Unter anderem werden folgende Funktionen unterst?tzt:
Repeat
Last Position Memory
Lautst?rke
Titelauswahl
ne verjamem da prikazuje titel pesmi!!!
ACHTUNG:
Nicht kompatibel mit Mazda 5 / 6 ab Bj. 2005 mit BOSE Entertainment oder Aktiv- System.
Beim Mazda 2 und Mazda 6 vor Facelift Bj. 2002-2005 muss in manchen F?llen eine L?tstelle am Autoradio angebracht werden. Eine entsprechende Anleitung wird mit geschickt.
Live your dreams, don't dream your life!
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Mah, vsaj dokler je avto v garanciji jaz ne bi dajal drugo firmo olja notri kot je predpisano. Saj ve? kako gre, ?e bo kaj narobe in se za?nejo servisi lovit na vsako malenkost tud, ?e nima nobene veze.
Saj vemo, da je specifikacija in standardizacija olja enaka in to tudi na servisih vedo ampak zakaj bi se ?lovek izpostavljal morebitnim problemom, ?e ni treba. Pa? pla?a? tist olje in te vsaj ne lovijo na to ob morebitnih te?avah.
Jaz se poserjem na to, dokler IMA USTREZEN predpisan standard.
Tedi ima ze olje ki mu pa?e (prvi? pri 5.000km, sedaj pri 15.000km):
Kaj je to homologacija? Mor? met mal jajca pa je Moj SX je bil cel predelan pa se nisem sekiral. ?e nima? kri?e?ega in sumljivo glasnega avta in ne dela? neumnosti te ve?inoma pustijo na miru.
En lep quote:
True + zaradi budal ki te narahlo butnejo (po mo?nosti s kljuko) na parkiri??u tolk da po?i pol pa med vo?njo dol pade
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
?ment. Meni je na relaciji pil 6,8l/100km. ?e se potrudim pridem z enim tankom na svoji vsakodnevni turi na ?iht na 8 litrov druga?e pa cca 8,5. Preklet po?eruh bencinarski 2.0.
He he, z Bossom sva imela do Monce genav isto porabo 5,8.....
Gorica - Milano - Como - Milano - Medvode, pa pol ?e za 120km (?eprav mi range pa la?e me pelje pri 0km remaining pa tankam 53/60L...)....
TOTALNA PRILO?NOST,MANJ?A OKVARA MOTORJA, POSTAVLJENA V?GALKA NAROBNE TOPLPTNE VREDNOSTI IN JE PREGORELO CELO KLIPA NA TRETJEM CILINDRU,POPRAVILO 400-800EU ALI DRUGI MOTORJ ?E..OD 300EUR
Jo?e res totalna prilo?nost....sestavljen avto z manj?o okvaro...
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Da ni bila menjan CPU , druga?e pa 3 zelo verjetne razlage:
1. Taxi (vendaar imajo dolo?ene drzave sedaj omejitve na farbi)
2. Rent-a-Car italija / Nemcija itd
3. Leasing v nem?iji, Italiji
Moj glas gre rent a carju
Ali pa tudi ne............
Povezava za deljenje
Deli na druge strani