Boss, nekje sem pre?itu, da ?e ?enska v obdobju nose?nosti poslu?a "Balkanjado" ima potem otrok IQ na nivoju genija, zdej pa ne vem al to dr?i al ne?
P.S. - Vsak nej poslu?a kar ga je volja, dokler ne nabija svoje "Kamenodobne" muzike tko naglas da moti druge, katerim pa? ni do tovrstne "kvalitetne" glasbe!
Hja tut med nami (Janezi) se najde vse ?ivo, to sto posto. Vsak narod ma svoje prepotentne?e in kvazi pomembne?e!
@Carr kar pa se pretepa ti?e, pa niti slu?ajno ni izid dolo?en s kila?o in dimenzijami udele?ncev, dostikrat je ravno obratno, da kak?en mali in okreten, da pomete kak?nega fitneserja ko mladga ma?ka!
Tisti mali „Ćifur?ki“ s svojo Balkanjado bi si pa tudi zaslu?li eno zau?nico (da jih en iz?amara ko pi?ke), sploh Hrvatarjem gre verjetno srbjanska muzika po?teno na falus, glede na to da se to dogaja na njihovem ozemlju?!
Ve? kaj mora? pazit, da niso samo lu?ke ven pobrane za Airbage (se pravi teoreti?no ti misli?, da so erbegi notri, pri?timani za morebitno akcijo), mislim, da se ti mora "Airbag lu?ka" pri?gat takoj ko da? kontakt za v?ig avta, potem pa mora nehat goret v kratkem! ?e je kakorkoli druga?e, pomen da neki ne ?tima!
Izbire ma? ?e veliko, tko da samo delaj oglede dalje - kolega je 2 tedna nazaj dobil zelo lepo, za zelo pameten denar (2002 letnik za 6.300 ?), kar menim, da je dobr biznis!
Simon, spomnem se, da tastar Passat (cca. 90 letnik), ki je imel spredi podalja?n odbija? in narejen en mali spojler?ek spodaj, ki mu je usmerju zrak direkt v hladilnik. No kolegu je avto super laufal, potem pa je nekam nasedel (odlomil zgolj ta spojler?ek) in se mu je na avtocestah za?el pregrevat. Zadeva se mi je zdela ful neverjetna in sem okol tega pra?u tut enga majstra ki je delu pri VW Debevc servisu, pa mi je to potrdil, torej iz tega lahko sklepam da vsaka melenkost ?teje, pa bol? da gre malenkost v plus kot pa minus!
Labi, ampak ti povem, da je neki na tem, npr. s kolegom sva primerjala, isto relacijo sva peljala (on original dimenzija gum, jaz pa neke predimenzionirane ) no in pri pri dobrih 3 km prevo?enih sem imel jaz 100m manj kakor pa on. Potem pa ko sem dal original dimenzijo gor, sem tudi sam dobil njegovo cifro! To je ?e cca. 3 % odstopanje pri meritvah, kar pa ni tko zanemarljivo!
Biba, dobijo se razni aditivi, ki se dodajo olju, pa se potem zadevo relativno izbolj?a ali odpravi (v tem kontekstu je tudi Sirius rekel, da ima blokado, ker sam tr?i enega teh proizvajalcev)!
Mislim, da ti to niti naj ne igra posebne vloge, vedet mora?, da se je to v glavnem vozilo kot 2. ali pa celo 3. avto pri dru?inah, tako da kilometrov nimajo veliko, pa tudi soli marsikateri ni nikoli videl!
Hm, od obstoje?ih serijo samo tretje (zadnje, imenovane NC) ?e nisem vozil!
Lahko re?em, da se v prvi (NA) ob?utno ni?je sedi kot v drugi (NB), posledi?no je tudi vetra v laseh manj, tako da sploh ni mote?e, no pa tudi v NB sem se povsem solidno vozil, razen kdo ko se usede kot na ?tor (se prav se dr?i totalno pokonci) zna met kak?en las ven, sam to si je ?e sam kriv!
Je pa dejstvo da za dvometra?e pa tak?en avto NI!
Specifi?ne zadeve na katere bi rabu pazit, hj, kaj pa vem, recimo da mal porajti da niso koloteki (zadaj) kej zarjaveti, no ?eprav to bi ti pa tako ali tako pod garancijo vzeli!
Je pa kar obilo izbire zdele na netu, za nabavo, tko da kar mal testne vo?nje, da vidi? kako ti ustreza, pa obvezno v lepem vremenu, da ob?uti? "zoom - zoom" filing!
Tkole je, sam imam 188cm in cca. 105kg, pa se lahko vozim z njo, brez da bi mi glava kamorkoli ?trlela, skratka sem znotraj avtomobila, pri zaprti strehi, odprti strehi, kakorkoli!
Ja pol pa bomo res v kak?en Bauhaus uleteli poiskat robo!
Simon, kaj pa misli? kok bo v resnic pomagala tak?na plastika (pa v kolotekih mi tut na eni strani manka, tko da se od prednga desnga kolesa vid direkt meglenko v odbija?u), pri hlajenju sistema oz. ne-pregrevanju ma?ince.
Ker v nasprotnem primeru rade volje kupm nov hladilnik, sam ?e ni potrebno, ga pa jasno ne bom!
Mehanik v vasi mi je reku, da je tole zelo pomembna zadeva, kar mu tista plastika od spodaj direktno usmerja zrak v hladilnik, ter da bi to moralo potem ?timat (naj povem, da ?e mi laufa na mestu magari eno urco, se ni? ne pregreva), torej nastaja neka te?ava med vo?njo in je mo?no da bi se s tem dotok dodatnega zraka saniralo te?avo, al se motim?
Spra?ujem za to plastiko, ?e ima kdo kak?en kos malo tr?e plastike, katera bi se uporabila na podvozju MX5, da bi usmerjala zrak direkt v hladilnik (iz re? odbija?a naprej). Sedaj manjka en tak?en kos in se avto (morda) tudi zaradi tega precej bolj greje kot bi se sicer moral!
Hvala za sodelovanje eventuelne pozitivne informacije, pa lep ve?er ?e nprej!
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Potem domnevam da vam tut tale ni lih privla?en?!
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=2987507&show=1
ampak glede na to da ni vzhodnja?kega izvora, torej ni ri?ote je potem kaj? nem?ka klobasa?
Brez zamere, sam "ri?ota" je prov neposre?en - glup izraz!
Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Povezava za deljenje
Deli na druge strani