Carr - to je res, mislim, da najve?ja razlika v potro?nji goriva, vprid dizla je ravno pr mestnih vo?njah, medtem ko pr relacijah, npr. 5. - 90km/h, pa imata porabo ?e nekje ?ist konkuren?no!
Moj kolega je dobr majstr za spojlerje (Toma?evo pri LJ), mi je pred nedavnim ravno za MX5 delal komplet "kranceljne" okrog avta, tko da ?e ?eli? ti dam telefonsko. Mi je pa npr. pragove dal od Veil Side-a, da se pa dobit ?e marsikaj druzga, za dost solidno ceno!
Nekje na netu sem pred ?asom opazil firmo, ki se prav ukvarja z urejanjem dokumentacije za a teste, tko da nikar dol jemat, ?e ti je avto tak?en kot je, v?e?!
Sam imam sicer prvo (NA) serijo, ampak mislim, da se ni avto spet tolk spreminju.
To je avto za u?iva?e, nujno mora bit kot 2. ali celo 3. avtomobil pri hi?i, nikakor ne za vsak dan, pozimi tut ni v neko veselje, sploh ko sol in kamen?ki udrihajo po njem, se ti kar srce para, pa tudi ?e nima? hard top strehe, zna tale platnena precej trpeti in s?asoma napokati, skratka ni prov fajn.
Motor imam sam 1.6 115 KM, pa je precej odziven, posko?en, za dirke pa? ni, ampak kdor to ?eli, bo moral pose?i po ka?ni varjanti alla Z3 M3 npr. ki se tudi po?teno pla?a.
Lahko pa re?em, da klime niti ne pogre?am, morda edino ob kak?nih zastojih na avtobanih, ampak v tem primeru grem pa? raj?i po lokalnih cestah in po?asi ter u?iva?ko, s tistim zoom zoom filingom!
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Tale ?portn trak je ?e Rocky montiru!
Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Povezava za deljenje
Deli na druge strani