prej sem imel hondo accord sem ga dal ?ipirat pri digitronics v Avstriji sem bil zadovoljen edino za?ela me je zajebavat sklopka ?ipiran je pa bil z 140 na 180 KM pri mazdi pa ne gre samo software spremenit ampak mora? nekaj lotat baje da je bolj zakomplicirano in rizi?no
uporabnik tukaj ima tvojo ma?ino s powerboxom na 180....5 min dela
Live your dreams, don't dream your life!
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Sem nov na forumu,ker bi rad kaj novega izvedel o Mazdi6 letnik 2007.Namre? moja mi ne da miru in govori samo ?e o Mazdi6 Karavan.Na kaj moramo biti pozorni pri nakupu?Hvala za odgovore.L.p
Kratek statisti?ni pregled dogajanj v no?i na 26.10.2010
Torek, 26. oktober 2010
V 23 prometnih nesre?ah je nastala premo?enjska ?koda, v preostalih 7 nesre?ah pa je bilo prav toliko oseb lahko telesno po?kodovanih.
Zaradi vo?nje pod vplivom alkohola je bilo do streznitve pridr?anih 7 voznikov, od tega 4 v Ljubljani, po 1 pa v Kopru, Novem mestu in Celju.
Ponedeljek, 25. oktober 2010
Pono?i je bilo obravnavanih 13 prometnih nesre?.
V 10 nesre?ah je nastala le materialna ?koda,v ostalih 3 nesre?ah se je 1 oseba huje po?kodovala, 2 pa la?je. Zaradi vo?nje pod vplivom alkohola je pridr?anih 10 voznikov.
Nedelja, 24. oktober 2010
Pono?i je bilo obravnavanih 25 prometnih nesre?.
V 18 nesre?ah je nastala materialna ?koda, v ostalih nesre?ah pa se je 8 oseb la?je po?kodovalo. Zaradi vo?nje pod vplivom alkohola je pridr?anih 46 voznikov.
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Vse ok, samo jaz opozarjam na to, da na primer pijanec ko se vsede za volan ga ne zanima kazen 100.000?...takrat je on car za volanom, in na primer avtocesta, kot imamo veliko primerov pri veliki hitrosti nima kake ovire za voznjo v nasprotno smer, ter za naselja kot je na primer Trzinska obvoznica z omejitvijo 50 in 70....absurd.
Se pa strinjam da tam kjer je naselje kot naselje da se vozi varno.
Naredi? tako kot zavarovalnica, kazen je odbitna fran?iza nove nabavne vrednosti avta.....
Se strinjam da dokler vozi? po predpisih se nima? ni?esar bati, gre le za opredelitev infrastrukture. V Franciji sem bil prav pozoren na dolo?ene dele cest:
Cestninska postaja: 200m pred omejitev 100
100m pred omejitev 70
tik pred cestninsko (z rampo) 50
Zo?anje in prenos na nasprotni vozni pas
od 500 do 100m pred na vsakih 100m opozorila za nevarnost in zo?anje z desne strani - BREZ OMEJITEV!
100m pred zo?anjem omejitev 70
na samem zo?anju omejitev 50, takoj za prnosom na drugo stran omejitev 90
PA ceste niso bolj?e so enako zrukane, enako ozke, ampak prav izbuljil sem o?i, nad uvozom na drugo stran in izvozom nazaj na svoj vozni pas je velik drog z reflektorjem! Pono?i kriti?en del vidi? kot doma - nobenih rumenih ?rt le sto?ci tik pred uvozom
Prekora?itve hitrosti za ve? kot 50 km/h v naselju
vo?nje po nasprotnem pasu avtoceste
vo?nje pod vplivom alkohola
pobeg s kraja nesre?e
odklonitev preizkusa alkoholiziranosti
bodo med stro?je sankcioniranimi prekr?ki
Te prekr?ke bodo policisti, ?e bo zakon sprejet, kaznovali s 1.200 evri globe, 18 kazenskimi to?kami in odvzemom vozni?kega dovoljenja. Vozni?ko dovoljenje bo vozniku odvzeto vse do pravnomo?nosti odlo?itve pristojnega sodi??a, ne le za 24 ur, kot velja zdaj, je za Radio Slovenija poro?al Robert ?kerjanc. Vozniki, ki bodo ?eleli znova pridobiti odvzeto dovoljenje, se bodo morali udele?iti posebnega zdravni?kega pregleda in opraviti rehabilitacijski program, ki ga pripravlja ministrstvo za zdravje
Podpiram vse razen to v naselju, kajti pri nas ni problem omejitev, je problem definicije naselja, saj so nekateri deli ozna?eni s 50 na uro, kjer preprosto ni logi?no, saj bi promet lahko tekel s 90 na uro brez problema ali ogro?anja - IN TU STOJIJO POLICIST!
Kaj pa divjaki izven mest :ne vem: Popolnoma ni? se ne dela v preventivi!!! NA primer - kaj narediti da voznik NE BO zavil na nasprotni pas, ta bo skoraj sigurno starej?i ali vinjen, nekoga bo ubil in kaj mu potem pomaga 1200??? Raje naj se prepre?i tak dogodek, ne da se ga sankcionira, pijanduri je znak ali orientacija toliko kot kurbi zastonj sex.
To pa kon?no!
Zakon bo stro?ji tudi do kolesarjev, saj predvideva obvezno uporabo varnostne ?elade za vse kolesarje, ne le za otroke, kot velja zdaj.
Kako vam rata, da vam H1 dr?i eno leto? Meni so tanavadne trajale samo pol leta, razni bluvi?ni, silvrstari, +30, +50, ... so trajali maksimum 3 mesece. Rekorderke so bile ene plave ni? kaj poceni kupljene v heiderlandu ki so crknile po 3 (treh) tednih.
?ungalunga xenonke so zakon. Edino enkrat se je mili?nik zapi?il vanje in to na meji pri izhodu iz na?e dr?ave, ampak samo zato, ker je bil v dru?bi z luknjo v zakonu, pa se je pred njo hotel postavit kako se spozna. Vseeno me je potem spustil naprej. Ni me pa spustil naprej na AMZ tehni?nih pregledih v Krajnu, sem moral domov, pa navadne H1 not pa nazaj na tehni?nega. Uglavnem, ?e ima? mazdine le?e se spla?a dat not xenon, le izogibat se je ?arnic s temperaturo barve svetlobe 6000K ali ve? - zgledajo zelo kul, svetjo pa slab?e kot navadne halogenke.
Jaz tudi nikoli na nobenem avtu menjal H1 night breakerce - a ma? luknjaste ceste?
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Povezava za deljenje
Deli na druge strani