Skoči na vsebino
anti radar
Napisano

Uf,to je ?e stara fotka. Le zakaj bi stal v koloni ?e pa je dovolj prostora,da gre? po sredini mimo;seveda je to te?ko v Sloveniji,kjer ti vsak drugi bumbar ?e malce bolj ven zapelje,da ne bi ?el mimo. Tak?nih te?av recimo v Avstriji, Italiji...nimam. O?itno je prometna kulura tam an vi?jem nivoju.

Na sre?o moj motor ne gre 250...gre pa po pape?evi 190...Itak pa je tak?na hitros brezveze;je bolj zanimivo peljat kak?ne ovinke kjer je recimo 70/80 km/h, max. speed. ?e lep?e pa je na sirkali??u,kjer ne rabi? pazit peska na cesti,olja ali pa kak?nega avto ali motobumbraja,ki se pripelje po tvojem pasu.

se ?isto strinjam :bravo:

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

anti radar
Napisano

:( na ?alost z mojim prijateljem vred ki ni po?el ni? takega sam v ovinku ga je po tleh vrgl z motorja pa v pregrado v obcestni jarek :(:( ovinka ni mogel zvoziti pa preve? je pomoje ?el na bremzo :( ovinek v levo pa ?e hrib?ek rahel tako da se mi zdi da je gumo dvignal pa ni mogel motorja obvaldat :( ?koda ga je blo res, pol sem pa pozimi dobil od njegove punce njegov bord in pancerje za spomin.

vozil je pa yamaho yzf r6 2006

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

anti radar
Napisano

od kdaj pa motoristi sploh rabte to... a ni pr vas sam gasa pa zuuummm mimo :ne vem:

Ker kakor vem policaj vas ne sme na silo ustavljat, ne lovit in tud tablic ni spredaj, da bi bili kje poslikani.

noge ?ez zadno tablo pa zoom zoom :hohoho: si pa prehiter z motorjom za njihove astre, celo mondeota :D

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

nakup m6
Napisano

EJ NISEM TAKO NEZADOVOLJEN SEM PA REALIST, SEM SAMO POVEDAL, DA BO ?LOVEK VEDEL, DA NI VSE TAKO RO?NATO KOT HO?TE NEKATERI PRIKAZAT.

A SI PREDSTAVLJA?, DA VSTANE? 6.15 SE HITRO UREDI? SE VSEDE? V AVTO PA NI? OD NJEGA. ZUNAJ 7 STOPIN IN KAJ TI PREOSTANE NAZAJ V HI?O OBLE?T KOMBINEZON IN SE VSEST NA MOTOR TER ODPELJAT NA ?IHT, DA TE CELA VAS GLEDA ALI SE TI JE ZME?AL DA SE ZJUTRAJ Z MOTORJEM VOZI?. NI PRAV FLETNO MAZDA PA STOJI DOMA, KO TI ZMRZUJE? NA MOTORJU.

kaj pa mazdina asistenca :ne vem: :D ((?e ti zmanka bencina nekje sred logarske ko ni nikjer pumpe al pa nekje na jugu italije ti ga zastonj prpelejo ti pa sam benz pla?a?)) --> ni isto za okvaro :ne vem:

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazdino dirkali??e
Napisano

a mate kaj fajnih dirka?kih iger :hohoho: jz mam sam 3d driving school, midtown madness, toca2, big scale racing, vice city, san andreas, underground, underground 2, most wanted, carbon,... <_< Rabi kdo kaj strelskih :P call of duty 2, silent hunter 3,... kar ?eli? to dobi? :bravo: (sam ne dobesedno) :P

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

?tevilo vozil MAZDA na slovenskih cestah
Napisano

Tukaj lahko napi?ete :danzoman: koliko vozil znamke MAZDA sre?ate na va?i poti v slu?bo, ?olo,... itd. Enkrat si vzamite ?as in jih pre?tejte in povejte pa zraven ?e na koliko km. je bilo to ?tevilo. :bravo: Jaz jih na ca. 3km glavne ceste v Celju na?tejem okoli 5 vsak dan :whatever: Za foro sem ?tel ?e vozila:

MAZDA: 4

Audi: 16

BMW: 9

Mercedes: 11

Renault: 27

To je bilo 8.12.2006.

Kaj ?e? MAZDA unikat avto :vino::pepsi: :mi pijemoo: MAZDA bo moj prvi avto, definitivno :ljubezen:

Sedaj ste pa ?e vi na vrsti za ?tevilke :ouje: sam svoj avto ne vela zram ?tet :D

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.