Skoči na vsebino
Mazda 6 nakup
Napisano

To je pa tolk te?ko povedat ima? pa vseeno pri njih la?jo mo?nost dogovora, ?e bi kaj ?lo narobe oziroma ti bodo hitreje uredili kot pri nekem preprodajalcu.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6 nakup
Napisano

?e mi najde? mazdo 3,6,5,7 in stara cca 3+ let in NI popolnoma ni? rjava ?astim :cheers:

Ah lej no... seveda bo? na?el kje na podvozju kako sled rje tako, da v vsakem primeru si zmagal. Ampak na vitalnih delih karoserije pa je verjetno kar nekaj sicer pa naj lastniki sami povejo.

Pri meni rje ni oziroma je ?e nisem na?el.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6 nakup
Napisano

Tale ni slovenskega izvora tako, da je treba bit kar pazljiv kolk km ima realno, ker spet je "sumljivih" mal ?ez 80kkm.

Hib zaenkrat pri svoji nisem imel pa sem ?e skoraj pri 110kkm, poraba bo nekje 6,5 razen, ?e ima? same relacije ali pa si na AC s hitrostjo tovornjakov, kjer lahko pri?akuje? tudi kak?en liter manj ali pa tud liter ve?, ?e je velik mestne vo?nje pa ?e rad ?e mal potera? po AC.

Motor je v redu, turbina tud imajo pa vse tele ?e premal km, da bi lahko sploh karkoli se pokazalo.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup MX-5 (NC)
Napisano

Verjetnoso ti hotel namignit da proda? 18 in gume ter kupi? npr 16 in gume in za razliko naredi? orng servis ala pa ?urko :aaaaa:

bingo :bravo: sem mislil, da sem bil dovolj jasen v prej?njem postu :blush:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup MX-5 (NC)
Napisano

?ist prevelike feltne - zgre?eno do konca, ker zgleda kot kak?na igra?a za otroke s tako velikimi kolesi.

Se pa da pomagat. prodat feltne in gume ter kupit manj?o dimenzijo.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

nakup Premacy
Napisano

Sicer si je nisem lastil, sem pa predkratkim jih kar nekaj pregledal, ker me je zanimala kot drugi avto. Sicer sem bil zadovoljen glede vo?nje vendar ?isto vsaka je imela rjast notranji del desnega prednjega koloteka, kjer je le?i??e amortizerja. Ne me vpra?at zakaj, sam ni zgledalo lepo, tako da sem se rahlo ohladil glede nakupa. :ne vem:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Kot suho zlato in to s 300.000km pri skoraj 15 letih starosti - eni so al nepopravljivi optimisti al pa prtegnjeni do daske :ne vem:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-5
Napisano

Bencinarja so kar skritizirali sploh avtomatika - diesel je bil pa povsod pohvaljen in je celo zmagal v primerjalnem testu Autobilda - in to celo pred VW Turanom (da se ni slu?ajno Nemcem zme?alo :unsure: ), iX35 in Kugo.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-5
Napisano

Meni pa kot "dajc" pri avtomobilih-zdi se mi.kot da se malo prismojeno re?i. :whatever:

tko mal "prizadeto" si verjetno mislil :blush: - sej verjetno bi se navadil oziroma bom videl, ?e mi bo tak fris v?e? pri novi ?estki... ?e mi ne bo pol ?estka ne bo naslednji avto :huh:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-5
Napisano

Mah men je pa prou ta spredna maska ful dobr narjena,zgleda ful tak agresiven k en aligator :)

men pa zgleda, k da neki manjka spredi oziroma je odpadlo :ne vem:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Group buy 2:
Napisano

Simon ne se nervirat ... ?e komu karkoli ni v?e? naj se ne prijavi na seznam in fertik deu.

Men se zdi ?ist po?teno in OK, ker se ti matra? z naro?anjem in ne jaz, ?e ti bo pa slu?ajno ?e kak?en euro ostal pa hvala bogu sej si neki energije pa ?asa vlo?u v to.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Vse lepo in prav sam, da zahteva? za skor 10 let star avto 2x tolk denarja kot za Mazdo 6 je pa milo re?eno nerealno. 5 let mlaj?i zadnji model z 2.0 ma?ino in 5x manj km je pa 12k?. :whatever:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.