Skoči na vsebino
Nakup Mazde 6
Napisano

Tole 6ko prodaja na?a kolegica oz. njena firma, lastnik je kokr vem o?e, ona pa je ?lanica tegale foruma! :bravo:

So pa sicer firma s precej dobrim imid?em med trgovci - tak?ne so tudi izku?nje forumovcev! :danzoman:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Hja, cela takale (klima je bistvena zadeva pr nakupu) je okrog 2000 - da ?e ni neke rje, pa opraskana, pa sklopka zani?, pa vzmetenje total na konc, pa jasno da bi sledilo takoj?nje "jermenjavanje"! <_<:hohoho:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Hej mazdoljubci, mam vpra?anje glede nakupa, kaj menite, se spla?a tole kupit, potem pa mal Dandota kontaktirat za kose? Verjetno je pa stanje pod motorno havbo mal uganka, kaj vse je ?e za menjat?! <_<

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=2830857&show=1

Morda pa raje tole?

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=2836798&show=1

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Ja no sej, eno je cena, ki je dost ugodna, drugo pa (grozn) izgled v primerjavi s predhodnjo BAF serijo! <_<

Matr tale je notr kokr kolegov Hjundej Aksent, ki je notr vse prej kot nek luksuzni voz, plastika taka da boh pomagi! :angry:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda dizli - poraba
Napisano

Carr - to je res, mislim, da najve?ja razlika v potro?nji goriva, vprid dizla je ravno pr mestnih vo?njah, medtem ko pr relacijah, npr. 5. - 90km/h, pa imata porabo ?e nekje ?ist konkuren?no! :danzoman:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

SPOJLERJI
Napisano

Moj kolega je dobr majstr za spojlerje (Toma?evo pri LJ), mi je pred nedavnim ravno za MX5 delal komplet "kranceljne" okrog avta, tko da ?e ?eli? ti dam telefonsko. Mi je pa npr. pragove dal od Veil Side-a, da se pa dobit ?e marsikaj druzga, za dost solidno ceno! :danzoman::bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Homologacija spojlerjev
Napisano

Nekje na netu sem pred ?asom opazil firmo, ki se prav ukvarja z urejanjem dokumentacije za a teste, tko da nikar dol jemat, ?e ti je avto tak?en kot je, v?e?! <_<:bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.