se pravi da ?e jo bom pridno servisiral in lepo vozil bo ma?ina zdr?ala 500 000tkm?
ker avto sem ?el pogledat in je motor popolnoma suh (ni bil pran) tudi na podvozju menjalik spodni del motorja ni imel sledu olja,...
se pravi da ?e bo prava cena ne bom ni? zaj**** z nakupom?
lp
To se pa mora? sam odlo?it. Da pozneje komu ne o?ita?. V Italiji je en ?lan na njihovem Mazda forumu, ki ima 6.-ko prve generacije z ?e 340000 km in avto kar gre in gre.
mah kak?na sklepanja... pelji avto na temeljiti pregled k mehaniku, ki mu zaupa? in ?e ne najde ni? si na?el dober avto za dobro ceno...
Druga stvar pa je... zakaj prodajalca ne nagovori? na to temo? ?e nima kaj skrivat in je po?ten, ti bo itak objasnil... morda je razlog za vse skup ?ist nek banalen... kako dolgo je lastnik pa itak lahko pogleda? v prometni al ne?
Se strinjam. Verjetno niso vsi sleparji in ga kar vpra?aj , kaj je bilo to?no z avtom.
Jaz recimo sem kupil tudi mojo M6, ki je bila uvo?ena iz italije. Sem na?el na sre?o noter v predalu, kdo jo je vozil v it. in sem ga kar poklical.Tako sem ugotovil, da je z avtom vse v redu pa tudi kilometri so bili realni.
hmmm, a tud pol centa na liter vlada po ogromnih podra?itvah v zadnjem ?asu ne bi privo??ila ljudem? Ne raje so ?e tako visoke tro?arine ?e malo povi?ali, da ja ne bi pol evra na tank ljudem slu?ajno ostalo. Bi ga lahko za pol litra piva zapravili ali pa za 3-4 ta pocen ?ike - to pa je ?kodljivo za zdravje.
Ko bo naslednji skok cen jih ziher ne bojo bla?ili z uravnavanjem tro?arin - folk je pa? treba spravt na kolena, ker o?itno ?e ni na kolenih.
Odkar sem bil v soboto na kurir?kovi torbici v Kp in sem videl tisto lu?tno mladino in starino s titovkami in pionirskimi kapami ter rde?e- krake zvezde vsepovsod okoli mene in se mi je celo utrnila solzica ob poslu?anju "bossa" sem sklenil, da se "spreobrnem" in za?nem biti pravo-vernik. Ker tisti dan je bilo izre?eno ogromno besed o po?tenju, prijateljstvu, pomo?i drug drugemu in tolerantnosti do druga?e misle?ih.In ker imam vse te atribute tudi sam sem si dejal ni vrag, da me ne sprejmejo medse. Pa ?e voja?ko obleko z peterokrako zvezdo imam nekje na podsrtre?ju spravljeno in mi bo nemara pri?la ?e prav.
Res je Boss, to pa presega ?e vse meje z temi tro?arinami. Res je ?e ?as, da dajo malo kruha (in ?okolade) in iger tudi navadnim smrtnikom.
Saj zato bi pa rad zvedu kolk bo ko?tal ta avto, da vidm, ?e bo ?e kaj dnarja za nov klobuk ostalo. Neb rad, da bi se sosedje norca delal, ?e?, poglejte tega Lojza, za avto ma dnar, k ma?i je pa z raztrganim klobukom pr?u.
Mislim, da, ?e bo? imel ta avto, bo? lahko noter nag in brez klobuka...itak bodo vsi(vse) gledale njo.
V ?em je fora tega webasta? Avto imam prvo leto (rabljena 2004, dizel 2.0), in parkrat sem se orenk prestra?il ... svetel dim, en zvok, kot da bi avto zlo na glas dihal (hropel) ... scary :-)
To se ti pri?ge tam nekje pod 7°C.Takrat sli?i? kot en majhen reaktiv?ek nekje pod sprednjo havbo.
?e ugasne? avto hitro, se ti v?asih pokadi bel dim izpod avta, tako da ti bo v?asih kdo ?e hitel naproti z gasilnim aparatom.Se hecam.To je ?isto normalno in hvale vredno.
Pri nas ne.....ravno v?eraj sem vpra?al soseda, ki dela na vodovod Kranj....nobene panike, podtalnice kolikor ho?e?, rezervoarji polni. ?koda da se ne da to nekako do Primorske spelat....
Res, ja.Pri nas so nekateri avti ?e tako umazani (vklju?no z mojim) kot kje v kak?ni sahari.
Pono?i, okoli pol dveh, sem hotel zapreti okno na balkonu, ker je zapihalo in je loputalo.(kot v filmu).
In grem mimo TV-ja ... v temi in ... ta se sama pri?ge. WTF??? Gledam ,kaj se dogaja, nekaj ?asa sveti napis firme na TV-ju in se ugasne. Majkemi, da se ne la?em in nisem sanjal.
Zdej mi pa res ni ve? ni? jasno?!?
WTF
Pono?i, okoli pol dveh, sem hotel zapreti okno na balkonu, ker je zapihalo in je loputalo.(kot v filmu).
In grem mimo TV-ja ... v temi in ... ta se sama pri?ge. WTF??? Gledam ,kaj se dogaja, nekaj ?asa sveti napis firme na TV-ju in se ugasne. Majkemi, da se ne la?em in nisem sanjal.
Zdej mi pa res ni ve? ni? jasno?!?
A, sem na?el na internetu nekaj podobnega kot pri meni.Celo isti model TV-ja.
Sem se ?e ustra?il,da ni kaj v redu z mano.
Odg: Philips novi modeli?
« Odgovori #368 dne:: februar 15, 2010, 10:32:22 pm »
Sedaj pa ?e moja izku?nja z 37pfl8404 glede nenadzorovanega uga?anja pri?iganja.
Torej v?eraj se zbudim in mi muzika ?pila v dn. sobi, sem mislil, da je bolj?a polovica ?e vstala pa vidim, da ?e spi, no grem in TV je pri?gan se zamislim in se prepri?ujem, da sem jo zgleda pustil pri?gano Huh.
No popoldne spet dela in jo ugasnem ker nekam greva, po 5 min, ko si obuvam ?evlje se sama pri?ge gledam, ko tele, ?e je kaka revija na daljincih nikjer ni? vse clear, no ugasnem, a TV se po 10 sekundah sam nazaj pri?ge ugasnem ene 4 x ?e pa se vsaki? v 5 - 15 sec nazaj pri?ge, na koncu sem svojo bolj?o polovico pregledal da nima kje kakl rezervni daljinec a ni bilo ni?, no na koncu izklopim ?trom iz stene in jasno se ne pri?iga ve?.
Po 4 urah ko pridem nazaj vse dela, kot mora, tudi danes ne nagaja, tako, da ne vem ali je mogo?e, da se tako namagneti kaj da morda prihaja do interferenc ali kaj, bom poro?al ?e bo ?e kaj imam pa zadnji softvare ene 3 tedne star gor !
To pa SPLOH ni res. Tisto so neke interne fore, okvirna barva za register. ?e ne bi imela na? biv?i Kadett in Sunny isto barvo, pa ne bi dvakrat rekel, da ?e grem pogledati Clio tudi.
To?no.Meni tista v prometnem ni pomagala ni?, ker imajo li?arji ?isto druge oznake.
Na moji 6-ki zagotovo ni nikjer podatkov o barvi.Kot je ?e Jures dejal, pojdi lepo k kak?nemu dobremu pitorju in ti bo pogledal to?no barvo.Moj pitor je tudi imel za mojo barvo 5 odtenkov-z leti se namre? na soncu barva spremeni in potegne zdaj malo proti eni barvi drugi? spet proti drugi.Na pamet res ne bo? dobil enake barve.
?e,?e, da sta se ustavili.Ampak najbolj hecno je to, da sem doma izmeril baterijo, ki je bila v budilki in je v redu.
Tista v ro?ni uri pa itak, ker ura te?e normalno naprej.Sem pa na nekem ameri?kem forumu zasledil enako ?torijo in sicer so tam razlagali, da naj bi pri?lo do trenutnega elektri?nega udara (mogo?e strela kje blizu ali pa kot razlog tudi kak?en mo?en radioamaterski oddajnik, in ga je kdo prav takrat uklju?il).
V vsakem primeru je ?lo za za res enkratno slu?ajnost.
Sam sicer nisem vra?everen in ne verjamem v neka nadnaravna bitja in podobno.
No, ne znam si pa razlo?it, kar se nam je zgodilo letos na dopustu.Ko smo prispeli v apartma, smo drugi dan zjutraj opazili, da sta se dve uri ustavili to?no ob istem ?asu. Najprej smo mislili, da so otroci kaj ?arili po njih,
ampak res niso mogli, ker so ?e spali zjutraj.Zanimivo je, da so bile baterije v obeh zamenjane pred kratkim.
V eni uri smo zamenjali baterijo, drugo sem samo nastavil na pravo uro in ?e danes te?e to?no in normalno.
Ne vem, ali je to ?isti in neverjeten slu?aj ali pa je kak?en elektro?ok bil prisoten?
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
moj zadnji pa 7,8, kar je za moje pojme zelo v redu.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani