Skoči na vsebino
Mazda 6 nakup
Napisano

Ej...Alex jaz bi ?e malo po?akal pregledal ostale Mazdurine..ta ima precej km...res delani servisi ..samo.??? Materjali so ?e rahlo utrujeni. lahko bo glih tebi kaj crknilo...verjetno bo? najdu kaj bolj?ega. ..lp

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nesre?a ne po?iva
Napisano

Ej....stari pol pa pojdi z zapisnikom od zavar.TRIGLAV na mazda servis Avto plus do g.Damjana naro?i navo ?ipio ?e si tam pred 11 uro naro?ijo in drugi dan je na servisu...javi kaj...lp

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ej...Alex blo mi je v zadovolsvo da sva testirala mojo benz.mazdurino in tvojo m6 dizel..zdaj si se prepri?al osebno z vo?njo kak?na je razlika..dobro si opisal dana?nji test.verjetno tebi bolj ustreza Mazda 6 skayactive dizel 175.k.verjetni bo treba po?akat na nov motor skayactive x.2.0 benz.16:1komores.razm.visok Navor.bo zanimivo...lp

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 3 (2014)
Napisano

Je normalno ja, zato ker mora biti izpolnjenih nekaj pogojev da istop dela.

Res jeeee,,,,motor segret,na delovno temperaturo,privezan z varnostnim pasom,lu?i na avtom.itd...lp

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume
Napisano

Pa proizvodnja je menda v Rusiji, ?e se ne motim od tega Nordmana.

Ej,,,,res je imel take zimske,,,prvo leto ok,,,pol pa trde,,drsi po mokrem,,sneg,,cela jeba,,

Nezadovoljen ,,,raj?i druge gume ,,ve? denarja,ne aparat,moje mnenje..lp

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume
Napisano

Lp...danes dobil nove zimske gume.continental naro?ene pri

Gumax..ugudno dobra cena.

Labi..res hvala za pomo?.te gume sem res dobil dobro .let maj 2017.

post-7434-0-36987900-1506442617_thumb.jpg

post-7434-0-16124700-1506442660_thumb.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume
Napisano

Ej...po dolgem premi?ljevanju bom tudi jaz naro?l zimske gume

Dunlop wintersport 5 .pri gumax.

Naj pohvalim na?ega Labija za strokovno pomo? in inf.nasveti za gume..hvala.in hvala tudi Robertos664 za inf in pomo?.

Je pa res da vsak vulkanizer in prodajalec gum hvali svoje gume

Pol je pa cela JEBA..ne ve? kaj kupit...he he zato rabimo take mojstre na forumu..da ti pravilno svetuje...lp

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Ej....lp imel sem prej mazdo5 2.0 148k.predelano na LPG-avto plin .Avto lepo gre ,?e je vse pravilno in strokovno narejeno avto plin plus dodatno,mazanje,ventilov.obvezno.seveda je to dru?inski avto.normalna vo?nja.se pa strinjam da 1,8 motor plus avto plin je malce ?voh..saj tudi to gre..

To so moje izku?nje..druga?e je avto dober in super dru?inski avto...lp

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.