Skoči na vsebino
Eno za?etni?ko vpra?anje
Napisano

Mislim, da ti to niti naj ne igra posebne vloge, vedet mora?, da se je to v glavnem vozilo kot 2. ali pa celo 3. avto pri dru?inah, tako da kilometrov nimajo veliko, pa tudi soli marsikateri ni nikoli videl! :)

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Eno za?etni?ko vpra?anje
Napisano

Hm, od obstoje?ih serijo samo tretje (zadnje, imenovane NC) ?e nisem vozil!

Lahko re?em, da se v prvi (NA) ob?utno ni?je sedi kot v drugi (NB), posledi?no je tudi vetra v laseh manj, tako da sploh ni mote?e, no pa tudi v NB sem se povsem solidno vozil, razen kdo ko se usede kot na ?tor (se prav se dr?i totalno pokonci) zna met kak?en las ven, sam to si je ?e sam kriv!

Je pa dejstvo da za dvometra?e pa tak?en avto NI! :D

Specifi?ne zadeve na katere bi rabu pazit, hj, kaj pa vem, recimo da mal porajti da niso koloteki (zadaj) kej zarjaveti, no ?eprav to bi ti pa tako ali tako pod garancijo vzeli!

Je pa kar obilo izbire zdele na netu, za nabavo, tko da kar mal testne vo?nje, da vidi? kako ti ustreza, pa obvezno v lepem vremenu, da ob?uti? "zoom - zoom" filing! :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Eno za?etni?ko vpra?anje
Napisano

Tkole je, sam imam 188cm in cca. 105kg, pa se lahko vozim z njo, brez da bi mi glava kamorkoli ?trlela, skratka sem znotraj avtomobila, pri zaprti strehi, odprti strehi, kakorkoli! :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Neka trda plastika - rabim
Napisano

Ja pol pa bomo res v kak?en Bauhaus uleteli poiskat robo! :P

Simon, kaj pa misli? kok bo v resnic pomagala tak?na plastika (pa v kolotekih mi tut na eni strani manka, tko da se od prednga desnga kolesa vid direkt meglenko v odbija?u), pri hlajenju sistema oz. ne-pregrevanju ma?ince.

Ker v nasprotnem primeru rade volje kupm nov hladilnik, sam ?e ni potrebno, ga pa jasno ne bom! :D

Mehanik v vasi mi je reku, da je tole zelo pomembna zadeva, kar mu tista plastika od spodaj direktno usmerja zrak v hladilnik, ter da bi to moralo potem ?timat (naj povem, da ?e mi laufa na mestu magari eno urco, se ni? ne pregreva), torej nastaja neka te?ava med vo?njo in je mo?no da bi se s tem dotok dodatnega zraka saniralo te?avo, al se motim? :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Neka trda plastika - rabim
Napisano

Pozdravljeni!

Spra?ujem za to plastiko, ?e ima kdo kak?en kos malo tr?e plastike, katera bi se uporabila na podvozju MX5, da bi usmerjala zrak direkt v hladilnik (iz re? odbija?a naprej). Sedaj manjka en tak?en kos in se avto (morda) tudi zaradi tega precej bolj greje kot bi se sicer moral!

Hvala za sodelovanje eventuelne pozitivne informacije, pa lep ve?er ?e nprej!

B. :blush:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

lpg homologacija
Napisano

Mah sej ve? kako je to v dana?njih ?asih, se lohk najde kdo d bo lih tebe podrkavu v mozak. Ti mora? pa? bit ?ist hladen ko gre? ?ez mejo in to je to (sploh pa ?e ima? toroidni rezervoar - rezervna guma scena, ti sploh nav porajtu da ima? UNP notr)! :ouje:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

lpg homologacija
Napisano

Na Tojoti nimam homologiranga plina (kot kolega na mazdi - imena ne povem), pa sva oba ?e obilo-krat pre?kala meje, nikol ni blo te?ave, ?e celo carinik me je navdu?eno spra?eval kok me je ko?tal in kok lohk prevozim (mam tavelik bojler za zadno klopjo, v prostornini 70 litrov)!

Skratka ne vidim nobene te?ave, itak pa v ve?ini primerov; ti pomaha? z osebno, on pa z roko, pa si za?elita: Adio mare! :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Hrva?ka ?ber Alles
Napisano

Kolega (ki se v principu kr zastop v to kar govori), mi je reku, da je pr HR-jih ful problem izobrazbena struktura, da jih ma skoraj polovica samo O? kon?ano, kar je pa zelo nenavaden podatek za dobo v kateri ?ivimo. Iz tega sledi, da neizobra?eno (nerazgledano) ljudstvo zlahka politiki (kateri pa so zviti in pa tudi izobra?eni), z lahkoto "scat pelejo", tko da me niti ne ?udi da je kar je! :blush:

Ne trdim, da smo Jankoti in Metke (u bistvu Franci in Marije, hehe) neko totalno ?udo, sam mislim, da smo vseeno nekaj bolj?i od ?rnih ovac! :harhar:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Hrva?ka ?ber Alles
Napisano

Ja Ajvar sej to je, pa v drugi? dr?avah (?e Montenegro npr.) ni nih?e obremenjen s tvojo nacionalnostjo, pa? pa si le dobrodo?el gost, kateremu ?elijo ponuditi ?imbolj?e bivanje, ter da se po mo?nosti spet k njim vrne?, ter ?e kolegom in znancem pove?, da si se mel FENOMENALNO! :)

No v primeru na?ega MA?KA to pa? ne bo! :(

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Hrva?ka ?ber Alles
Napisano

Tole so res ?alostne prigode (sicer se ti lohk kej podobno neprijetnega zgodi tut z LJ tablico v totem mestu - preverjeno), tko da nekak pa kar razumem kolega ki pravi da je v zadnjih par letih tole ratala totalna "usta?ija"! :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kon?ne hitrosti va?ih mazdic?
Napisano

Jz pa sm u?eri, ?e s plinom, kar orng z brega dosegu z BAF 1.5, 200 kmh.

Aja pa Primo? iz SIGAS-a je reku da na plin celo bolj potegne kokr benz (je podrobno stestiru zadevo)! :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba!
Napisano

Edinole ?e si skoz po mestu vozu, sicer pa bi bilo me?ane vo?nje tole kak?nih 8, mogo?e 8,5l (1.8 glih ni 3.0 - matrvola) :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.