U?eri sem ?el spet tankat UNP, pri porabi 6,85 na 100 km, sem zra?unu da me kilometer stane ... (ah ?koda ra?unat, skor zastojn), pa sem si pri tem mislu: "pol se pa eni z dizli vozjo, pa misljo kok so var?ni!"
Boss, ampak ?e primerjamo benz in dizl pri konstantnih brzinah, npr. 90 al pa 120 km/h, ni lih neke razlike, mislim, da sta si celo zelo blizu, v mestni vo?nji pa razlika nara??a in nara??a, tako je vsaj moje mnenje!
Ja so kazni kar upravi?ene, kermu jo pa? podelijo! Ponavadi uporabljam kar slu?alke, preko USB vhoda, pa se veliko bolje sli?i, pa ?e mobi?uk je lahko na zicu odlo?en in mam roke frej. ?e pa sem brez slu?alk, pa po?akam kako odprto cesto, al pa AC, pol pa ni problem, brzina pa re?mo na ene 110 pa nobenih prehitevanj in je kr okej. SMSi med vo?njo pisat pa so ?e druga zgodba, ker mi v?asih ?ist koncrentracijo pobere, ampak se jih zato raj?i lotim na ravnih cestah, pa ?e pri tem je fajn, da to?no vem kje se kak?na ?rka nahaja in u bistvu ne rabm gledat telefona, pa? pa na cesto, pa ?ele nakonc popravim, ?e se kje zmotim!
Vidm da si imel opravka z "mojstrom za vse", ki se na ?ist vse zastop, nazadnje pa si je mogo?e lastil kak?en produkt famozne Crvene zastave!
Kaj pa glede jezika, ste se kokr tok zastopl (glede zobotrebc scene) al je biv potrebn kak?en tolma?, morda pa ste celo uporabljali kar "body language", se prav kretnje rok, hehe :ne vem:
Eh ta famozna ?tacuna me je ?e zmer do zdej neki "na?ponala" al glede cene al dobave, al pa ni bil isti artikel kot smo bli dogovorjeni, skratka nimam lepih besed zanje. Dvomim da so se v dobrem letu kej popravli! :ne vem:
Matr, res so tesla teli mojstri. Raj nej dajo ?imprej vn tedenske vinjete, presneti butli, ?e tko nas ma v zobeh cela Evropa, ?ist po nepotrebnem, zarad neke trmoglavosti! :ne vem:
mojo drago neki mika da bi jo ?la pogledat, men je sicer mal preve? okranclana, tko na sme?n na?in, ampak pustmo to, vsake o?it majo svojga malarja in lastnika! Ji je pa sicer ?e bolj v?e? C model 323, ampak samo bela, teh pa je od vraga malo, nikakor ne bi imela rde?a ali tiste famozne zelenkaste alla 323 F
Cena se mi pa ne zdi lih neki ugodna, al se motim? :ne vem:
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Mene pa po tem izra?unu:
6,85 x 0,497 /100 = 0,034 EUR
Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Povezava za deljenje
Deli na druge strani