Skoči na vsebino
Me?anje razli?nih (barv) Antifrizov
Napisano

Letos mora? vzet roza antifriz, da je v skladu z vinjeto :rolleyes:

v bistvu je bolj roza kot rdec....

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

RTV
Napisano

No no, teletekst je kar uporaben :P

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Terenec
Napisano

Ampak ste pa heroji, da greste tkole vla?t avte iz snega namest, da bi ga mal odkidal.

O?itno nisi videl tega videa

Aja, pa zakaj, mora biti avto ?e v prestavi, k ga vle?ete ven? A zato, da ni preve? lahko? :ne vem:

1. Ta kreten je vlekel na polno

2. imeli so pri?gano ma?ino z automatskim menjalnikom v rikvercu - s pogonom spredaj (se vidi)

3. budala je sedel notri, da je cez previs bilo ?e ve? te?e spredaj.....

Ameri?ani pa?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Pokli? ga pa vpra?, ?e zamenja z njegovim dopla?ilom razlike :hudicek:

a da mam za registracijo in mogo?e ?e benz?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Terenec
Napisano

Kako pri terencu PRAVILNO izra?unam porabo?

Dolo?eno razdaljo sem poleti meril z razli?nimi vozili in vedno je bil rezultat okoli 12,5 km. Ker me je zanimalo, kolik?na je poraba v res te?kih pogojih, sem se odlo?il za meritev. V tem snegu pa mi BT kljub verigam na vseh ?tirih kolesih "koplje" in je nameril okoli 37 km. Doma pa sem z merilno posodo doto?il okoli 6,8 litra nafte. Torej sem jo toliko porabil.

Kako zdaj pravilno izra?unam porabo? Uporabim v ra?unu "prevo?ene" kilometre, ?eprav so se kolesa vrtela "v prazno", torej 6,8 litra deljeno 37 kilometrov krat 100 in dobim porabo okoli 18,4 litra na 100 km ali uporabim dejanske kilometre torej 6,8 litra deljeno 12,5 kilometrov krat 100 in dobim porabo okoli 54,4 litra na 100 km? Kateri ra?un je pravi?

Jaz bi rekel dejanski km....ker na tej poti si pa? toliko porabil, me glede na dodatne faktorje.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

DPF filter
Napisano

Najbolj simpl, si na benzu in ni jebe ne z DPF in ne z FAP filtrom, nobenih dodatkov, samo tanka? in servis.

Ti pa nehaj na isto minuto popat poste kot jaz :huh:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

DPF filter
Napisano

Nisem ?isto prepri?an da je to samo za francoze,

na njihovui spletni strani govorijo o dveh variantah.

Druga je res samo za froncoze, ford, fiat etc.

pri prvi pa pravijo da je to dodatek za gorivo ki ?isri PDF filtre ??

Se nagibam k poizvedovanju direkto pri njih.

TDCI = HDI in tako naprej......HDI ni samo v francozih

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

sicer ne boste nc razumel ampak prodaja dve xedoski v6 za 2250 eur ali pa menja s traktorjem

ma se en dizel comprex, ki gre tud zraven :)

http://merrjep.com/ViewItem.aspx?itemId=360643

ha ha nalepka pa se doj?land, se spomnim pri?tine leta 99-2001, vse brez registracij, a vsi avti z nalepkami SLO, D, I, A....(vse 'uvo?eno') :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zimske gume 2011
Napisano

V?eraj zelo zanimiva situacija jaz na levem pasu mimo Audi A4 zadnji model (torej zelo primerljiv avto :) ), pred njim kamion, zato sta vozila okoli 100 jaz okoli 120-130.

Dez, 2C v zraku,

V trenutku ko sem bil med njima na levem pasu je na desnem tovornjaku razneslo (olupilo) prvo levo gumo in oba sva naenkrat na polno zabremzala, rezultat:

Jaz sem se ustavil tako da sem videl kako se audi ni mogel ustaviti do kamiona, ga pa je resil abs - bil je toliko pri sebi da je opazil da bo pred mano na levem pasu lahko u?el trku in je zaplesal z ritjo tik pred mano

Gume so res dobre za te ne- zimske razmere, kot da bi bila suha cesta. ABS pa se je vklopil ?ele proti ?istem koncu :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Veriga v motorjih Mazde 3
Napisano

sploh nvem zakaj tolk jamrate za z italije pripeljanimi avti? :ne vem:

hja pojdi na avtocesto Trst-Ljubljana in poglej kaj vozijo romuni zadaj.........

2. Glede okvar

Mazda 5 dizl:

- DPF itak

- vpoklic vijak nosilca motorja

- cviljenje gumic v amortizerjih pozimi

CX-7 benz

- zviti diski

- zadnji levi lezaj

Oboje mislm da je bolj posledica novodobja in ekonomi?nosti pri Mazdi, razen seveda DPF.....ki so ga men v Puli do konca potem popravili, ?e danes ne vem to?no kaj so naredili, samo pred tem sem imel sivo moder dim iz auspuha pa tudi avtocesta ni pomagala (navsezadnje se je prizgalo na poti LJ- Rovinj)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Veriga v motorjih Mazde 3
Napisano

Ko gledam tele nove bencinarje (1.2 TSI) se spra?ujem ?emu se sploh spla?a imeti dizla.... Sam motor je zasnovan enostavno (SOHC 8V) oziroma ima staro in preverjeno osnovo, poraba je ista kot pri dizlih s to razliko, da ni nobenega sranja z DPF filtri, cenej?e gorivo, cenej?i servisi... Upam, da bo ?im ve? tak?nih bencinarjev (v mislih imam avte japonskega izvora, ki ?e malo zaostajajo na tem podro?ju) po mo?nosti s ketno potem pa samo vozi? pa tiste enkrat na mesec natanka? bencin in gasa. :bravo:

?Pe formula 1 gre v to smer.....1.6 4V....bi turbo sevede :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zimske gume 2011
Napisano

Hej kako se ti obna?ajo na snegu?

Odli?no, skratka nimam problemov pa ?e bo? imel priliko videti kje ?ivim mi bo? verjel (tudi speljevanje zjutraj na kvazi splu?enem klancu brez lu?ke)

Seveda z ob?utkom, moram ?e enkrat re?t da sem zelo zadovoljen, ?e posebej ker opazim uporabnost v vseh razmerah

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

kje bi se dalo dobit?
Napisano

Kdo ve kje bi se dalo dobit kaj takega?

Objavljena slika

Men se zdi noro dobr in bi mel na avtu takoj :D

Tkole je pa pol na avtu z zadnim pogonom ?e jih kuri? :D

Ri?.....za na serijski avto

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Zanimivo pod " Ostali podatki o ponudbi" :D

http://www.avto.net/_OPREMA/ad.asp?ID=4297201

Kok ?ele pri?para? potem, ?e jih ugasne?..... :hudicek:

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=4285971&show=1

elektri?ni pomik platnene strehe? a to je blo???

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zimske gume 2011
Napisano

http://www.motorevija.si/datoteke/tabela%20225%2010%201.gif

V Bistvu ugotavljam enako kot na testu s tem da me tud drzijo na mokrem, z gumami sem zelo zadovoljen.

(ne bom pisal da so oh in sploh,. ker se mi zdi da so vsakomu njegove gume najbolj?e) :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Spet poostritev zakona CPP
Napisano

Danes spet - sigurno namerno

POZOR! Na dolenjski avtocesti voznik vozi v napa?no smer!Promet.si: Na dolenjski avtocesti med Ivan?no Gorico in Vi?njo Goro v smeri Ljubljane je oviran promet zaradi voznika, ki vozi v nasprotni smeri.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

lol

ma napisano

A4M AVTO DETUNING D.O.O.

Tel.: 05 / 987 - 65 43

Mob.: 071 / 876 - 543

telefonske so hude :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.