Skoči na vsebino
lpg homologacija
Napisano

Mah sej ve? kako je to v dana?njih ?asih, se lohk najde kdo d bo lih tebe podrkavu v mozak. Ti mora? pa? bit ?ist hladen ko gre? ?ez mejo in to je to (sploh pa ?e ima? toroidni rezervoar - rezervna guma scena, ti sploh nav porajtu da ima? UNP notr)! :ouje:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

lpg homologacija
Napisano

Na Tojoti nimam homologiranga plina (kot kolega na mazdi - imena ne povem), pa sva oba ?e obilo-krat pre?kala meje, nikol ni blo te?ave, ?e celo carinik me je navdu?eno spra?eval kok me je ko?tal in kok lohk prevozim (mam tavelik bojler za zadno klopjo, v prostornini 70 litrov)!

Skratka ne vidim nobene te?ave, itak pa v ve?ini primerov; ti pomaha? z osebno, on pa z roko, pa si za?elita: Adio mare! :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Hrva?ka ?ber Alles
Napisano

Kolega (ki se v principu kr zastop v to kar govori), mi je reku, da je pr HR-jih ful problem izobrazbena struktura, da jih ma skoraj polovica samo O? kon?ano, kar je pa zelo nenavaden podatek za dobo v kateri ?ivimo. Iz tega sledi, da neizobra?eno (nerazgledano) ljudstvo zlahka politiki (kateri pa so zviti in pa tudi izobra?eni), z lahkoto "scat pelejo", tko da me niti ne ?udi da je kar je! :blush:

Ne trdim, da smo Jankoti in Metke (u bistvu Franci in Marije, hehe) neko totalno ?udo, sam mislim, da smo vseeno nekaj bolj?i od ?rnih ovac! :harhar:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Hrva?ka ?ber Alles
Napisano

Ja Ajvar sej to je, pa v drugi? dr?avah (?e Montenegro npr.) ni nih?e obremenjen s tvojo nacionalnostjo, pa? pa si le dobrodo?el gost, kateremu ?elijo ponuditi ?imbolj?e bivanje, ter da se po mo?nosti spet k njim vrne?, ter ?e kolegom in znancem pove?, da si se mel FENOMENALNO! :)

No v primeru na?ega MA?KA to pa? ne bo! :(

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Hrva?ka ?ber Alles
Napisano

Tole so res ?alostne prigode (sicer se ti lohk kej podobno neprijetnega zgodi tut z LJ tablico v totem mestu - preverjeno), tko da nekak pa kar razumem kolega ki pravi da je v zadnjih par letih tole ratala totalna "usta?ija"! :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kon?ne hitrosti va?ih mazdic?
Napisano

Jz pa sm u?eri, ?e s plinom, kar orng z brega dosegu z BAF 1.5, 200 kmh.

Aja pa Primo? iz SIGAS-a je reku da na plin celo bolj potegne kokr benz (je podrobno stestiru zadevo)! :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba!
Napisano

Edinole ?e si skoz po mestu vozu, sicer pa bi bilo me?ane vo?nje tole kak?nih 8, mogo?e 8,5l (1.8 glih ni 3.0 - matrvola) :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

626 1.8 16V katero olje?
Napisano

Lahko sicer menja? tudi na 10000 km (olje pa filter ni lih nek stra?en stro?ek, naredi? pa kr mal usluge motorju), verjetno pa tudi na 15000 ne bo neke te?ave!

Eventuelno pitje olja pa je dobro spremljati, saj razli?na olja razli?no ustrezajo avtomobilu (enega lahko pije, druzga ne itd.)!

Sicer pa spremljanje teko?in (olje, hladilna, zavorna, servo, teko?ina (hidravli?ne) sklopke) tako ali tako spada zraven vo?nje pri skrbnem gospodarju! :)

Torej Vavolina noter pa bo! :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup nove mazde 6
Napisano

@Crazy - samo kot namig; ?e vgradi? v 2.5 benz motor - LPG (Uteko?injeni Naftni Plin), te vo?nja pride bistveno cenej kokr pr "traktorju" :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

626 1.8 16V katero olje?
Napisano

Nekako splo?no povedano (po debati s kar precej majstri ki se zastopjo na Mazdure), so mi vsi odsvetovali Castrol-a! :P

Sicer pa tale tvoj motor ni posebej delikaten, tako da lahko daje? komot 10 W 40 E noter, pa ti bo ma?ina ?ist hvale?na, npr. Valvoline Durablend (pol sintetika).

5W ali celo 0W na?eloma pomeni popolnoma sinteti?no motorno olje, 10 W je pol-sintetika, 15W (ne priporo?am) pa je mineralno olje!

Potem tista druga oznaka (30, 40, 50 ali 60) pa naj bi bila v katerem temperaturnem obmo?ju olje dobro ??iti motor - primerno podmazuje! :)

Tole je moja lai?na razlaga, tko da ve? naj pa pove kak?ne "maher"! :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 3
Napisano

Kaj pa upravi?enost do kak?ne od?kodnine (penalov), ?e se ena pogodbena stran ne dr?i kar je zapisano v pogodbi?! :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda mx3?
Napisano

?e se bo? potrudil, jih par pogledu in ne kupil "na vrat na nos", se zagotovo kaj najde, tko da ni potrebno bit totalni pesimist! :danzoman:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda mx3?
Napisano

MarkoMX3 je ?ivi ekspert za tele mazde, tako da bi bilo idealno ?e bo kdaj pri volji, da gresta kak?no skupaj pogledat in potipat - v tem primeru se ne more? "nasrat"! :)

Pa ?e dec je okej in ?e bo le imel cajt, ti bo naredu uslugo!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda mx3?
Napisano

aha, sem mislu, da je issti motor kot pri 323 BG generacije, ki je 1.8 16v 107 KM! :P

Vsekakor pa se spla?a dobiti faceliftano (rahlo spremenjen izgled, predvsem armaturna plo??a)! :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.