Skoči na vsebino
Poraba!
Napisano

js grem v vsako krizisce 4-5k rpm... :blush:

poraba... :D temu primerna

in pol ti pravis da imas neupravicene pike? :blush:

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Ene 10 jih pa mogo?e ?e je :)

Sej mitja ima tud 2.5 V6

ma vidu je se nisem v zivo :)

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba!
Napisano

jaz tudi na 7,5 s tem da vsako jutro kurim skor urco webasto + domov, ?eprav je pot kratka raje pokurim pol litra kot pa da mrzlega 2x vzgem (vrtec) pa ugasnem

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda
Napisano

'moja' xedoska pri 250.000 ?e vedno lavfa brez da bi ?rla karkoli drugega kot bencin, tudi mraz ji ne pride do zivega....1 x letno servisira? in to je to

Ajvar, glede na to da od takrat ko sem jo kupil 02/2009 so bili samo redni servisi in kmji pri 250, kaj je treba bit pozoren spomladi?

neuni?ljivo druga?e

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba!
Napisano

Pozabljate na Slivko....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Vzdr?evanje vozila pozimi
Napisano

drugi pa ga mamo pod streho pa se tudi ne hvalimo :harhar:

Ti ga ma? ve? uzun kod pod.....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

RTV
Napisano
Objavljena slika

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

ta je res huda-karton ampak jbg ?e se pa dobro obnese :P

Mam pa ?e sam eno pitanje. Kot veste pozimi primrzne tudi guma(tesnilo) na vratih in se v?asih fino zalepi tako da te kar malo zaboli ko potegne? oz.odpre? vrata. S ?im bi namazal gumo da prepre?i? to zalimanje in mo?nost da pretrga? gumo!(sam sem premazal 1x z glicerinom pa ni bilo kaj prida bolje.

na pumpah prodajajo gumiflege - jelenova mast - ampak ne kupit sprej, kupi labelo varianta pa na toplem je treba namazat, da se stopi gor

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

sej ta se ze kr nekej casa prodala,prvo jo je prodajal lastnik oz. uporabnik avto,ker je hotu nekej dnarja pa prevzem lizinga,zdej pa jo prodaja ambroz..sam feltne pa ma res hude..

in ker ni dubu nekaj denarja so mu ga vzeli!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Ja ?im manj ?pricanja po ?ipah ker to vse ostane na ?ipi in dobi? kontra efekt, vsekakor pa na?pricaj klju?avnice, tud ?e ima? centralno, nikoli ne ve?, va?na je tudi ro?na, pozimi bo prej popustila ?e je kaka mlahava - najla?ji recept je da se jo uporablja al pa mal med vo?njo 'spuca' ?ez no? pa ?e se le da ne do konca zategnt (a ?e vedno bolje na ro?ni avto dr?at kot v prestavi - jermenu)

tudi redne teko?ine kot so DOT za bremze in ATF za servo (nekateri imajo pa samo dOT) sta pomembne, danes je naprimer na? punto grande imel rde?o lu?ko - volan?ek v armaturi, mat je motala volan kolesa pa nikamor, jaz to ?e nisem videl....bolj si motal avto bolj naravnost ?el.

Pogledam v knjigico - to ni ni? narobe, ?e se zgodi ugasnite in zopet pri?gite avto :huh:

PA seveda Brisalci!!!! dvigniti ?ez no? in boh ne daj po ledu drgnt.

Pa prosim, da ne vidim koga s kartonom na hladilniku :vskalo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

bela ma pa sploh hude feltne sem kaj ko stane ena 219 e..ce bi bil za zamenjavo tako grem k njemu..

Ta bela je iz hypo leasinga - vse kar ima ambroz je zaplenjeno od hypo leasinga, SLO in ITA

Sva mela debato ko sem sel po MX-5 - pa ne narobe razumet po?teno pove iz kje so avti in ker so zaplenjeni (niso pla?evali) je z njimi vse ok

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Terenec
Napisano

Bi rekel, da ne, ker mi obe sprednji pnevmatiki pobira po obeh robovih. ?e bi bila optika, bi obe pnevmatiki pobiralo samo po zunanjih ali pa samo po notranjih robovih. Tako mi pa obe sprednji pnevmatiki pobira po obeh robovih - ?e najbolj podobno premalo napolnjeni pnevmatiki. ?eprav je pol bara ve?, kot je predpisano.

aaa jaz sem razbral obe po obeh zunanjih..............

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

RTV
Napisano

ni? na levi, ni? na desni....trener mi rabimo krila............. :harhar:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Terenec
Napisano

Mi zna kdo razlo?iti, zakaj mi sprednje pnevmatike na BTju po obeh robovih pobira bolj kot po sredini pnevmatike. Ko sem to opazil prvi?, sem mislil, da imam pnevmatike premalo napolnjene. Pa sem dvignil tlak v pnevmatiki za 0,5 bara. Pa ne pomaga, robovi se ?e vedno hitreje obrabljajo kot pa sredina pnevmatike. Zakaj?

Zadnje pnevmatike pa so napolnjene po navodilih in jih pobira lepo enakomerno po celi ?irini.

Optika na V (navznoter)?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sprememba cene goriv
Napisano

Ja halo....nafta pride k nam po cesti, in ?e se podra?ijo cestne storitve + rabimo nafto da se nafta dostavi se mora tudi nafta a ne :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

RTV
Napisano

Ma ja ampak ga mora? obvezno pla?vat a gleda? pa poslu?a? ga pa ne - to je problem. ?e se RTV-ja ne bi pla?evalo bi bila udele?ba na referendumu tam nekje okrog 0,5% :hudicek::hudicek:

popravek ne bi bilo referenduma, ker ne bi bilo RTV

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

hahahahaha.....kater nateg, ?e pa kdo to kupi je bolan. Raje bi se zmenil da se popla?a ta leasing 6000 eur (in ne da se da denar prodajalcu) tako da mu ne bo treba ni? ve? ne bo potrebno pla?evati, pa je lepo avto tvoj on pa lepo vzame kredo pa odpre trgovino. :) Mogo?e res dobro ho?e ampak ni za verjet nobenemu, lahko da mu zagusti in ne bo ve? pla?eval, kaj pa pol...ode avto in tvojih 6000 eur.

Pazi....

6.000? PLUS odpla?evanje 4 leta............torej je leasinga ?e za vsaj 15.000? KAO!!!!!!!!!!!!!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Motorno olje Motul
Napisano

Ja ma akcijo, samo ne za ta dpf kot sm vidu na netu.

Pokli?i imeli so vse, Ajvar je dubu C1 po 6? se mi zdi (I could be wrong)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Motorno olje Motul
Napisano

Saming v Medvodah ima zeloooo ugodno Motul

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.