Skoči na vsebino
levi izpuh za novo M6
Napisano

povej potem vsaj ceno,pa ce si mu to ti zrihtal,da te zacnem fehtat...

ma? na zs

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

levi izpuh za novo M6
Napisano

kdo pa je to?

ne bom imenoval :)

o dela dela...:) montiral pa jaz :blush:

V bistvu ima 16 stopenj pa sva oba ( :hudicek: ) tam nekje na 11-12, ker druga?e trga gume

Samo toliko, tle ne bi pisal kdo ima ?ipiran kdo ne, na ZS, OK?

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

levi izpuh za novo M6
Napisano

prej sem imel hondo accord sem ga dal ?ipirat pri digitronics v Avstriji sem bil zadovoljen edino za?ela me je zajebavat sklopka ?ipiran je pa bil z 140 na 180 KM pri mazdi pa ne gre samo software spremenit ampak mora? nekaj lotat baje da je bolj zakomplicirano in rizi?no

?zmeden?

uporabnik tukaj ima tvojo ma?ino s powerboxom na 180....5 min dela

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba!
Napisano

Ista varianta,pa poraba 6,3. :harhar:

Izgleda,da Mazda 6 na isti relaciji pije manj. :danzoman:

no ne vem ce se lahko primerjava, mi smo med drugim bili vsak dan nekje v mestu tudi - da smo na jasnem to ni relacija Livorno - dom to je:

seno?e?e - livorno s fakin guzvo, po sardiniji, po mestih, po pla?ah, do olbie - livorno - dom

2 x avtoceste in vse vmes (seveda z dolitjem vmes)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nasveti...
Napisano

Sem novi ?lan na Mazda forumu, pa ne vem to?no na koga naj se obrnem :) zato bom napisal kar v splo?no debato.

Sam imam mazdo 6 letnik 02 in imam vpra?anja v zvezi z:

1. navigacijo (ali se da dobiti dvd z slo mapo in ali obstaja kak vmesnik zaradi katerega bi lahko vrtel navadne dvd-je na to navigacijo?)

2. Zanima me tudi, kako se razdre sredinska konzora pri ?estici (?elel bi zamenjati pregorene ?arnice).

3. Rad bi zamenjal tudi xenon zarnici, pa me zanima ali ima kdo izku?nje oz. kako si olaj?am delo ;)

Hvala vsem,

Jure

?e ima? DENSO DVD GPS napravo potem ja - link za torrent je tukaj pod navigacija

2. ima? tudi v tehni?ne te?ave ali DIY postopek kako

3. Raje ne delaj sam....te bodo kontaktirali :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba!
Napisano

Na? polno natovorjeni traktor se je vrnil domov s porabo 6,9L :bravo:

4 folka, poln prkla?nk, italijanske avtoceste, sardinske relacije.....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

DPF filter
Napisano

Malo zgodaj je ?e da bi vedeli ?e so novi motorji tudi nagnjeni k takim te?avam.

Ti motorji imsjo novi sistem DPFja, ki je podoben FAP Citroena, a spet ala Mazda predelano

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup Mazde6 - Karavan - Kaj izbrati?
Napisano

Tako je, druga?e pa vzami ?t ?asije in preveri sam:

3? te stane:

http://www.mazda-si.net/index.php?showtopic=7589

Jaz sem za mojo vedel da je italijanka, da pa je iz Brescie pa ne :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup Mazde6 - Karavan - Kaj izbrati?
Napisano

Pozdravljeni!

Sem nov na forumu,ker bi rad kaj novega izvedel o Mazdi6 letnik 2007.Namre? moja mi ne da miru in govori samo ?e o Mazdi6 Karavan.Na kaj moramo biti pozorni pri nakupu?Hvala za odgovore.L.p

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=3777542&show=1Ne ve,?e je primu link.Gre za avto hi?o Ated v Ljubljani.Je bele barve.Izgleda lepa.Kaj pravite?

Videti lepa, preveri velik servis....in celotno digitalno servisno knjigo

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Spet poostritev zakona CPP
Napisano

Alkohola je ?e vedno polno na cesti jojmene

Kratek statisti?ni pregled dogajanj v no?i na 26.10.2010

Torek, 26. oktober 2010

V 23 prometnih nesre?ah je nastala premo?enjska ?koda, v preostalih 7 nesre?ah pa je bilo prav toliko oseb lahko telesno po?kodovanih.

Zaradi vo?nje pod vplivom alkohola je bilo do streznitve pridr?anih 7 voznikov, od tega 4 v Ljubljani, po 1 pa v Kopru, Novem mestu in Celju.

Ponedeljek, 25. oktober 2010

Pono?i je bilo obravnavanih 13 prometnih nesre?.

V 10 nesre?ah je nastala le materialna ?koda,v ostalih 3 nesre?ah se je 1 oseba huje po?kodovala, 2 pa la?je. Zaradi vo?nje pod vplivom alkohola je pridr?anih 10 voznikov.

Nedelja, 24. oktober 2010

Pono?i je bilo obravnavanih 25 prometnih nesre?.

V 18 nesre?ah je nastala materialna ?koda, v ostalih nesre?ah pa se je 8 oseb la?je po?kodovalo. Zaradi vo?nje pod vplivom alkohola je pridr?anih 46 voznikov.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

H1 ?arnice
Napisano

kake pa te ma? ti lu?i z le?ami?

hude ala lexus :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Vse ok, samo jaz opozarjam na to, da na primer pijanec ko se vsede za volan ga ne zanima kazen 100.000?...takrat je on car za volanom, in na primer avtocesta, kot imamo veliko primerov pri veliki hitrosti nima kake ovire za voznjo v nasprotno smer, ter za naselja kot je na primer Trzinska obvoznica z omejitvijo 50 in 70....absurd.

Se pa strinjam da tam kjer je naselje kot naselje da se vozi varno.

Naredi? tako kot zavarovalnica, kazen je odbitna fran?iza nove nabavne vrednosti avta..... :blush:

Se strinjam da dokler vozi? po predpisih se nima? ni?esar bati, gre le za opredelitev infrastrukture. V Franciji sem bil prav pozoren na dolo?ene dele cest:

Cestninska postaja: 200m pred omejitev 100

100m pred omejitev 70

tik pred cestninsko (z rampo) 50

Zo?anje in prenos na nasprotni vozni pas

od 500 do 100m pred na vsakih 100m opozorila za nevarnost in zo?anje z desne strani - BREZ OMEJITEV!

100m pred zo?anjem omejitev 70

na samem zo?anju omejitev 50, takoj za prnosom na drugo stran omejitev 90

PA ceste niso bolj?e so enako zrukane, enako ozke, ampak prav izbuljil sem o?i, nad uvozom na drugo stran in izvozom nazaj na svoj vozni pas je velik drog z reflektorjem! Pono?i kriti?en del vidi? kot doma - nobenih rumenih ?rt le sto?ci tik pred uvozom

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

http://www.rtvslo.si/slovenija/bodo-strozj...h-nesrec/242449

Prekora?itve hitrosti za ve? kot 50 km/h v naselju

vo?nje po nasprotnem pasu avtoceste

vo?nje pod vplivom alkohola

pobeg s kraja nesre?e

odklonitev preizkusa alkoholiziranosti

bodo med stro?je sankcioniranimi prekr?ki

Te prekr?ke bodo policisti, ?e bo zakon sprejet, kaznovali s 1.200 evri globe, 18 kazenskimi to?kami in odvzemom vozni?kega dovoljenja. Vozni?ko dovoljenje bo vozniku odvzeto vse do pravnomo?nosti odlo?itve pristojnega sodi??a, ne le za 24 ur, kot velja zdaj, je za Radio Slovenija poro?al Robert ?kerjanc. Vozniki, ki bodo ?eleli znova pridobiti odvzeto dovoljenje, se bodo morali udele?iti posebnega zdravni?kega pregleda in opraviti rehabilitacijski program, ki ga pripravlja ministrstvo za zdravje

Podpiram vse razen to v naselju, kajti pri nas ni problem omejitev, je problem definicije naselja, saj so nekateri deli ozna?eni s 50 na uro, kjer preprosto ni logi?no, saj bi promet lahko tekel s 90 na uro brez problema ali ogro?anja - IN TU STOJIJO POLICIST!

Kaj pa divjaki izven mest :ne vem: Popolnoma ni? se ne dela v preventivi!!! NA primer - kaj narediti da voznik NE BO zavil na nasprotni pas, ta bo skoraj sigurno starej?i ali vinjen, nekoga bo ubil in kaj mu potem pomaga 1200??? Raje naj se prepre?i tak dogodek, ne da se ga sankcionira, pijanduri je znak ali orientacija toliko kot kurbi zastonj sex.

To pa kon?no!

Zakon bo stro?ji tudi do kolesarjev, saj predvideva obvezno uporabo varnostne ?elade za vse kolesarje, ne le za otroke, kot velja zdaj.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

H1 ?arnice
Napisano

Piz*a men tud crkujejo 1-2 na leto. Sem mislil, da je to zaradi mo?nej?ega akumulatorja, ki je 70Ah (original mislim 55Ah).

Jaz imam not 100W in svetijo ko ?us (imam le?e). Kupujem pa preko ebay-a po 5? za 4 kose s po?tnino.

Crkujejo ti ker so 100W.....segreva se in ne vzdrzi - 100 procentno

Sem jaz dal na MX-5 v le?e to 100W ?udo v enem tednu obe, sedaj pa HB4 55W night breaker dela kot mora

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 3 mp3 predelava
Napisano

a je cena 75 eur (s posntino iz kitajske) za bluetooth model ok?

stopil sem direktno v kontakt s prodajalcem, pa mi je dal 75 usd za napravo in 35 usd za prevoz

KA pa vem iz EU je model brez BT 60? s po?tnjino

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

H1 ?arnice
Napisano

Kako vam rata, da vam H1 dr?i eno leto? Meni so tanavadne trajale samo pol leta, razni bluvi?ni, silvrstari, +30, +50, ... so trajali maksimum 3 mesece. Rekorderke so bile ene plave ni? kaj poceni kupljene v heiderlandu ki so crknile po 3 (treh) tednih.

?ungalunga xenonke so zakon. Edino enkrat se je mili?nik zapi?il vanje in to na meji pri izhodu iz na?e dr?ave, ampak samo zato, ker je bil v dru?bi z luknjo v zakonu, pa se je pred njo hotel postavit kako se spozna. Vseeno me je potem spustil naprej. Ni me pa spustil naprej na AMZ tehni?nih pregledih v Krajnu, sem moral domov, pa navadne H1 not pa nazaj na tehni?nega. Uglavnem, ?e ima? mazdine le?e se spla?a dat not xenon, le izogibat se je ?arnic s temperaturo barve svetlobe 6000K ali ve? - zgledajo zelo kul, svetjo pa slab?e kot navadne halogenke.

Jaz tudi nikoli na nobenem avtu menjal H1 night breakerce - a ma? luknjaste ceste?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 3 mp3 predelava
Napisano

mape so lahko poimenovane prosto in ne rabijo bit cd01.... ampak jih razvrsti

po datumi nastanka od prve do 5, ker je lahko samo 5 map, prva mapa je root oziroma

datoteke ki niso v mapi...

bodi brez skrbi da sem seznanjen z vsem, ?al ?e vedno ne dela.

da dela sem napisal v smislu da se pri?ge lu?ka na njem, ker ?e dip stikalo premakne? v

katerokoli drugo pozicijo se lu?ka sploh ne pri?ge.

Napaka. komadi v rootu max 99 so CD01, ostale morajo biti CD02 do CD05. Obvezno druga?e pride do napak pr branju s strani radija.

Probaj ?e to, seveda pa je povsem mo?no da je v okvari

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 3 mp3 predelava
Napisano

da bo kaj delal ve??

za tebe stvar deluje ?e na njem gori modra lu?ka muzika pa ne igra?

in ga 10x resetira?, klju?ek not ven, not ven, not ven... pa ni?

in mogo?e ?e je dobre volje se po 10 minutah spomni da bi igral in igra

tako dolgo dokler ne ugasne? avta, ko pa ga pri?ge? pa spet ni?..

pa ni klju?ek kriv ker sem sprobal 3 razli?ne.

lahko pa ga menjama ?e bi bil ti z njim zadovoljen.

Govorim na tvoj komentar:

Dela samo na tistem za 6 CD - ker ve? kot to ne dela

pa ?e nekaj ima? direktorije root CD01-Cd05?

ta stvare ne dela na CD01-Cd06 ampak CD01-CD05 + root

da bo kaj delal ve??

za tebe stvar deluje ?e na njem gori modra lu?ka muzika pa ne igra?

in ga 10x resetira?, klju?ek not ven, not ven, not ven... pa ni?

in mogo?e ?e je dobre volje se po 10 minutah spomni da bi igral in igra

tako dolgo dokler ne ugasne? avta, ko pa ga pri?ge? pa spet ni?..

pa ni klju?ek kriv ker sem sprobal 3 razli?ne.

lahko pa ga menjama ?e bi bil ti z njim zadovoljen.

Lahko bi pa bilo zanimivo probati (ker ima mo?nost da se ga sname s konektorja pa da na drug kabel (moj)) - pa se bo takoj videlo ?e ti ne dela

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 3 mp3 predelava
Napisano

probal, dela samo na tistem za 6 cd-jev.

jutri ga po?ljem nazaj

Ja halo??? Kaj pa misli? da bo delal ve??

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 3 mp3 predelava
Napisano

probal vse mo?no

ne zapomni si niti pesmi kje je ostal ampak za?ne igrati od za?etka prve pesmi v mapi.

a je moral kdo kaj prevezovat ali ste samo vklju?ili in je delalo?

lp

A ma? ti jumper zadaj kot je treba? Za Mazdo sta 2 nastavitvi, ?e pa ne pa vrni, oz zamenjaj za nopvega

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 3 mp3 predelava
Napisano

no torej zadeva je slede?a..

v avto zmontiral anycar mp3 adapter (hvala uklopkotu za njegova diy navodila :bravo: )

ampak ne dela nekakor kot bi mogla..

ne zapomni si kje ostane - zapomni si pesem, ne pa tudi ?asa - tako da ?e npr poslu?a?

set ki traja eno uro, se vsaki? ko pri?ge? radio za?ne od znova.

ve?krat se mi je zgodilo tudi, da sploh ni hotel igrati ko sem pri?gal radio, potem sem ga pa z resetom

in ve?minutnimi mukami komaj kaj k sebi spravil.

ima kdo izku?nje z omenjenim adapterjem?

Meni dela BP

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

H1 ?arnice
Napisano

V mojemu H1 night breaker - se primerja s Xenonom imam beli dan pred sabo

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.