Zanimam se za to zadevo in sicer 1.6 motor in imam nekaj vpra?anj:
1. So kak?ne serijske napake? Na kaj je konkretno treba pazit pei tem avtu? Je rja kaj problemati?na? Se pojavlja kaj lufta v kardanu?
2. Kdaj je velik servis? Pije motor kaj olja? Kak?na je kaj poraba?
3. Je streha kaj problemati?na? Koliko piha veter v notranjost. Se da dobit kak?en nachbau vetrolov, da se umiri pi? vetra?
Kak?ne so kaj realne prodajne cene? Namre? gledam ?e par mesecev in vedno ene in iste gor neprodane.
?e ima ?e kdo kak?en nasvet se priporo?am.
veliki servis 96.000
servisni interval je malo sme?en ker je 12.000 ali eno leto - tezko da naredis toliko v enem letu, tako da je najbolj?i odgovor 1x letno - olje pa je pomembno pri tej ma?ini
Lep pozdrav ima kir kaksno informacijo kaj je to za en diesel z oznako blue na ina tankstelah po hrvaski to sem zasledil na otoku rabu nasproti marine za smesnih 5,29kune! :ne vem:
Sam to ni kurilc ker je bil posebi kurilc je celo mal drazi!
RSR pravi da nimajo programa za to. Avtoelektronika je predraga. SkN ?e nisem vpra?al. Name tuning pa pravi k je Densova elektronika da morajo vse razkopati in skoraj cel dan rabijo za to(ali nekaj podobnega).lp.
pozabi na RSR za 250 dobi? box z nastavitvami, odstrani? za tehni?ni - servis v 1 min....zmaga
P.S. Chip tuning ti na servisu lahko povozijo z nadgradnjo pa ti gre 400? v smeti.
Live your dreams, don't dream your life!
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Lu?ka za DPF utripa, gorijo pa lu?ke za zdrs koles in lu?ka za napako na motorju! Avto pa zdej nima nobenih pospe?kov, obrati gredo do max 2500 rpm!
To je prvi? v dveh letih odkar imam avto. Je pa letnik 2006! Mel sem pa decembra servis, sem menjal olje pa vse kar sodi zraven, vendar ra?unalnika nisem resetiral, ker mi tut nobena lu?ka ni gorela!
Glede na to, da takle light show kot ga imam jaz ni nikjer tuki opisan predvidevam, da ni neki fulll narobe s filtrom. Vsi, ki poro?ate probleme z DPFjem se je pri?gala ali pa utripala samo DPF lu?ka.
lp, U
ja kakor ho?e?....?e bi samo gorela ne bi bilo panike, tako pa je lahko karkoli tudi okoli turbine
Katero olje si dal notri?
Pri tebi zna biti DPF senzor ali zabasan filter - ?e je gre avto v t.i. limp-home mode (safe mode)
Pa bodi vesel ?e je to.
Vseeno bi jaz preveril koliko olja ima? - olje samo naraste - preveri ?ibko ?e je med full in X in najbolj va?no katero olje si dal notri!
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Zdravo, danes sem imel med vo?njo pravi lihgt show. Pri?ge se mi lu?ka za zdrs koles (DSC), lu?ka za motor, DPF lu?ka pa utripa!
Avto nima nobene mo?i, in obrati gredo do max 2500 obratov!
Se komu kaj zdi kaj bi blo?
Hvala za pomo?,
lp Uro?
Ni drugega kot direkt na servis - ?e ima? dolgo pot do servisa in MES kar pokli?i vleko, upam da ni to ampak ?e se ti je zabasal DPF si v...........lahko pa da je samo v safe mode...
A ti ni prej ni? svetila lu?ka DPF? ?e sveti je lahko opozoilo za DPF in lahko sam ?e kaj naredi? ali sevisni interval za resetirat, ?e pa gori je pa ?e onkraj meje
Sej v bistvu je registracija zavarovanje vozila....kar pla?a? drugega je samo cestinka in tehni?ni. ?e bi v Italiji mora? imeti verjetno prebivali??e tam oz. dobi? tablice za tujce...samo je tudi tukaj verjetno kak?en pogoj...
Ni res za registracijo mora biti avto prej zavarovan
Po moje sedaj EU to mora omogo?ati, pokli?i kak register ?alter na tehni?nih in povpra?aj, je zanimivo.
Pri?akujem pa odgovor: Veste nimamo ?e tega dogovroa...etc etc
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
servisni interval je malo sme?en ker je 12.000 ali eno leto - tezko da naredis toliko v enem letu, tako da je najbolj?i odgovor 1x letno - olje pa je pomembno pri tej ma?ini
sicer ima? tukaj
http://www.mazda-si.net/index.php?s=&s...st&p=189813
moja je 2002 brez pikce rje, ne pije olja, pije pa benz 9-10
, ker je ?vohcan motor
Streha ?e je cela ni problemati?na, ve? je takih malih sitnic z gumicam ob oknih in oblog oken - majhni popoldanski popravki
evo kaj sem jaz do sedaj delal
http://www.mazda-si.net/index.php?s=&s...st&p=189961
tudi dodal sem vetrno za??ito, se pozna - sem imel originalno pa je bolj za mi?jega....
Druga?e pa ebay.de - ni da ni...ampak res...od nove, rabljene, obnovljene robe
Povezava za deljenje
Deli na druge strani