Skoči na vsebino
goljufija?
Napisano

Sam imam s trgovino FERMI - Radomlje odli?ne izku?nje, ponavadi pri njih kupujem (ugodne cene, strokoven odnos, hitra dobava)! :rispekt::danzoman:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

goljufija?
Napisano

Oseba s tem imenom mi je znana v povezavi z mojim delom (izvr?ba), kjer ga pogosto obravnavam, tako da je morda z guljenjem tebe nameraval pokriti kak?en dolg! :angry2:<_<

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda3 GTA - predelana na plin
Napisano

Na na?i dru?inski mazdi pa nekaj ne ?tima pri polnjenju rezervoarja, ker potem spodaj nekje mimo te?e in mi je majstr obljubu, da bo zamenju v prihodnjih dneh! Vseeno ob?utek pa ni ravno najbolj?i, garancija gor al dol! :blush:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Petrol Ultimax
Napisano

Boss, na tisti Agip v BTCju velja ?e pripomnit, da delata (vsaj sta pred par mesci) delali 2 zelo ignorantski in antipati?ni mladenki! :wacko::rolleyes:

Skratka o?itno sami minusi za tisto bencinsko! :harhar:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda znak
Napisano

Ti kar isti znak gor napopaj, pa bo, se pravi magari od kake druge izvedbe mazde podobnega letnika!

P.S. - HR?kom pa gre zgleda res slabo, ?e kradejo ?e znake z ne-premijskih znamk! :harhar::P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

No kar se stajlinga ti?e, men so na omenjenem BMWju zadnje lu?i noro v?e?, medtem ko odbija? pa jasno pa?e na kak?en manj zajeten avtomobil! :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.