. lahko bo glih tebi kaj crknilo...verjetno bo? najdu kaj bolj?ega. ..lp
Ej....stari pol pa pojdi z zapisnikom od zavar.TRIGLAV na mazda servis Avto plus do g.Damjana naro?i navo ?ipio ?e si tam pred 11 uro naro?ijo in drugi dan je na servisu...javi kaj...lp
Ej...Alex blo mi je v zadovolsvo da sva testirala mojo benz.mazdurino in tvojo m6 dizel..zdaj si se prepri?al osebno z vo?njo kak?na je razlika..dobro si opisal dana?nji test.verjetno tebi bolj ustreza Mazda 6 skayactive dizel 175.k.verjetni bo treba po?akat na nov motor skayactive x.2.0 benz.16:1komores.razm.visok Navor.bo zanimivo...lp
Glej poraba se zmajn?a po 20.000 km.saj tako je blo pri moji CX5.Benz.2.0.165.k.probaj ?e benzinarko 2.0.je res poraba malo vi?ja pa Navor...samo so pa truge prednosti...med drugim ni?je vzdr?evanje in itd...meni je zvok super....lp
Ej...tudi jaz dobil to obvestilo od MMS.meni so ?e to porihtali ba mazdinem servisu prej?ni teden ko so mo menjali nov usnjen volan in prestavno ro?ico..pohvala avto plus mazda servis kp..lp
Ej....lp imel sem prej mazdo5 2.0 148k.predelano na LPG-avto plin .Avto lepo gre ,?e je vse pravilno in strokovno narejeno avto plin plus dodatno,mazanje,ventilov.obvezno.seveda je to dru?inski avto.normalna vo?nja.se pa strinjam da 1,8 motor plus avto plin je malce ?voh..saj tudi to gre..
To so moje izku?nje..druga?e je avto dober in super dru?inski avto...lp
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Alex..dobro poglej !!!! glede na situacijo in letnik mazdurine je cena lahko ni?ja ..ne cedit..he he
Povezava za deljenje
Deli na druge strani