Skoči na vsebino
Vzdr?evanje vozila pozimi
Napisano

ta je res huda-karton ampak jbg ?e se pa dobro obnese :P

Mam pa ?e sam eno pitanje. Kot veste pozimi primrzne tudi guma(tesnilo) na vratih in se v?asih fino zalepi tako da te kar malo zaboli ko potegne? oz.odpre? vrata. S ?im bi namazal gumo da prepre?i? to zalimanje in mo?nost da pretrga? gumo!(sam sem premazal 1x z glicerinom pa ni bilo kaj prida bolje.

na pumpah prodajajo gumiflege - jelenova mast - ampak ne kupit sprej, kupi labelo varianta pa na toplem je treba namazat, da se stopi gor

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

sej ta se ze kr nekej casa prodala,prvo jo je prodajal lastnik oz. uporabnik avto,ker je hotu nekej dnarja pa prevzem lizinga,zdej pa jo prodaja ambroz..sam feltne pa ma res hude..

in ker ni dubu nekaj denarja so mu ga vzeli!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Vzdr?evanje vozila pozimi
Napisano

Ja ?im manj ?pricanja po ?ipah ker to vse ostane na ?ipi in dobi? kontra efekt, vsekakor pa na?pricaj klju?avnice, tud ?e ima? centralno, nikoli ne ve?, va?na je tudi ro?na, pozimi bo prej popustila ?e je kaka mlahava - najla?ji recept je da se jo uporablja al pa mal med vo?njo 'spuca' ?ez no? pa ?e se le da ne do konca zategnt (a ?e vedno bolje na ro?ni avto dr?at kot v prestavi - jermenu)

tudi redne teko?ine kot so DOT za bremze in ATF za servo (nekateri imajo pa samo dOT) sta pomembne, danes je naprimer na? punto grande imel rde?o lu?ko - volan?ek v armaturi, mat je motala volan kolesa pa nikamor, jaz to ?e nisem videl....bolj si motal avto bolj naravnost ?el.

Pogledam v knjigico - to ni ni? narobe, ?e se zgodi ugasnite in zopet pri?gite avto :huh:

PA seveda Brisalci!!!! dvigniti ?ez no? in boh ne daj po ledu drgnt.

Pa prosim, da ne vidim koga s kartonom na hladilniku :vskalo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

bela ma pa sploh hude feltne sem kaj ko stane ena 219 e..ce bi bil za zamenjavo tako grem k njemu..

Ta bela je iz hypo leasinga - vse kar ima ambroz je zaplenjeno od hypo leasinga, SLO in ITA

Sva mela debato ko sem sel po MX-5 - pa ne narobe razumet po?teno pove iz kje so avti in ker so zaplenjeni (niso pla?evali) je z njimi vse ok

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Terenec
Napisano

Bi rekel, da ne, ker mi obe sprednji pnevmatiki pobira po obeh robovih. ?e bi bila optika, bi obe pnevmatiki pobiralo samo po zunanjih ali pa samo po notranjih robovih. Tako mi pa obe sprednji pnevmatiki pobira po obeh robovih - ?e najbolj podobno premalo napolnjeni pnevmatiki. ?eprav je pol bara ve?, kot je predpisano.

aaa jaz sem razbral obe po obeh zunanjih..............

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

RTV
Napisano

ni? na levi, ni? na desni....trener mi rabimo krila............. :harhar:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Terenec
Napisano

Mi zna kdo razlo?iti, zakaj mi sprednje pnevmatike na BTju po obeh robovih pobira bolj kot po sredini pnevmatike. Ko sem to opazil prvi?, sem mislil, da imam pnevmatike premalo napolnjene. Pa sem dvignil tlak v pnevmatiki za 0,5 bara. Pa ne pomaga, robovi se ?e vedno hitreje obrabljajo kot pa sredina pnevmatike. Zakaj?

Zadnje pnevmatike pa so napolnjene po navodilih in jih pobira lepo enakomerno po celi ?irini.

Optika na V (navznoter)?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sprememba cene goriv
Napisano

Ja halo....nafta pride k nam po cesti, in ?e se podra?ijo cestne storitve + rabimo nafto da se nafta dostavi se mora tudi nafta a ne :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

RTV
Napisano

Ma ja ampak ga mora? obvezno pla?vat a gleda? pa poslu?a? ga pa ne - to je problem. ?e se RTV-ja ne bi pla?evalo bi bila udele?ba na referendumu tam nekje okrog 0,5% :hudicek::hudicek:

popravek ne bi bilo referenduma, ker ne bi bilo RTV

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

hahahahaha.....kater nateg, ?e pa kdo to kupi je bolan. Raje bi se zmenil da se popla?a ta leasing 6000 eur (in ne da se da denar prodajalcu) tako da mu ne bo treba ni? ve? ne bo potrebno pla?evati, pa je lepo avto tvoj on pa lepo vzame kredo pa odpre trgovino. :) Mogo?e res dobro ho?e ampak ni za verjet nobenemu, lahko da mu zagusti in ne bo ve? pla?eval, kaj pa pol...ode avto in tvojih 6000 eur.

Pazi....

6.000? PLUS odpla?evanje 4 leta............torej je leasinga ?e za vsaj 15.000? KAO!!!!!!!!!!!!!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Motorno olje Motul
Napisano

Ja ma akcijo, samo ne za ta dpf kot sm vidu na netu.

Pokli?i imeli so vse, Ajvar je dubu C1 po 6? se mi zdi (I could be wrong)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Motorno olje Motul
Napisano

Saming v Medvodah ima zeloooo ugodno Motul

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=4327672&show=1

1. in 2. lastnik hkrati..

sicer 167k km ampak je pa nov motor not. 6000... ni slaba.

vozilo imam na NLB leasingu. vozilo je polovico ze placano. kupec dobi vozilo za 6000 eur in jaz placujem se 4 leta poloznice. to pomeni, da kupec nima vec nobenih stroskov razen zavarovanja vsako leto. po 4h letih se vozilo prepise na kupca, ki placa 6000 eur. kupcu uredim vso poptrebno dokumentacijo, da je uporabnik vozila in tudi pogodbo skleneva s kupcem, da mi je izrocil polog 6000 eur.

Ni taj+ko enostavno tole, DOKLER NI popla?an do konca je last leasinga, avto bo po pogodbi ?e vedno lahko servisiral, registriral le tisti ki dobi pooblastilo.

Das 6.000 on neha pla?evati ali mrkne tebi pa NLB vzame avto...thats it - v naslednjih 4letih ko on pla?uje ne more? avta zavarovat, ne more? avta dati v popravilo zavarovalnici, IN NE MORA? GA PRODAT!

Ne se hecat fantje s takimi sistemi, edini na?in je da se prevzame leasing, vendar to pomeni avto do konca odpla?at sam.

Danes je preve? teh 'ugodnih' nakupov

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda MPV
Napisano

Glede olja je tukaj dosti napisano glede podlo?k injektorjev, menjava le teh je mogo?e bila narejena ob popravilu turbine. Zato ?e enkrat dobro na servisu preveriti, druga?e je pa stro?ek zelo majhen...

MPV zagovarjam, ker so mi enoprostoci pri srcu, ne samo zarad familije, ?e bi nova alhambra bila na voljo pol leta prej bi jo zdele fural. Ima namre? drsna vrata kon?no, medtem ko je mazda 'opustila' pravi druzinski enoprostorec v eu... :angry:

To je v bistvu mini avtodom, ni da ni :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda MPV
Napisano

No ja, ravno v tem je stvar ... dva otroka in pes. Mazda 5 je premajhna. Kaj pa je z motorji? Se ne obnesejo? Prodajalec pravi, da sta bili menjani turbina in sklopka, oboje ?e pod garancijo. Kao serijska napaka. Na avto da 1 mesec garancije, ?e ne bom preve? siten z barantanjem pa dva. Avto mi je druga? kr v?e? ...

Ja CD136 je bilo veliko primerov s problemi s turbino - AMPAK da ti prodajalec to pove v naprej si ?tej kot PLUS! Miha666 ti lahko pove kontra zgodbo, ko je dobil 'nikoli po?kodovan avto' sedaj ga pa ?e 2 meseca sestavlja...

Jaz bi ti predlagal da da? par 10 evrov in zapeljeta na uradni servis na kontrolo - ter potrdi da je bil narejen veliki servis (Lahko da me kdo popravi ampak mislim da pri teh km ze mora biti opravljen)

Ceno se ?e malo probaj zmeniti ker je rahlo visoka za ta letnik.

Tu se je prodajala res lepa rde?a MPV z LPGjem za 5.500?!!! PA ni ?la kar nekaj ?asa

Za primerjavo:

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=4322389&show=1

Pri temu dobi? ?e KOVINSKO KLIMO :):):):):):):):)

starej?i a manj kilometrov - s pogajanjem 6.000?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

hahahahahaha

''zamenjani so vsi deli ki se spotoma izrabijo, sklopka, kabli, raz. kapa, ?ilenbloki, zavore nove

OKVAR NI - TO JE MAZDA''

Pri xedosu bi ?e zelo verjel v tole....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda MPV
Napisano

Pa ne da expertu oporeka?, te bo po riti. :hudicek:

z 2 otroci + pes lahko :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Motorno olje Motul
Napisano

Sm mislu da je Motul bolj specializiran za dvokolesne dirka?e! :blush::P

a oni imajo pa motorje na vodo?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda MPV
Napisano

pomoje je je bolj?a izbira tole?

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=4314618&show=1

Cenovno / letnik vsekakor a prostorno ni ?ans....(imel M5) MPV ima 7 pravih posameznih zicov + kufer, medtem ko mazda 5 ima 4 sede?e + 1 zasilnega zadaj, ko pa dvigne? 6 in 7 zic, nima? za mali ruzak placa

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

RTV
Napisano

Razumem, da volivci niso ?eleli odlo?ati o zakonu, ki je bil ?e povsod potrjen in sprejet, je pravi Majda ?irca

:ne vem: :ne vem:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

RTV
Napisano

Moj zadnji referendum je bil - plebiscit, in naslednji pa bi bil referendum O REFERENDUMSKEM ZAKONU!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

centralno zaklepanje
Napisano

Jaz sem za MX-5 dal 19? 2 daljinca 4 motorji s tem da sta voznikova z dodatno funkcijo za dvojno zaklepanje,

- utripanje zmigovcev

- moznost na hupo ali drug zvo?nik

- posebej rele za prtljaznik

mega mega zadovoljen, montiral sam

http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewIt...#ht_4420wt_1139

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.