Skoči na vsebino
Letne pnevmatike 2012
Napisano

gumi zmes skoz spreminjajo pa se to, da vsakic z drugim avtom testirajo

Mislim, da je krivo predvsem to, da spreminjajo avte.Mislim, da grejo probat gume z ?kodo octavio,halo!!

Pa tudi je vpra?anje, koliko so tej testi realni.Le zakaj skoraj vedno "zmaga" njihova nem?ka guma continental?Pa skoraj nobeden jih pol ne kupi. :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba!
Napisano

U mater, ?koda, da si nisem A2-jke kupil. Bi ?e danes vozil z gorivom iz predlanskega leta :vino:

Ne,?e nazaj na ?rpalko bi jim ga nesel.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba!
Napisano

Audi A2 pelje 5 ljudi in 390litrov prtljage s 2,8L/100km. :punk:

Jap, in biciklisti na giro di italia gredo mirno mimo pa ?e malicajo zdraven...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba!
Napisano

Nekaj dr?i kot pribito-namre?, da za po mestu res ni ne vem kako posre?ena ta na?a 6-ka, ker pije dosti , ampak za dolga potovanja je zakon;natovorjena kot ?ibica, z dvema odrslima in 2 otrokoma, na strehi ogromen thule in povpe?na poraba le 6l/100.Ne vem, kaj bi hoteli ve?? :whatever: (gorivo omv)

Kot sem pa napisal ?e zgoraj, je bila zadnja poraba (samo strogo mestna vo?nja ) nekaj ?ez 9 litrov.

Kar ugodno se mi zdi za tako te?ek avto in ?e webasto je stalno delal.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup mazde 6 dizel/bencin, plin?
Napisano

Oba avta sem "teral" ja 160-180 km/h - 450-500km relacija. Druga?e pa ne ?tekam lih teh tsi motorjev, v nizkih obratih mrtvilo, potem le nekako potegne in to ne slabo, ?esta je pa itak spet mrtvilo od mrtvila. Ne vem, kar pri?para? je to da ma? cenej cestnino.

Ma to so vo?nje, kjer bi se ?e crknjena ma?ka v havbi za?ela bunit, da jo prehitevajo kamioni. :P

?e vozi? normalno, ?eprav ve? ne vem, kaj je to normalna vo?nja, je poraba daleeeee? ob obljubljene tovarni?ke in lahko komot doda? 2-3 litr?ke oz. samo po mestu tudi ve?.To je to.

Ali vozi? avto ti, ali te "vozi" on.Druge ni. ;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Bencin OMV ali Petrol
Napisano

bencinar....:)

Alex zakaj pa pozimi samo OMV? :huh:

Ne vem, mogo?e zato, ker sem pred dvema letoma na Rogli videl enega v das wagen in drugega v olimpijcu,

ko sta sjutraj pri -19°C nemo?no obra?ala zaganja? in preklinjala.Oba sta mi povedala, da sta tankala na Petrolu, jaz pa na omv in mi je kresnila v prvo brez nobenih problemov.Lani sem dodal noter vseeno ?e aditiv proti zmrzovanju nafte.Pa ?e injektorje sproti kao spuca. :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kaj ste pa danes naredili na svoji mazdi
Napisano

Pri meni se je pa pred nekaj dnevi stevec zavrtel preko stevilke 90.000 :) ... In danes, ko je bilo malo casa in zunaj pozitivne temperature, sem ji privosci razvajanje z vodo od zunaj in nego od znotraj :) ...

... in za jutri so napovedane padavine. :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Bencin OMV ali Petrol
Napisano

Jaz tankam vse-pozimi samo omv, druga?e mi najmanj pije agip, drugi je petrol in na tretjem mestu je omv.

Nikoli mi ne cuka z nobeno nafto.?e grem na smu?anje (kjer je ponavadi -15 in ve?) dodam aditiv v nafto in to je to.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kaj ste pa danes naredili na svoji mazdi
Napisano

Burja rules. ?etrtek - Monfalcone

vstavim na cestninski karton?ek

vstavim kreditno

pritisnem gumb za ra?un

ritirare la scontrino

VU? in je ?el nazaj proti Milanu

He,he,nima? izku?enj z burjo.Mora? vedeti, da ne sme? ni?esar spustiti iz rok niti za desetinko sekunde. :P;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Simon mi je povedal - velik servis, ?e makina nima DPF je 550 ?.

?e zraven dela ?e menjavo bakrenih podlo?k in pa ?i??enje "mre?ice" karterja je skupaj 700 ?. :bravo:

Na koncu da ra?un in pa podpi?e garancijo! :jupiii:

?e kdo rabi cifro, mu jo po?ljem na Zasebno sporo?ilo. Aja kdor ?e ne ve, govora je o podjetju Avto Pelko d.o.o.

LP!

B.

To je ?e vedno dokaj dosti. :whatever:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pomo?
Napisano

Ce se mudi, jih lahko kupis na vsaki croalki ali v stacuni z avtodeli...

Nou, imamo namre? specialno velikost (isto kot za traktorje, ampak dobesedno) in jih je te?ko najti.

recimo sem iskal po raznih avto-trgovinah z deli in ga nikjer niso imeli.

Zato sem na koncu moral na uradni servis, ?eprav z te?kim srcem.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pomo?
Napisano

Jaz sem ga kupil na uradnem servisu in so mi dali enega od 100 ah.Upali pa tako, da ti skoraj ven vr?e motor.

Cena? MIslim, da je bil 115 ? pred dvema letoma.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Vinjeta
Napisano

Na?li ste eno 'malenkost', da pa dajo 33.500? za novo osnovno mazdo6 benz in 37.500? za osnovno dizel, vam je pa u?lo.....

http://fr.mazda.ch/upload/country/ch/pdf_d...201%20F-DEF.pdf

Fak - karavan je cenej?i.... :ne vem:

So what?Jaz bi z njihovimi pla?ami takoj dal toliko.A ja, pa tam je zelo malo traktorjev,ve?inoma so benzinarji in to mnogo zelo navitih ma?inc.Ker za njih je benz đabe. :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kera zavarovalnica je po va?e najbolj?a?
Napisano

Jaz pravim tako;?e ima? vse po?lihtano in pla?ano zavarovanje bilo ?esa (brez drobnega tiska spodaj ) ni problema pri izpla?ilu ?kode, pri normalnih zavarovalnicah, seveda.?e ugotovijo, da jih zaj..va?, ti ne bodo izpla?ali ve?. :P

Sicer pa-sto ljudi dvesto nog in prav toliko izku?enj.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Vinjeta
Napisano

do konca januarja mam ?e ?as it v Mercator, da pike vnov?im :)

Jaz sem jo danes nabavil.Jo bo treba montirati gor. :D

bdw- v ?vici je celoletna vinjeta nekaj ve? fi?nikov kot 30?. Bogi oni z njihovimi pla?ami. :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Vinjeta
Napisano

Samo ti si govoril nekaj napamet, in kot da sta trgovina samo Hofer in Lidl, ki nimata ne najve?jega tr?nega dele?a ne najve? poslovalnic in ?e ?esa, tako, da ?e je zate trgovina samo Hofer in Lidl, potem toliko o tvoji kredibilnosti. :vskalo::vskalo::vskalo:

?e vedno ne ve?, kje sem zaposlen in tudi ti o?itno ne ve?, koliko imajo po drugih trgovinah pla?e. ;)

?e ima? ti tako nizko si si sam kriv, ker se ne potegne? zase.To pomaga,verjemi mi.

Nobeden ti ne bo sam ni? ponudil.In ?e vedno stojim za vsem zgoraj napisanim, ker ni ni? rekla-kazala, kot si navajen ti pisati, ampak je vse iz prve roke ne iz razpredelnic. :cheers:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Vinjeta
Napisano

To pa meji ?e na osebno ?alitev Poleg tega pa kako ve? koliko delam jaz in ostali? Rad bi te enkrat videl delat v trgovini do takrat pa ne serji neumnosti. Poleg tega pa kako bi po tvoji logiki lahko imel ?lovek, ki ne dela oziroma malo dela danes slu?bo za nedolo?en ?as in to v privat sektorju? Pa, da ti raje ne re?em, da so pri nas zamenjali ?e kar nekaj delavcev iz razloga, ki ga o?ita? meni, tako da ?e misli? s takimi zadevami nadaljevat bom zahtval od admina, da te zbri?e z foruma, ?e pa to ne bo ?lo pa se lahko sre?ava tudi tam kjer se dokazuje pravica to je na sodi??u zaradi osebne ?alitve.

A nisi tudi ti zgoraj meni trdil,da jaz ne vem ni? o trgovini, ker pa? nisem tam zaposlen?

Isti ?moren dela?. ;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.