Ta motor je ?ist nov in prvi? predstavljen ravno v CX-5 tako, da ti ?al nih?e, vsaj na tem forumu, ne bo mogel povedati ni? bolj konkretnega. pa tud na tujih ne bo ve? sre?e saj ?e ni avtov z velik prevo?enimi, da bi se opazile napake.
Tista "italijanka" ima spet famoznih 80-85kkm ... mater k da bi se zmenili na kolk je treba prevrtavat kilometre.
Sicer pa stara zgodba: zunaj kupljeni avti morajo imeti precej kilometrov, da so poceni in se jih spla?a kupiti, "prevrtet" ?tevec in na osnovi tega zaslu?iti. Druge ra?unice pa? ni in v Slo je ta ?port skoraj napol legaln, ker razen osebne to?be se teh goljufij sploh ne sankcionira.
majo trditev, "izberi varno vo?njo in pla?aj manj", se pravi ?e se ti zdi da si varen voznik lahko v tem primeru pla?a? manj pri kasku. Glede prispevka se mi pa zdi, da ?e drug naredi ?kodo itak njegova zavarovalnica krije - a ni tko?
Ne bo ?ist dr?alo... z varnim voznikom to kej dosti nima veze, ?e te sploh ni zraven, ko se zgodi ?koda.
V zadnjih treh letih sem uveljavljal samo dodatni kasko in sicer:
- luknja v vratih - lete?a marela v nevihti
- rahlo pobunkana strehe - padel led s hi?e
- zvita prtlja?nik in uni?en zadnji brisalec - avtomatska pralnica (ok, so poravnali iz naslova zavarovanja bencinskega servisa)
- rahlo popraskan zadnji odbija? - mojstri na parkiri??u
- zvit zgornji lok nad vrati - poskus vloma neuspe?en
Vse to razen avtopralnice je poravnala zavarovalnica brez moje soudele?be. ?e bi tole dal rihtat preko teh bi moral pla?ati 1000-1500? soudele?be - pa ni? kriv za vse te ?kode.... hvala za ro?e, kr nej se rahlo jebejo s tako ponudbo.
Kadar grem jaz v Ljubljano se zmeraj napravim v kak?no adidas trenerko s ?rtam, na glavo ?ez ple?o obvezno, pa magari je no? al pa obla?no in pada de? zataknem ene fejst zatemnjene ?pegle na plac kupljene, pa v rozaste kroksice se obujem. Tako se zlijem z okolico in izgledam kot doma?in Ljubljane, da nisem preve? upadljiv.
Hja sej ni ?udn, da z lahkoto prepoznamo neljubljan?ane... le kdo hudi?a bi kot ma?kara sred belga dneva po mestu hodu :ne vem:
Lojz iz te moke ne bo ne kruha ne rogli?ka ne karkoli podobnega-ker jaz ?e dale? nisem iz LJ,ako da se zaradi mene po trpalncah me?e?.
Se moram pohvalit, da so moja vina letos na ocenjevanju dobila sama zlata in visoko zlata odli?ja.
Ja in kje potem vidi? problem, da bodo ta mestni imeli te?ave z ?elodci? ?e jim ga CocaCola ne pre?ge jim ga pa tud vrhunski cvi?ek ne :ne vem:
Al bi blo po tvoje dobr, da organiziramo na pikniku ?e prisotnost zdravni?ke slu?be - sploh, ?e bo kak?en po spiti pletenki ?e hotel pokazat kako bravuozno obvlada volan in bo?no drsenje v ovinek.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
huhu... a ve? kdaj bo ?ele to? al bo? dal otroke v rejo
Povezava za deljenje
Deli na druge strani