Na razli?nih benzah ko tankamo LPG, pa to se tako razli?ne koli?ine notr tanka, da kar ni res. Npr. ko je tank ?ist prazen (zapiska ob izpraznjenju), pa gre lahko noter preko 43 (najve? 43,49L), medtem ko drugi? pa nabijemo noter zgolj 35L. V ?em je zdej trik?
Sem pa enkrat pri dobrih 43L raj?i kar ustavil, ker bi verjetno ?e ?lo, ampak mi nikakor ni bilo jasno, kam ga naj ?e fila, ?e je 100% kapacitete tega kestla natanko 44L, torej ve? kot tolko ne vem kaj naj bi ?lo!
Mah Simon, sej pozna? zgodbo, da so ga v osnovni ?oli vsi mikastli, pol pa je kupu Hondo al pa Bend?olo, pa je zdej "prvi" na vasi (beri glavni seljak)
@Alex - nisem zihr da ?e ima? dovolj velko razdaljo (na ravni cesti, brez hrib?kov) vidi? preko sprednjih vozil. Govorim npr. na prakti?nem primeru moje nekdane MX5, iz katere po nobeni teoriji ne vidi? ?ez prav nikogar, ni ?ans!
Hm tudi to sta si nekako precej razli?ni vozili! Predlagam testno vo?njo (vaju obeh v avtu in za volanom) omenjenih 5ke in 6ke, potem pa se bosta hitro odlo?ila kaj bi bilo bolje!
Hja, vinjeto se da tut dol potegnt, kokr je kolega Peri?nik nekomu ponudu, ko mu je ful ceno zbiju, pa sta si bla hitro v laseh!
Kar se pa menjave ti?e, pa da ho?e ve? za avto pa zastopim v smislu, da ?e dobi npr. Puntota, se mora potem spet nekako tega Puntota odkri?at, kar pomen da ga da za male pare in takoj pri transakciji spet neki pu?ne!
@Kalman, kako da avto nima ve? klime, je bil kej udarjem v zadnjem ?asu al kaj?
Lahko ti povem iz prve roke (pa ?e kdo bo na forumu to potrdil), da vsekakor je zelo neugodna ZM, medtem ko ostale AS, Triglav, kak?na Tilia in morda tudi Generali so pa okej!
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Pazte to, u?eri sm nafilu plina 44,04L, medtem ko kestl je 44L!

Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Povezava za deljenje
Deli na druge strani